Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Μεσολόγγι: Σοκαριστικό τροχαίο στη Φοινικιά – Αγροτικό παρέσυρε κοπάδι με πρόβατα (φωτο)


         Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ε.Ο. Μεσολογγίου – Αιτωλικού στο ύψος της Φοινικιάς.
           Συγκεκριμένα ένα αγροτικό που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Αιτωλικό παρέσυρε και κυριολεκτικά «ξεκλήρισε» ένα κοπάδι με περισσότερα από 30 πρόβατα, το οποίο βρισκόταν επί του οδοστρώματος.......



        Στο σημείο που συνέβη το ατύχημα υπάρχει γέφυρα με υψομετρική διαφορά που ο οδηγός δεν έχει ορατότητα της ευθείας της διαδρομής.
          Οι εικόνες είναι κυριολεκτικές σοκαριστικές για την σφοδρότητα της παράσυρσης...

5 σχόλια:

  1. είναι φωτογραφίες αυτές που δείχνετε τώρα?... κρούσμα του ότι με τη δημοσιογραφία έχετε τόση σχέση όση μια θειά με τις διαφορικές εξισώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βλακεία δεν έχει όρια. Άφησε τα πρόβατα στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ με αποτέλεσμα να χάσει και το ζωικό του κεφάλαιο και θα πληρώσει και την ζημιά στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς που δεν είχαμε νεκρούς και τραυματίες. Που είναι οι φιλοζωικές οργανώσεις της πλάκας να κυνηγήσουν αυτούς που εκθέτουν σε θανάσιμο κίνδυνο ανθρώπους και ζωικό κεφάλαιο; Αλλα αυτές ασχολούνται με τις γατούλες και τα σκυλάκια του σαλονιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι εθνικη οδο ενα το κρατουμενο ! δευτερο δεν χτυπησε μονο ενα ζωο χτύπησε κάμποσα που σημενει οτι τα ζωα απο κατι τρομαξαν και πετάχτηκαν στον δρομο . το τριτο ειναι και το ποιο σημαντικό γι αυτους που μαλλον δεν γνωριζουν . εκει υπαρχει οριο ταχύτητας που σημενει οτι παταμε φρενο σε στεγνο οδοστρομα και το οχημα κοκαλώνει .δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα... θα μπορουσε να ηταν παιδια , η καποιος ανθρωπος που τον κυνηγούσε ενα σκυλί ας πούμε .. θα είχε την ιδια τύχη ?? να σειόμαστε τον κοκ... δεν εχουμε τρενο σε ραγες.. αυτοκινητα εχουμε και πρεπει να τηρούμε τουλάχιστον τα βασικά , και μετα να φωνάζουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα με ποσο πηγαινε,,,,,η παιχτηκε κατι αλλο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος νόμος επιτρέπει τα ζώα να ναι ξεμπαρκα στους δρόμους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο