Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Γεράσιμος Χουλιάρας: Πολύ λίγες στατιστικές πιθανότητες για κάτι μεγαλύτερο. - Μετά τις σεισμικές δονήσεις στην Κεφαλονιά, Πάργα, Άρτα

Τι εξηγεί ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις, στην Κεφαλονιά, την Πάργα και την Άρτα. Σε ανάρτησή του στο Facebook εξηγεί ότι το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν μεγαλύτεροι σεισμοί από αυτούς που σημειώθηκαν μέχρι τώρα.
 Η ανάρτηση στο facebook:
«Οι πρόσφατες σεισμικές δραστηριότητες στην δυτική Ελλάδα με τους πιο ισχυρούς σεισμούς το τελευταίο διάστημα στην Κεφαλονιά, Πάργα, Άρτα αλλά και η δραστηριότητα στο νοτιοανατολικό Ελληνικό Τόξο παρακολουθούνται ενόργανα το τελευταίο διάστημα. .... Οι μέχρι τώρα αναλύσεις για αυτές τις περιοχές προβλέπουν την συνέχιση της δραστηριότητας στα ίδια επίπεδα σεισμικότητας με πολύ λίγες στατιστικές πιθανότητες για κάτι μεγαλύτερο στο άμεσο μέλλον. Αυτά τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και αναλόγως με την εξελισσόμενη παραγωγή σεισμών και καλό είναι πάντα να τηρούμε τους στοιχειώδες κανόνες πρόληψης σε οποίο μέρος της Ελλάδας και να είμαστε.».
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο