Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ναυταθλητικός Oμιλος ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 4ήμερο Προπονητικό Camp Όπτιμιστ




             Ένα εξαιρετικά πλούσιο σε δραστηριότητα τετραήμερο απόλαυσαν οι αθλητές που συμμετείχαν στο camp Optimist που διοργάνωσε ο ΝΑ.Ο. Βόνιτσας από τις 30/01 έως τις 02/02 σε συνεργασία με τον διακεκριμένο προπονητή Αντώνη Δροσόπουλο.......



           Το πρόγραμμα περιελάμβανε μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, τόσο σε θεωρία όσο και σε πρακτική, όπως τακτική, τεχνική, ανάλυση βίντεο, κανονισμούς, εκκινήσεις, αρμάτωμα κ.α. 
        Ο κ. Δροσόπουλος, με τη βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά και την επικοινωνιακή του ικανότητα, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των αθλητών και να το κρατήσει αμείωτο μέχρι και το τέλος. 
       Έτσι, παρά τις πολλές ώρες καθημερινής προπόνησης (09.00-19.00), ο ενθουσιασμός και η προσπάθεια υπερνίκησαν την όποια (λογική) κόπωση. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μια μικρή αλλά ζεστή γιορτή, όπου μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά και στους διακριθέντες στις κούρσες που διεξήχθησαν.
     Ευχαριστούμε τον κ. Δροσόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και τα πολύτιμα εφόδια που προσέφερε σε όλα τα παιδιά, τον Ν.Ο. Λευκάδας για τη συμμετοχή του, τους γονείς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και τους χορηγούς μας. Επιφυλασσόμεθα για ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον!




1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΧΑΙΡΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΙΝΗ
    ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΩΟΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο