Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Ξηρομέρου, ορίστηκε ο κος ΠΕΡΙΚΛΗΣ Χ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ

Στον κο ΠΕΡΙΚΛΗ Χ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑ ανατίθενται καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Ξηρομέρου.

         Ειδικότερα ο κος ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ θα παρέχει αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ενεργειακής τεχνολογίας, βελτιστοποίησης ενεργειακών συστημάτων και συστημάτων αυτόματου ελέγχου. Θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες προς τον Δήμαρχο στα ανωτέρω θέματα και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες, Υπουργεία και φορείς για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού.

Ολόκληρη η απόφαση:




ΑΠΟΦΑΣΗ
11/2020

Ο Δήμαρχος.
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τ. Α΄/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και ειδικότερα της παρ. 1 θ αυτού.
2. Την ανάγκη για την επικουρία του Δημάρχου σε θέματα ενεργειακής τεχνολογίας.
3. Τη δυνατότητα αξιοποίησης των ειδικών γνώσεων, της πολύχρονης εμπειρίας και της εκούσιας εθελοντικής διάθεσης για προσφορά του κυρυ Κουτσομπίνα Χ. Περικλή απόφοιτος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών,του τμήματος Ενεργειακής Τεχνολογίας με κατεύθυνση Μηχανολόγου Μηχανικού.
4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου, δεδομένου ότι η άμισθη σύμβουλος θα εκτελέσει το έργο της χωρίς αποζημίωση.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

          Αναθέτει στον κο ΠΕΡΙΚΛΗ Χ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑ καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Ξηρομέρου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
         Ειδικότερα ο ανωτέρω σύμβουλος θα παρέχει αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ενεργειακής τεχνολογίας, βελτιστοποίησης ενεργειακών συστημάτων και συστημάτων αυτόματου ελέγχου.
         Ο ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες προς τον Δήμαρχο στα ανωτέρω θέματα και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες, Υπουργεία και φορείς για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού.
     Η παρούσα ισχύει μέχρι και 31.12.2023, πλην της τροποποίησης της ή της ανάκλησης της χωρίς η ορισθείσα να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών.
    Η παρούσα να κοινοποιηθεί στον οριζόμενο και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



49 σχόλια:

  1. Πολλοί οι αμισθί με τα τέλη να ανεβαίνουν...χαιρομαι όμως για την επιλογή, απορώ για το αμμισθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου εξηγείς γιατί χαίρεσαι με την επιλογή? Τι εμπειρία έχει ο συγκεκριμένος στον τομέα? Και μην ακούσω καμία εξυπνάδα ότι τελείωσε σχετικό ΤΕΙ γιατί έχει μηδενική εργασιακή μςπεια στο χώρο.με τι προσόντα λοιπόν θα συμβουλεύσει λοιπόν το δήμαρχο πάνω σε θέματα που δεν ξέρει? Γιάννη, με γνωστούς φίλους και ψηφοφόρους δεν πάμε μπροστά. Στάσιμοι μένουνε. Κι όσοι μένεις στάσιμος τόσα σε πνίγουν τ'αγριοχορτα.

      Διαγραφή
    2. Ο βλαψ 9:35 ξέρει τι εργασιακή εμπειρία έχει ο κύριος Κουτσομπίνας .επχετε τρομοκρατηθεί .περιμεντε τα καλύτερα έρχονται

      Διαγραφή
    3. Ηρεμία 9.52 και δεν έχει άδικο.
      9.35 χαίρομαι που βλέπω νέο άτομο ωστόσο ο χρόνος θα δείξει και θα κρίνει. Αν και πιστεύω ήδη ότι κάποιοι ψηφοφόροι μόνο και μόνον επειδή είναι απόφαση Γιάννη θα πουν ναι, μιας και δεν υπάρχει προσωπική κρίση.

      Διαγραφή
    4. Ο βλαψ 9:35 ξέρει. Ο βλαξ 9:52 μάλλον δεν έχει ιδεα.

      Διαγραφή
    5. 9:35 αυτά τα έγραφες και την προηγούμενη 5ετια που ο εμμισθος σύμβουλος ήταν ο Κόλλιας;;;;;

      Διαγραφή
    6. Ναι τα είχα γράψει και στην προηγούμενη. Το Γιάννη τον στηρίξαμε για να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις. Δεν ψάχνουμε το μονόφθαλμο στους τυφλούς. Ανοιχτοματη θέλει ο τόπος.

      Διαγραφή
    7. Δεν σε είδα να αντιδράς... Να βγαίνεις μπροστά και να λες τι κάνετε εδώ;;;;

      Διαγραφή
    8. Με δεδομένο ότι και οι δύο μας είμαστε ανώνυμοι εδω μέσα, πως ξερεις ότι δεν με είδες? Το ότι ο αρετακιας είναι για εισαγγελέα σημαίνει ότι κ Γιάννης πρέπει να κάνει καραγκιοζιλικια?

      Διαγραφή
    9. Καθόλου καραγκιοζιλικια.... Μηπως σκέφτηκες πως ο Γιάννης με τη βοήθεια νέων, καθαρών ανθρώπων μέσα από τον εθελοντισμό με καινοτόμες και νέες ιδέες δημιουργεί ενεργούς πολίτες; την ουσία την τοπικής αυτοδιοίκησης.... Αλλα για τα λαμογια είναι ψηλά γράμματα που κόβεται τα μαύρα και δεν έχουν πολιτικό μέλλον. Δημιουργείται μια νέα γενιά υπευθύνων πολιτών που συμμετέχουν που μπορεί αύριο να δώσει καλύτερους πολιτευτες για τον τόπο με μόνη χαρα την πρόοδο του τόπου....

      Διαγραφή
    10. 10:12, εγώ εθελοντικά μπορεί να θέλω να σου δώσω συμβουλές για το πώς να κάνεις σε κάποιον εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς? Εσύ θα τις δεχτείς? Αν ναι με δεδομένο ότι δεν είσαι γιατρός, είσαι ανεύθυνος αν όχι επικινδηνος. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την περίπτωση αυτή. Θα συμφωνήσω όμως για το τέλος. Η κίνηση προετοιμάζει αυριανους πολιτευτές.

      Διαγραφή
    11. Προφανώς το παιδι έχει συνάφεια με το αντικείμενο...... Και μην ακούσω ότι είναι ανίδεος, επειδή δεν ήξερα έψαξα και. Έμαθα θετικά σχόλια.... Όσο για την ειρωνεία των πολιτευτων ΕΣΎ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΌΡΙΟ ΣΤΗ ΜΆΣΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ; ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΌΤΑΝ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΕΣΎ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝ ΟΙΒΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΉΤΑΝ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΊΧΑΝ ΒΆΣΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΣΥΝΌΛΟΥ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΣΟΥ..

      Διαγραφή
    12. Το παιδί δεν έχει καμία συνάφεια με το αντικείμενο. Έχει τελειώσει ένα ΤΕΙ, ΔΕΝ ΕΡΓΆΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟ ΓΙΆΝΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΑ ΛΕΩ. ΕΣΥ ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    13. Σε πρώτο επίπεδο είναι εντελώς ανάρμοστο και αντιδεοντολογικό να γράφετε για έναν άνθρωπο κριτική με προφίλ ανώνυμο διότι αυτόματα η κριτική αυτή θεωρείται λασπολογία! Σε δεύτερο επίπεδο διαβάζουμε ασυναρτησίες και θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός/η και ενημερωμένος/η διότι ο άνθρωπος δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει στον τομέα των ενεργειακών-φωτοβολταικων παράλληλα με τις αγροτικές και κτηνοτροφικές του δραστηριότητες!

      Διαγραφή
    14. Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν έχει επαφή με το αντικείμενο. Μήπως πρέπει να ψάξεις καλύτερα για το παρελθόν του (πριν γίνει ένας βοσκός όπως λες) η ακόμα ποια είναι η σχέση του σήμερα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και γενικότερα με τις ενεργειακές κοινότητες. Στο λέω γιατί μάλλον εκτίθεσαι.

      Διαγραφή
    15. Είσαι εντελώς άσχετος και κακεντρεχης.εαν ξέρεις καλύτερα εσύ το βιογραφικό του κου κουτσομπινα από ότι το έχει μελετήσει ο δήμαρχος να μας πεις το όνομα σου,για να έχουν βαρύτητα οι κριτικές σου.

      Διαγραφή
  2. Για την ψυχη του παππου πήγε και αυτος. Χωρις μοσθο. Απο Μαχαλα είναι; γιατί αποσο ξερω μενει στο Αγρίνιο τα τελευταια χρονια και πριν ηταν στην Αθηνα. Πού εμαθε τα προβληματα του δημου. Εδω στη ζωη του και τα βρηκε ολα ετοιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγε για νς μην μπορείς εσύ και το συμφερτό σου να καταστρέφεται άλλο τον δήμο

      Διαγραφή
    2. Και ο γαλουνης στο Αγρίνιο μένει τα σε τόσα χρόνια διοίκησης κατέστρεψε τα πάντα με ιδιαίτερη έμφαση την τελευταία πενταετία..... Αυτός που τα δημιούργησε τα προβλήματα γιατί τον υπερασπθζεσαι;

      Διαγραφή
  3. Ειδικοί σύμβουλοι γεμάτος ο Δήμος όπως και σκουπίδια γεμάτος ο Δήμος από την Αλιζία μέχρι τον Αστακό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τώρα είναι γεμάτο σκουπίδια.... Ρε πως αντιδρά ε οι άνθρωποι όταν τους κόβονται τα μαύρα....

      Διαγραφή
  4. Με την καθημερινότητα θα σσχολειθειτσι? Είστε εκτός τόπου κ χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο Δημαρχε εισαι πρωτος στο νομο σε αριθμο συμβουλων,σε λιγο θα εισαι πρωτος πανελαδικα πας για ρεκορ γκινες.Καλα κανεις ασε να σκεφτοντε αυτοι και κρατα το μυαλο σου μην το αναλωνεις τουλαχιστων να εχουμε και εμεις μια πρωτια σαν δημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι πως η ομάδικη και η συλλογική δουλειά βοηθάει έναν Δήμο από το να βγει από τον γκρεμό που τον είχαν ρίξει η προηγούμενοι....περισσοτεροι άνθρωποι βοηθούν ουσιαστικά με γνώσεις και εμπειρία..... Για να είναι επιτυχημένος σημαίνει πως κάτι κάνει καλά. Είναι από τα άτομα που ο δήμος έχει ανάγκη.... ΌΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΝΑ ΦΆΝΕ ΑΠΌ ΤΟ ΔΉΜΟ....

      Διαγραφή
  6. Ο κύριος Περικλής κουτσομπινας είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας με κτηνοτροφική μονάδα με πρόβατα της φυλής Χίου τι σχέση έχει με την αυτοδιοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Λαϊνάς έχει κτηνοτροφική μονάδα και είναι και δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος

      Διαγραφή
  7. Οτι να ναι...
    Οσο γι αυτον που μπαινει συνεχεια σ ολα τα θεματα κ γραφει "βλαψ" να τον ενημερωσω οτι λεγεται βλαξ οχι βλαψ..ας μαθει πρωτα να μιλαει κ μετα να μπαινει να γραφει..ποσο μαλλον να αποκαλλει τον καθε ανθρωπο που λεει τη γνωμη του βλαμμενο..απο κει κ μονο καταλαβαινεις το επιπεδο....
    ΔΑΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το δικό σου επίσης. Απλά εσύ ανήκεις στο δεν έχει παρο το βαρελθ....

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να μην έχει Πάρο έχει όμως Αντίπαρο

      Διαγραφή
    3. 12:42 πάτο δεν έχει.... Το επίπεδο σου είναι ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΆΤΟ ΤΟ ΒΑΡΈΛΙ ΑΛΛΆ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΑΎΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΕΜΠΈΛΗ.... ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΊ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ....

      Διαγραφή
  8. Γιάνη καλή επιτυχία !
    Με τους επτά σοφούς της τεχνολογίας και των επιστημών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τον περικλη η νικη του γιαννη ειναι δεδομενη
    Υγ να μπει το σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΜΙΣΘΙ ΤΑ ΓΑΛΟΥΝΑΚΙΑ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΛΕΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε λίγο το αμισθί και δες μετά τις χρεώσεις σε άλλα πράγματα... Πχ σκουπίδια.... Ρεύμα... Μισθοδοσίας μεροκαματων κτλ κτλ.. Κι εκεί θα δεις πόσο αμισθί είναι όλα... Πίστευε και μη, έρευνα

      Διαγραφή
    2. Μπράβο στον εθελοντισμό!! Να πάμε και εμείς άμισθοι σύμβουλοι... μιας και δήμαρχος ζητάει περισσότερους αμισθους συμβούλους..
      Με εμάς παίζετε;; έχει αρχίσει χοντρά η μοιρασιά εκεί..

      Διαγραφή
    3. 6:11 από γελοιότητες γαλουνακια πάτε καλά, αλλά έργα και πράξεις ΜΗΔΈΝ. Πως να κάνουν μοιρασιά τα παιδιά; από το μείον ταμείο που αφήσατε;;;; ΦΆΓΑΤΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΆΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΉ;;;; Ε ΓΙΑΝΝΆΚΗ;;;;

      Διαγραφή
    4. 6:11 από γελοιότητες γαλουνακια πάτε καλά, αλλά έργα και πράξεις ΜΗΔΈΝ. Πως να κάνουν μοιρασιά τα παιδιά; από το μείον ταμείο που αφήσατε;;;; ΦΆΓΑΤΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΆΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΉ;;;; Ε ΓΙΑΝΝΆΚΗ;;;;

      Διαγραφή
  11. Καλά εσύ 11:29 λες μπράβο για τους δήθεν εθελοντές και κατηγορείς τον Γαλούνη.Όμως πέρα από τους δύο άμισθους δεν έχει και τρεις ειδικούς συμβούλους με αμοιβή και μάλιστα χοντρή περίπου 80.000 ευρώ τον χρόνο, τα οποία είναι χρήματα των δημοτών και όχι του Τριανταφυλλάκη .
    Πως λοιπόν κατηγορείς μόνο τον Γαλούνη , αφού αυτός με τα νούμερα αυτά αποδεικνύεται πολύ χειρότερος .
    Όχι άλλο κουτόχορτο χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χααχαχα μιλάς εσύ για κουτόχορτο;;;; 80000 ετήσιος; δεν στα είπαν καλά, ψέματα σου είπαν. Αν δεν κάνω λάθος 4 εμμισους συμβούλους είχε ο Γαλουνης. 3 γυναίκες και το Κολλια. Και όσο για νούμερα μην μιλάς για θητεία Γαλουνη. Τα μαύρα ήταν πολλά και πλήρωναν μεταξύ άλλων ανεγερσεις σπίτιων αμάξια ρούχα και κοινωνικες εκδηλώσεις.... Γι αυτό άσε το πνεύμα και αντε να κλάψεις σε καμία γωνία για το ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΗΓΈΤΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  12. Οι οποίοι πατάνε στο Δήμο μια φορά τη βδομάδα! Γραμμάτια είναι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πάρτε και κάνα μάγειρα
    να κάνει ωραία φαγητά και παραδοσιακά γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς η πολιτική έχει καταντήσει ένα μέσο για να εξασφαλίσει ο οποιοσδήποτε ένα σταθερό μισθό και μια σίγουρη δουλειά για τουλάχιστον 4 χρόνια.ολοι πιάνουν από μια καρέκλα βάζουν το ένα πόδι πάνω στο άλλο και κααααθονται και όταν πάει ένας να δουλέψει του παίρνουν το κεφάλι γιατί χαλάει την πιάτσα.εδω βλέπεται όλοι ότι ο δήμος έχει αρκετά προβλήματα και αντί όλοι να αφήσουμε τις πολιτικές μας διάφορες στην άκρη και βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο να βγούμε στην επιφάνεια καθόμαστε και βγάζουμε τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο