Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Η αιτία που έγινε λίμνη το Νεκροταφείο Αστακού ,ήταν που δεν μας άκουσαν και έβαλαν μικρές τσιμεντένιες σωλήνες με μια μικρή σχάρα μπροστά στο αυλάκι προς το Κέντρο Υγείας .


Η αιτία που έγινε λίμνη το Νεκροταφείο Αστακού ,ήταν που δεν μας άκουσαν και έβαλαν μικρές τσιμεντένιες σωλήνες με μια μικρή σχάρα μπροστά στο αυλάκι προς το Κέντρο Υγείας ........
Το αποτέλεσμα ήταν να βουλώσει ,όπως είχαμε πει, όταν είχε πέσει μέσα το φορτηγό , το οποίο είχε πατήσει επάνω στις σωλήνες ,που έσπασαν . 

Πριν από λίγο καιρό προτείναμε όχι ως στείρα Αντιπολίτευση ,το αυλάκι που υπήρχε δίπλα από το νεκροταφείο ,να γινόταν με βαθύ ανεστραμμένο Π τσιμεντένιο και με ισχυρές μαντεμένιες σχάρες επάνω ,όπως αυτές μέσα στα φρεάτια της πόλης του Αστακού και σε ισχυρές νεροποντές να αφαιρούντο οι σχάρες ,για να μην βουλώνουν οι μικρές σωλήνες . 

Δεν εισακουστήκαμε όμως, για να μην χρησιμοποιήσουμε την αγοραία έκφραση, πως μας έγραψαν και τώρα να το αποτέλεσμα ,πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις( ή πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις,που είναι το σωστό ) ,έγινε απλά η έντονη βροχόπτωση και όχι καταιγίδα ,αφού δεν έσπασε πουθενά ο χείμαρρος Καραϊσκάκη –Αστακού, όπως γίνεται στις μεγάλες καταιγίδες ή στις θεομηνίες , με αποτέλεσμα να μπει το νερό μέσα στο νεκροταφείο , από τις πόρτες που υπάρχουν παραπλεύρως του δρόμου Αστακού –Καραϊσκάκη . 

Σήμερα προσπαθούσε το συνεργείο του Δήμου με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Αποστόλη Ντίνο , ο οποίος έδωσε εντολή στο συνεργείο, να ξηλώσουν την μόνιμη –κολλημένη σχάρα και να καθαρίζουν το στόμιο του αγωγού από τα μπάζα , ο οποίος όμως δεν ξέρουμε τι ποσότητα από τα φερτά υλικά έχει μέσα του 

Έστω και τώρα εν όψει του νέου τεχνικού προγράμματος ας βάλουν ένα έργο κανονικό εκεί ,γιατί μέχρι την λήξη της θητείας τους ,θα πλημμυρίσει πάλι το νεκροταφείο, χωρίς το έργο που τους προτείνουμε και τότε δεν θα έχουν καμιά δικαιολογία . 

Το νεκροταφείο δεν έγινε λίμνη από τη επέκταση του νεκροταφείου , χωρίς να θέλουμε να δικαιολογήσουμε κανέναν , αλλά όπως φαίνεται και σήμερα από τις φωτογραφίες ,το νερό που κατεβαίνει από το Μονοδένδρι και την πλαγιά, πηγαίνει σε ένα μεγάλο γεφύρι, που υπάρχει λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του κυρίου Πιτσούλια και παίρνει τεράστιες ποσότητες νερού ,αρκεί το στόμιο του να είναι πάντα καθαρισμένο , όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες , από τις οποίες προκύπτει η Τεράστια Προσωπική ευθύνη του κυρίου Δημάρχου με το έργο που έκανε με τις μικρές τσιμεντένιες σωλήνες και όχι , όπως εντελώς καλοπροαίρετα του είχαμε προτείνει τότε , όπως φαίνεται και από τις παλιές φωτογραφίες και γίναμε ρεζίλι ,αφού μας έδειξε video από το νεκροταφείο μας και κανάλι της ΕΡΤ. 

Αστακός 27/1/2021 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης 

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου








21 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά αυτή τη φορά έχετε άδικο. Το νερο λιμνσζει μπροστά στο κέντρο υγείας κ δεν έχει σχέση με το τις σωλήνες που λέτε. Το νεκροταφείο γέμισε νερά γιατί είναι χαμηλότερα από το δρόμο κ δεν υπάρχει από πουθενά διαφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέτε κύριε Σταικο λάθος που δεν σας άκουσαν .Όλος ο Αστακός είναι οργισμένος με τα λάθη του δημάρχου που δεν αναγνωρίζει την προχειρότητα των έργων του ντροπη έλεος μας έκανε ρεζίλι .Οταν είδα το βιντεο στην ερτ δεν πίστευα ότι αυτό ειναι το νεκροταφείο του Αστακού. Ντροπή αίσχος .θα ξαναέρθουν εκλογές και θα τα ακούτε κανονικά θα σας περιμένουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν στη βουλή λέγανε να πάτε στο ξιρομερο να δείτε πώς παίρνουνε τής εκλογές το είχες δει?

      Διαγραφή
  3. ΑΦΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ .ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ .ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΝΙΓΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ .ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ εκεί το χαβά σου. Αλλά αν πάθεις καμία ζημιά κοίτα να κατήγορεις το σωστό. Γιατι καθόσον φαίνεται ο μήνας έχει 9για σένα.

      Διαγραφή
  4. Πες μας και για το βιολογικο και τα σφαγεια ποις τα εβαλε στις εκβολες του χειμαρου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λέτε μωρέ
    Πρώτα γέμισε το νεκροταφείο και μετ' βγήκε νερό απ' τη μπουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ.Στάικε μην βγάζετε την ουρά σας απ'έξω, έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης για ότι συμβαίνει στο δήμο τόσα χρόνια ησασταν δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Π.ΣΤΑΙΚΟΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το νεκροταφείο γέμισε για να κάνει το ρουσφέτι ο δήμαρχος στον κολλητό του τον Μαρμαρά με το πεζοδρόμιο που έφτιαξε επάνω στις σωλήνες .
    Και θα πλημμυρίσει πάλι αν δεν το ξηλώσουν το έκτρωμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί σας πονούν και ο βιολογικός τα σφαγεία ;
    Επειδή είναι έργο Στάικου;
    Κέρνα τους πόνο Σταικο κέρνα τους .υποφέρουν από πόνο και στο άκουσμα του ονόματος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προεκλογικά γραμμάτια είναι αυτά .αφού δεν του διόρισε τον γιο στον δήμο ,έπρεπε να του φτιάξει το πεζοδρόμιο και δεν πάει να πνιγεί όχι μόνο το νεκροταφείο ,αλλά και ο Αστακός ολόκληρος .απάντησε τώρα πουλάκι μου.έλα λοιπόν δώσε την απάντηση σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουφιοκεφαλάκηδες ξέρετε πως σε έξι μήνες κλείνουν δυο χρόνια διακυβέρνησης Τριανταφυλλάκη και το αποτέλεσμα δεν είναι μηδέν ,αλλά κάτω από το μηδέν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:41 κάτω απο το μηδέν ηταν με εσας που καταστρεψατε το τόπο και δεν αφήσατε τίποτα ορθιο. Όλος ο κόσμος βλέπει να δουλευει και να λειτουργεί ο δημος.γινονται έργα μετά απο δεκαετιες.τιποτα δεν λειτουργούσε τίποτα.ολοι βλέπουν ότι αλλάζουν τα πραγματα. Και σας πονάει αυτο. Αχ κουλα

      Διαγραφή
  13. Δήμαρχε προχωρά μην ακους κανέναν, στα χωριά μας λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν μα κρίνουν σωστά , τα καλά που έχεις κάνει δεν τα βλέπουν ... λίγοι στο μυαλό τι περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που τα βλέπεις για λέγε και σε εμάς να τα μάθουμε

      Διαγραφή
  14. Για τά βάρκα που πνίγονται κάθε φορά κ μπενουν νερά στα σπίτια τους ούτε μία λέξη , ούτε ένας καθαρισμός ρεμάτων κ τρέχουν εκ των υστέρων , οι Υπεύθυνοι ,μετά τις τεράστιες ζημίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ουι μάναμ τι λέτε μορέ....σκεφτήτε ότι έριξε πολύ νερό, και αν δεν είχαν ανοίξει κάποιες τρύπες στις μάνδρες ή για να μπαίνουν παζοί ή αυτοκίνητα στο νεκροταφείο δεν θα πνιγόντουσαν οι τάφοι. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ και γύρω από την μάνδρα αυλάκη ώστε να φεύγουν τα νερά . Όχι πάρκιν και ότι βολεύει τον καθένα και μετά φτέει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!!!!!
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο