Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Αυτός είναι ο οδηγός της Corvette που παραδόθηκε στην αστυνομία

          Μετά από τρεις ημέρες εξαφάνισης, ο οδηγός της Corvette, o 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης, που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή παραδόθηκε στην αστυνομία.

          Στο αστυνομικό τμήμα στο Ελληνικό προσήλθε ο οδηγός της Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στη λεωφόρο Ποσειδώνος τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, Νάσο Καρανίκα......



  Ο οδηγός προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τη δικηγόρο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι ο Κυριάκος Κουκουλομμάτης, κάτοικος Βουλιαγμένης, 40 ετών.
      Παρότι παραδόθηκε, η κράτησή του στο τμήμα θεωρείται αμφίβολη, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

         Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.
          Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

https://www.protothema.gr/

7 σχόλια:

  1. μηλησαν για ανασφάλιστο πολητελες αυτοκινητο πολλων κυβικων .. αυτο ισχύει ??η τελικα ./. ειναι (ασφαλισμενο) ? και αλήθεια τωρα .. αυτο το περας του αυτοφώρου ποτε δεν το καταλαβα ///. τι σημαίνει εκανες φονο και εμεις εχουμε χρονικη περιοδο στον φόνο ..ειμαι πολυ ευτυχισμένος που ζω αυτη την υπερτατη δξημοκρατια στην χωρα του πουθενα .. ειχε ενα αυτοκινητο πολλων ίππων επρεπε να γνωριζει που σανιδώνουμε το γκαζι ο τυπος . το βρηκαμε τωρα περασε το αυτόφωρο και ολα καλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε καλα τωρα!επρεπε να παει να κανει το μπανακι του,να ξυρισθει να βαλει τις κωλωνιες του για να βγει το παιδι στα καναλια.πορκα μιζερια που λενε και οι ιταλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του πηγανε και καφε στη γαδα που πηγε αρε σκοπ που θελει το βουτηροπεδο σκοτωσε το παλικαρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειχε κορβετ ο αθλιος και η αλαζονια του οτι εγω εχω κορβετ σκοτωσε το παλικαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τύπος είναι ανανδρος κ Νεόπλουτος...
    Θα έπρεπε να μείνει να Βοηθήσει το παλικάρι..Μπορεί να ζούσε τώρα...
    Πρέπει να Σαπίσει Στην φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω λεω οτι δεν το ηθελε .αλλα κυριε με τι κορβετ κατεβα να βοηθησεις μηπως υπηρχε περιπτωση να σωθει το παλικαρι.γιαυτο πρεπει να δικαστεις οχι μια φορα αλλα εκατο .εισαι ενα ανδρικελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο