Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Εστίαση : «Όχι» από τους επιχειρηματίες για άνοιγμα μόνο σε εξωτερικούς χώρους.


      Η εστίαση δεν μπορεί να λειτουργήσει με τους όρους που ακούστηκαν στο δημόσιο διάλογο, τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, μιλώντας στο «ΜEGA Σαββατοκύριακo», εξηγώντας πως οι άνθρωποι του χώρου δεν επιθυμούν να ανοίξουν μόνο στους εξωτερικούς χώρους τα καταστήματα του κλάδου.


«Είχαμε τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Ανάπτυξη, Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν υπάρχει βιωσιμότητα στις επιχειρήσεις εάν λειτουργήσουν στους εξωτερικούς χώρους οι επιχειρήσεις του κλάδου επειδή θα έχουν θερμαντικά σώματα» σημείωσε.

Προανήγγειλε μάλιστα, ότι στις αρχές Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι της εστίασης θα καταθέσουν το δικό τους σχέδιο για την επαναλειτουργία του κλάδου.

«Μας νοιάζει να λειτουργήσει η εστίαση και στους εσωτερικούς χώρους με δυναμική που να είναι βιώσιμη. Όσο παρατείνεται το lockdown δημιουργούνται προβλήματα. Δεν είμαστε στην λογική να ανοίξουμε για να ανοίξουμε χωρίς αυτό να είναι βιώσιμο για την επιχείρηση» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

tovima.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος θεωρω ειναι ο κλαδος που υπεστη τη μεγαλυτερη εξαθλιωση κ το μεγαλυτερο πληγμα εξαιτιας του λοκνταουν.αυτοι καταστραφηκαν εντελως

Ανώνυμος είπε...

Για όλα φταίει ο κάθε απροσεχτος , συνωστισμος παντού , εμείς θά φταίμε αν ξανακλεισουν τά μαγαζιά.

Ανώνυμος είπε...

Αν επιστρέψουν όλοι στα γραφεία τους και σταματήσει η τηλ εργασία μόνο τότε θα σωθεί η εστίαση