Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ξεκινούν οι παρεμβάσεις στο κέντρο του Αιτωλικού


Στην υπογραφή της εργολαβίας «Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου κεντρική πλατείας Αιτωλικού» προχώρησαν χτες ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και ο ανάδοχος του έργου.....
Στην προκειμένη το έργο αφορά την πόλη του Αιτωλικού και περιλαμβάνει εκτεταμένες παρεμβάσεις πέριξ του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπως στρώσεις με κυβόλιθο, πλάκες, εξωραϊσμούς κ.λπ. Ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν 100.000 € και μετά την έκπτωση ανέρχεται σε 52.861,65 € ενώ οι πιστώσεις προέρχονται από την ΣΑΤΑ 2020. Είναι δε το δεύτερο έργο που αφορά το Αιτωλικό μετά την ανακαίνιση του Δημοτικού Καταστήματος. 

Η υλοποίηση της παρέμβασης θα διαρκέσει τέσσερις μήνες. 

Σε σύντομη δήλωσή του ο Κώστας Λύρος σημειώνει χαρακτηριστικά: «Το τεχνικό μας πρόγραμμα προχωρά και σε αυτό έχει περίοπτη θέση έχει το Αιτωλικό. Μετά την αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας που πέτυχαμε σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Μασαούτη, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κωνσταντίνα Μαντζή κ.α, σειρά έχουν τα έργα. Έργα που σχεδιάζουμε και σε άλλες περιοχές του Αιτωλικού που χρήζουν φροντίδας». 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο