Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Η φύση δείχνει για άλλη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο. Χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες .


Πηγή
 facebook : Giannis Triantafillakis 

Για άλλη μια φορά ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν τον Δήμο Ξηρομέρου ......
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό, που μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες προσπαθούσε να δώσει πρόσβαση στους κεντρικούς άξονες και να ανακουφίσει πληγέντες και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους ,που είναι επί ποδός. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Πυροσβεστικό Σώμα και τον Διοικητή ΠΣ Μεσολογγίου ,κο Παπαθανάση ,για τις καίριες επεμβάσεις τους και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτ Ελλάδας. 

Άμεση ήταν η επικοινωνία και η συνδρομή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ,κου Σπήλιου Λιβανού,του Υφυπουργού Εσωτερικών ,κου Στυλιανού Πέτσα,του Περιφερειάρχη Δυτ Ελλάδας,κου Νεκτάριου Φαρμάκη,του Προέδρου του ΕΛΓΑ ,κου Ανδρέα Λυκουρέντζου . 

Η φύση δείχνει για άλλη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο. Χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες . 











10 σχόλια:

  1. Πριν το τέλος παίρνουμε μέτρα δήμαρχε και φτιάχνουμε σωστά έργα όχι σαν αυτό έξω από το νεκροταφείο που δεν είχαν που να πάνε τα νερά και πνίγηκε μέσα.... χαώδης κατάσταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρέος σας και υποχρέωσης σας δεν είναι να σταθείτε δίπλα στους πληγέντες. Χρέος σας και υποχρέωσής σας είναι να καθαρίζεται τα ρέματα ,τα φρεάτια κλπ ώστε να ελαχιστοποιούνται τα πλημμυρικά φαινόμενα. Πάτε δύο χρόνια στο Δήμο και δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτε. Κ μην βγουν κάποιοι να κατηγορούν τους προηγούμενους ότι δεν έκαναν τίποτε. Δεν έκαναν και τιμωρήθηκαν! Eσείς τι κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΤΟΥ ΣΟΥ.ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΧΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ . ΑΣΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ .ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΧΤΥΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμία προετοιμασία καμία προσπάθεια καμία πρόβλεψη κανένας καθαρισμός ρεμάτων τόσες οικογένειες στο έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ των 8:30 άλλαξε πλευρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διπλα στους πληγεντες λεει 25 μερες απο τα πρωτα ακραια καιρικα φαινομενα και οι αγροτικοι δρομοι ακομη χωρις προσβαση με αποτελεσμα ο κοσμος να μην μπορει να παει στις κτηνοτροφικες τους εγκαταστασεις και τροφες για τα ζωα του και εσεις σφυρατε κλεφτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EIMAI ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΚΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ .ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκει που πηγε ο Κελεπουρης εγινε μονο σωστη δουλεια γιατι απο τα μηχανηματα του δημου μισες δουλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο