Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Κανδήλα: Γιορτή τσικνοπέμπτης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας

               Την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί, στην πλατεία του χωριού «βρύση», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Κανδήλας, θα γιορτάσει τη Τσικνοπέμπτη, μαζί με τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.
    Θα προσφερθούν σε όλους δωρεάν σουβλάκια και αναψυκτικά!

5 σχόλια:

  1. Μηπως επρεπε καποια στιγμη οι γονεις να αρχισουν να ενδιαφερονται για τις χαμενες ωρες διδασκαλιας και για την ποιοτητα της υποτιθεμενης δωρεαν παιδειας?Η γιορτη του κρεατος δικαιολογει να κλεινουν ολα τα σχολεια απο τις 11?Κατα τα αλλα μας πειραζει η απωλεια του μαθηματος στη γιορτη των Τριων Ιεραρχων.Κοινωνια για καρναβαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:31 ο μεγαλυτερος καρναβαλος εισαι εσυ .το παιζεις εξυπνος ενω εισαι βλακας.τη κριτικη να την κανεις εκει που πρεπει και οχι στα εθιμα που εχουμε τα οποια ειναι εκατονταδες χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2.01 το επιπεδο σου σε αυτοχαρακτηριζει.Αρα δεν μπαινω στον κοπο...Δυστυχως για σενα απο τα ΗΘΗ διαλεγεις τα εθιμα και ιδιαιτερα εκεινα που απευθυνονται στην κοιλια σου.Μεταμφιεση δε χρειαζεσαι.Εισαι ηδη ετοιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω δεν εχω κοιλια βρε βοδι εσυ πρεπει να εχεις γιαυτο γραφεις μαλακιες.πρεπει να εισαι πολυ χοντροκομενος με πολυ κακια ψυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κατι αλλο 2.01 για να θυμηθεις τα εθιμα και τις παραδοσεις μας,γιατι η τα ξεχασες η η ιδεολογια σου θελει να τα διαγραψει .Ψυχη μου μη λυγιζεις, Σταματης Σπανουδακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο