Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Παπάς έβαλε κάμερες για να βλέπει τι ρίχνουν στο παγκάρι.


Σύμφωνα με το Fanaripress.gr Παπάς στο χωριό Σταυροχώρι της Πάργας τοποθέτησε παράνομα δύο κάμερες. Σύμφωνα με καταγγελίες για να παρακολουθεί τι ρίχνουν οι πιστοί στο παγκάρι.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο οι κάμερες είναι κρυμμένες σε ηλεκτρικό υλικό (κουτιά) για να μην φαίνονται από τους πιστούς που επισκέπτονται τον Ιερό Ναό.


Επίσης αναφέρει ότι υπεύθυνος και διαχειριστής της εκκλησίας σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους του χωριού είναι ο παπάς. Και θέτει τα εξής ερωτήματα:


  • Υπάρχει άδεια για την τοποθέτηση των Καμερών ;;
  • Εαν υπάρχει γιατί είναι κρυμμένες επιμελώς στα κουτιά και γιατί δεν υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα, ότι οι πιστοί που εισέρχονται στο χώρο καταγράφονται ;;

  • Τι προτίθεται να κάνει η Ιερά Μητρόπολις Παραμυθίας για τις ενέργειες του ιερωμένου ;

Για τις καταγγελίες έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα του Καναλακίου, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας και Ιερά Μητρόπολις Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας. 

Μαζί με τις καταγγελίες υπάρχουν και φωτογραφίες που είναι αδιάψευστος μάρτυρας τα όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού.
fanaripress.gr






4 σχόλια:

  1. Το να λες ότι τις έβαλε για να βλέπει τι ρίχνουν στο παγκαρι είναι γελοιοτητα. Είναι δεδομένο από το σημείο που μπήκαν ότι τις έβαλε για λόγους κλοπής, μη λέμε ό,τι να 'ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι τις εβαλε για θεμα κλοπης που τοσα γινονται καθε μερα στις εκκλησιες με τις κλεψιες..να υποθεσω δε το σκεφτηκε καποιος.ειχε καημο ο πατερ τι ριχνει ο καθενας στο παγκαρι για να παρει ενα κερι..πο πο ρε παιδια πραγματικα λυπαμαι με την νοημοσυνη κ την πονηρια τετοιων ανθρωπων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτά τα άτομα που γράφουν ανακρίβειες πονηριές και κακοήθειες
    Αλλά τέτοιοι άνθρωποι που σκέφτονται έτσι δε χρειάζεται να τους δίνουμε σημασία.
    Η κάμερα μπήκε καθαρά για θέμα κλοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο