Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Xρυσό Μετάλλιο για το Δημήτρη Μπακοχρήστο απο το Μοναστηράκι, στο Παγκόσμιο στο Μάντσεστερ


Περήφανους μας έκανε για άλλη μία φορά ο Δημήτρης Μπακοχρήστος 

Επιμέλεια: ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ τ. Λυκειάρχης-Βόνιτσα

            Μία έγκυρη προσπάθεια στα 162 κιλά ήταν αρκετή για τον Δημήτρη Μπακοχρήστο, προκειμένου να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -54 κιλών, στο Παγκόσμιο Κύπελλο άρσης βαρών σε πάγκο που φιλοξενείται στο Μάντσεστερ...........



         Πρώτη θέση και χρυσό Μετάλλιο για τον Μπακοχρήστο Δημήτρη, απο το ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Βόνιτσας του ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων στο Μάντσεστερ όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο κύπελλο Ανδρών Άρσης Βαρών σε πάγκο. 
             Ο Ξηρομερίτης Ολυμπιονίκης έκανε ένα βήμα ακόμη για το Τόκιο με μια επίδοση 162 κιλά στην κατηγορία των 54 κιλών σωματικού βάρους. 
       Ο προπονητής του Τριφύλλης Χρήστος δηλώνει ικανοποιημένος από την επιτυχία και πως η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι τον τελικό στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.
        Ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Δημήτρης Μπακοχρήστος ξεκίνησε τις προσπάθειές του στα 162 κιλά, τα οποία κατάφερε να σηκώσει μόλις στην τρίτη προσπάθεια, που ωστόσο αποδείχθηκε υπεραρκετή για να τον φέρει στην κορυφή της κατηγορίας.
       Ο βασικός του αντίπαλος, ο Γάλλος Μπουρλόν, δεν μπόρεσε να πάρει κατάταξη, αφού ήταν άκυρος τόσο στα 160 κιλά (πρώτη προσπάθεια), όσο και στα 165 κιλά (δεύτερη και τρίτη προσπάθεια)

ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ τ. Λυκειάρχης-Βόνιτσα:  Είμαστε υπερήφανοι για τις συνεχόμενες επιτυχίες του δικού μας Δημήτρη Μπακοχρήστου

           Ξεφυλλίζοντας τον σημερινό τύπο των Ιωαννίνων προκειμένου να ενημερωθώ διάβασα την επιτυχία του δικού μας Δημήτρη Μπακοχρήστου από το Μοναστηράκι Βόνιτσας. 
         Είμαστε υπερήφανοι για τις συνεχόμενες επιτυχίες του και προσωπικά είμαι περισσότερο υπερήφανος διότι φοιτησε και επέλεξε την σχολική μονάδα του τέως ΤΕΕ σημερινού ΕΠΑΛ Βονιτσας και δεν θα ξεχάσω την διαγωγή του και την συνεργασία του με τους καθηγητές, όπως επίσης και την αγάπη των συμμαθητών του που τον αγκάλιασαν όταν τον συνόδεψα  την πρωτη μέρα στην αίθουσα διδασκαλίες του τμήματος οικονομίας και διοίκησης πριν 16-17 χρόνια. Συγχαρητήρια Δημήτρη μας έκανε περήφανους....





2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο