Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Προγραμματισμένη διακοπή ΝΕΡΟΥ στον ΑΣΤΑΚΟ, λόγω κατάργησης αγωγού αμιάντου από την αερογέφυρα έως την περιοχή Γράβα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

        Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή νερού από τις 08:00π.μ έως και τις 12:00μ.μ, λόγω κατάργησης αγωγού αμιάντου από την αερογέφυρα έως την περιοχή Γράβα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
κος Αντιδήμαρχος  Λαϊνάς Κων/νος:  26460360533
Τεχνική Υπηρεσία: 2646360530

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Από το Δήμο Ξηρομέρου

27 σχόλια:


  1. Μέχρι τώρα ξέραμε για αμίαντο στον αγωγό απο την Λάμπρα μέχρι το Πλατυγιάλι και γνωρίζαμε και τον υπεύθυνο αυτού του ανουσιουργήματος. Αυτό το αγωγό αμιάντου στην Γράβα επι θητείας ποίου φωστήρα Προέδρου τοποθετήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια μερα απλυτα τα παιδιά μας σχολείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό βγαίνει ανακοίνωση για να λάβεις μέτρα για τα παιδιά σου .εκτός αν προτιμάς τον αμίαντο .

      Διαγραφή
    2. Εδώ μιλάνε για την υγεία σου και εσύ στο σήμα σου για τα άπλυτα παιδιά σου τάχα μου ντε.Πλύντα αύριο.Μια ζωή πίσω από τον ήλιο.Καληνύχτα Κεμάλ

      Διαγραφή
  3. Εάν δέν φτιαχθεί στα επόμενα χρόνια νέος σύγχρονος αγωγός
    απο τις πηγές Λάμπρα εως παραλιακή και τουριστικη πόλη του Αστακοϋ,
    δέν εχει νόημα να ξαναψηφίσουμε τα πολιτικά κομματα
    Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.
    εκτός και άν δέν έχουμε: << πολιτικό μυαλό κουκούτσι>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Ελλάδα.... Και καημενο ξηρόμερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλαγή στον αγωγό γίνεται. Πρέπει να κάνουμε υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Άκουσε λοιπόν κύριε βλάκα για μια φορά ακόμα :
    Αυτός που με χυδαιότητα υπονοείς ,δεν έφερε το νερό από την Λάμπρα με αμίαντο , αφού στην θητεία του κατασκεύασε τον αγωγό με πλαστικό PVC από την δεξαμενή του Πλατυγιαλιού μέχρι τον Αστακό και κατασκεύασε και την Νέα μεγάλη δεξαμενή στον Αστακό χωρητικότητας 2.000κυβικών μέτρων με κόστος τότε 280 εκατομμύρια δραχμές και μπόρεσες εσύ κάποια άλλα ζώα σαν και σένα, να πλένεστε καθημερινά , γιατί μέχρι τότε βρομάγατε ,αφού το καλοκαίρι από τις τότε πηγές ύδρευσης του Αστακού δεν επαρκούσε ούτε για 10 λεπτά της ώρας και όποιος πρόλαβε πρόλαβε.!!!!
    Όσο για τον άλλο που κάνεις τάχα ότι δεν γνώριζες , ήταν ένας μικρός αγωγός Φ 90 αμιάντου , ο οποίος κατασκευάστηκε πριν από 100 χρόνια και έφερνε το λίγο νερό από την επιφανειακή πηγή της Γράβας ,που έπεφτε μέσα στην δεξαμενή στου Μπαμπρούρη χωρητικότητας 180 κυβικών μέτρων μόνο , η οποία καταργήθηκε από το 1989, που έφερε το νερό ο Στάικος από τον Άγιο Δημήτριο.
    Τα όποια σπίτια εκτός σχεδίου πόλης Αστακού και το Κέντρο Υγείας , είχαν καταργήσει τις παροχές από αυτόν τον Αγωγό και είχαν συνδεθεί με τον πλαστικό αγωγό από το Καραϊσκάκη , ο οποίος δεν φέρνει νερό εδώ και 8 χρόνια , που χάλασε η γεώτρησης του Καραϊσκάκη και πηγαίνει σε αυτά τα σπίτια νερό από την Νέα Μεγάλη δεξαμενή ( Στάικου )από το νερό του Αγίου Δημητρίου .
    Επειδή όμως υπήρχε στην μέση περίπου της διαδρομής του αγωγού του αμιάντου ένα by – pass , το οποίο ένωνε τους δύο αγωγούς , κάνουν τώρα την πλήρη απομόνωση του παλιού αγωγού της Γράβας , γιατί έσπαγε δημιουργώντας βλάβες .
    Δεν χορτάσατε ρε ζώα τόση λάσπη άμεσα ή υπονοούμενα όπως τώρα τόσα χρόνια εναντίον του Στάικου.
    Σας έχει γίνει όμως πυρωμένο σίδερο μέσα στην καρδιά σας , αφού δεν μπορείτε να τον φθάσετε ούτε στο μικρό του δακτυλάκι και υποφέρετε από τον φθόνο και το κόμπλεξ σας και θα υποφέρετε μέχρι να πεθάνετε .
    Παναγιώτης Στάικος
    Ο οποίος εκτός από το νερό για να πίνετε και να πλένεστε σας κερνάει και πολύ πόνο .!!!
    Η λάσπη όμως τώρα δεν πιάνει άλλο και γυρίζει στα μούτρα σας και να θυμάσαι το καλοκαίρι τον Σταικο , που όπως δείχνουν κάποια πράγματα,θα έχουμε κλαρίνα και βιολιά με το νερό .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΊΣΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΊ ΣΟΥ..... ΤΑ ΣΧΟΚΙΑ ΤΑ ΓΡΆΦΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΆΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΞΕΤΕ ΌΤΙ ΑΚΌΜΑ ΥΠΆΡΧΕΤΕ.....ΑΝΤΕ ΠΑΡΆΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΜΑΦΑΡΕΣ....

      Διαγραφή
  7. Η δεξαμενή δεν είναι του Σταικου. Μήπως την έφτιαξες με τον μισθό σου Παναγιώτη; Συμαζεψου. Ρεζιλευεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ζώα όπως τα αποκαλείς είναι τα ίδια που τα παρακαλούσες να σε ψηφίσουν. Μαζέψουν επιτέλους. Ρεζιλευεις το λειτουργημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι ρε νούμερο δεν την έφτιαξα από το μισθό μου ,αλλά από τον ιδρώτα μου ,το όραμα μου ,την τήρηση της υπόσχεσης μου το 1986 ,πως θα έφερνα το νερό κσι το έφερα σε χρονι ρεκόρ 2,5 χρόνια ,αν αναλογιστείς ποσό μεγάλο έργο είναι ,αφού το κόστος αντικατάστασης του αγωγού μόνο με αγωγό πολυαιθυλαινιου στην μελέτη που άφησα το 2010 χωρίς το κόστος των τεσσάρων δεξαμενών ήταν 7.000.000 ευρώ και γι αυτό την λένε όχι εγώ αλλά οι πολίτες που έχουν φιλότιμο δεξαμενή Στάικου .!!!
    Γιατί δεν τα έφερναν οι προηγούμενοι από το 1864 που υπάρχει ο Αστακός ;
    Να γιατί πονάτε και ρεζιλεύεστε .!!
    Πσναγιωτης Σταικος ο πόνος σας .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε ρεμάλια, με διακατέχει έργο της βλακείας ;;;
    Τότε θα σας μιλήσω στην ίδια γλώσσα , για να σας κόψω από την ρίζα την χυδαία σας γλώσσα , αφού αυτό είναι το επίπεδό σας .
    Αφού δεν σας χτυπάει καλά το ζώα , εγώ είμαι πολύ σοβαρός και δεν παρακάλεσα , ούτε πλήρωσα κανέναν, για να με ψηφίσει , όπως έκανα οι εκλεκτοί σας και για το λειτούργημα μου τι καλύτερη απόδειξη ότι το σέβομαι και το τιμώ και το εκτελώ με αλτρουισμό και ουμανισμό εις το έπακρον και με αυτοθυσία όταν χρειαστεί, να θέτω συχνά σε κίνδυνο την ίδια μου την ζωή , για να κάνω τέτοιου είδους ιατρική , , από το ότι το ιατρείο μου είναι σε εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης γεμάτο καθημερινά , από τις χιλιάδες Ξηρομερίτες , Αλβανούς , Ινδούς , Πακιστανούς ασθενείς που εμπιστεύονται την ζωή τους και την ζωή των οικογενειών τους και όχι μόνο ζω εγώ απλά αξιοπρεπώς , αλλά και η ΑΡΙΣΤΗ γραμματέας μου , στην οποία εκτός από τις νόμιμες αποδοχές ,το ΙΚΑ της , τα δώρα Πάσχα , Χριστουγέννων, το επίδομα αδεία τα οποία δικαιούται από τον νόμο , της τις δίνω και καθαρά μπόνους 1.500 ευρώ το χρόνο ( και το ξέρουν και οι πέτρες , ότι στον Στάικο δεν υπάρχει το πόσο κοστίζει , αλλά το όποιος έχει λίγα χρήματα δίνει ότι θέλει και τουλάχιστον 15 άτομα την ημέρα δεν πληρώνουν τίποτα {τιποτένιοι !!!!}), με αποτέλεσμα μετά από 42 χρόνια μάχιμης ιατρικής να είμαι πιο φτωχός από το 1979 που ξεκίνησα να εργάζομαι ως γιατρός !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ λοιπόν ρε νούμερα από το 1986 είχα όραμα και ότι υποσχέθηκα στους πολίτες το πραγματοποίησα σε ποσοστό πάνω από 95 % και έτσι εκτός από το νερό που έφερα από τον Αϊ Δημήτρη , έφτιαξα επίσης το Δημαρχείο , αφού μέχρι τότε η Κοινότητα Αστακού ήταν στο νοίκι χάρις σε κάτι αχάριστα και κομπλεξικά ζώα σαν και εσάς , που αν είχατε ίχνος φιλότιμο όχι απλά δεν έπρεπε να με πιάνετε στο στόμα σας , αλλά ούτε να σηκώσετε τα μάτια σας να με κοιτάξετε, το Λύκειο , τον μόλο στο Εσχατολάγκαδο που εξυπηρετεί 100 ψαράδες, τα κλειστά και τα ανοιχτά γήπεδα ( άκουσε και γήπεδο τένις και βόλεϊ ,εκτός από τα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου με χλοοτάπητες , την αίθουσα του πνευματικού κέντρου , που όμοια της δεν υπάρχει σε ολόκληρο τον Νομό , τα σφαγεία , τον βιολογικό τους δεκάδες μικρούς και μεγάλους δρόμους μέχρι την παράκαμψη των Φυτειών και την σύνδεση με την Ιόνια οδό , την επέκταση του Αστακού από το Δημαρχείο και πέραν προς ανατολάς , αφού στην περιοχή εκείνη ήταν βούρκος και κτίστηκαν έτσι πάνω από 100 νέα σπίτια και δεν με αφήσατε κάτι φρούτα σαν και εσάς για να τελείωνα και την Μαρίνα και να λειτουργούσαν και τα σφαγεία και ο βιολογικός , γιατί αυτό το ξέρουν και οι πέτρες πως με τον Στάικο Δήμαρχο αυτά θα είχαν λειτουργήσει εδώ και μια πενταετία.
    Πείτε μου ρε ρεμάλια της Κοινωνίας και ορκιστείτε στην ζωή των παιδιών σας , αν τολμάτε , πως με τον Στάικο Πρόεδρο της Κοινότητας από το 1989 ή ως Δήμαρχο Αστακού υπήρξε ποτέ διακοπή νερού για ολόκληρο 24ωρο ;;;;;;;!!!!!
    Και θα μου πείτε ότι εγώ βάζω τσιράκια για να γράφουν ανοησίες , όπως εσείς και να βγαίνω εγώ μετά και να απαντώ .
    Αν νομίζετε πως έτσι εσείς με τις άθλιες επιθέσεις σας θα μου κλονίσετε το ηθικό και θα μου ράψετε το στόμα , πλανάστε οικτρά .!!!
    Πηγαίνετε τώρα μετά το τσάι σας για νάνι .
    Και όποτε θέλετε επανέρχομαι , για ότι θέλετε.
    Πάντως το καλοκαίρι ή προς το τέλος του θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος .!!
    Και τότε μέμνησον του Στάικου
    Παναγιώτης Στάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη μας ενοχλείς..... Σπίτι σου...οχι αλλά ψέματα, ανακρίβειες δήθεν ηρωισμόυς.... Ήμαρτον... Έχει και η καλοσύνη τα όρια της και πολύ καλα σου έχουμε φερθεί με αυτά που έχεις κάνει τόσα χρόνια.... Σταμάτα πια.... Δεν υπάρχεις πολιτικά....

      Διαγραφή
  12. Σταικο είσαι απαράδεκτος μέχρι αηδίας.Κυριολεκτικη αηδία και ντροπή της στέπας!!!Δεν επιτρέπεται να μιλάς έτσι και να βγάζεις τόσο κακία και εμπάθεια απέναντι στους συμπολίτες σου.Σοβαρέψου γέρος άνθρωπος.Ντροπη και κρίμα μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στάικε με την ακατάσχετη περιαυτολογία σου μας έχεις κουράσει. Επίσης με την φρασεολογία σου και την απαράδεκτη συμπεριφορά σου αποδεικνύεις συνεχώς ότι δεν μπορείς να ενσωματωθείς στην κοινωνία του Αστακού. Άντε που θα μας πείς ζώα. Την επόμενη φορά που θα μας ζητήσεις ψήφο να μουγκρίζεις για να συνεννοηθείς με τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Γιατρέ ηρέμησε. Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο Αστακός που ζούμε σήμερα μετά τρείς αυτοδιοικητικές θητείες και το αράδιασμα τόσων έργων είναι δημιούργημά σου. Τελικά μόνον εσύ απολαμβάνεις το δημιούργημά σου. Λοιπόν επειδή ο Αστακός που περιγράφεις είναι μόνο στο φαντασιακό σου πεδίο, γιατί όλοι οι άλλοι άλλο πράγμα βλέπουμε και ζούμε καθημερινά θα σου πρότεινα απέχεις για λίγο απο δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις, να καθήσεις λίγο να ξεκουραστείς μήπως και ηρεμήσεις και ίσως καταλάβεις ότι τελικά αυτό το χάλι που ζούμε και φαίνεται να το απολαμβάνεις ως έργο σου δεν είναι τίποτα άλλο απο το είδωλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατρέ κέρνα τους πόνο κερνα .
    Πονάνε πολύ όταν τα παιδιά τους πηγαίνουν στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου, στο Λύκειο ή όταν οι ίδιοι ανεβαίνουν τα σκαλιά του Δημαρχείου ή όταν πίνουν τον καφέ του στην παραλία ή όταν τα παιδιά τους παίζουν μπάσκετ στα γήπεδα που με πολύ αγάπη έφτιαξες εσύ.
    Μην κολωνεις.
    Πάτα τους στον λαιμό.
    Μαζί σου για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαζα γελάμε μαζί σου.....δεν μπορεί να ξεχωρισει την ψευδαισθηση από την πραγματικότητα... Θα πατήσει κια κάποιον στο λαιμό;;; ήμαρτον ΈΧΕΤΕ ΠΕΘΆΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΤΕΛΕΙΏΣΑΤΕ.... ΣΤΙΣ ΣΠΗΚΙΕΣ ΣΑΣ.... ΕΊΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΙ....

      Διαγραφή
    2. Zong !!!!!!!!! Κιμ πάτα το κουμπί

      Διαγραφή
    3. To ξέρεις καλά το ZONG... Μάλλον από τη σπηλια που ζείς.... Ακόμα να καταλαβετε πως ΕΊΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆ.... Τελειώσατε.....

      Διαγραφή
  16. Κυριε παναγιωτη μιλαμε για πολυ ζωα φιλε μου τωρα προβατα ειναι σκαθαρια δεν ξερω ζωα ομως ηταν ειναι και θα ειναι .αυτα δεν ξερουν απο πολιτικη γιατι ειναι ανικανα τα σκαθαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο