Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Η δημοτική αρχή ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απαντά στην παράταξη ΜΑΣΟΥΡΑ

          Στην παράταξη «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» του κ. Μασούρα Δημήτρη και τα όσα υποστήριξε για το δημοτικό συμβούλιο στη Βόνιτσα στις 18 Φεβρουαρίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), απαντά η Δημοτική Αρχή ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. 
          Να σημειώσουμε ότι παρότι μακροσκελής η ανακοίνωση του Δήμου δεν απαντά για την ταμπακιέρα, όπως ιστορικό κέντρο Βόνιτσας, παροχή πελατειακών διευκολύνσεων (χαλικόστρωση με δαπάνες του δήμου ιδιωτικής έκτασης στον κοινότητα Αγίου Νικολάου Κατούνας), για κάποια χιλιάδες ευρώ.... που κατήγγειλε ο πρόεδρος της Κοινότητας ΒΑΤΟΥ, κ.α. 
 Το πλήρες κείμενο της απάντησης έχει ως εξής:

Απάντηση Στην Ανακοίνωση Της Παράταξης «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» του κ. Μασούρα Δημήτριου.

Αγαπητοί δημότες
       Διαβάσαμε με έκπληξη τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κύριος Δημήτριος Μασούρας αμέσως μετά το Δ.Σ. της 18ης  Φεβρουαρίου, θέλοντας να ενημερώσει του πολίτες του δήμου μας για τις αποφάσεις που ελήφθησαν.
       Ωστόσο, όχι μόνο δεν κάνει την αυτονόητη ενημέρωση για αυτά που αποφασίστηκαν στο συγκεκριμένο Δ.Σ., αλλά επιλεκτικά αναφέρεται σε κάποια ζητήματα προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις μέσα από μισές αλήθειες και ανακρίβειες.
Πιο συγκεκριμένα:...................



      Στο Δ.Σ. συζητήθηκαν κυρίως δύο ενότητες θεμάτων. Η πρώτη ενότητα αφορούσε στο καθορισμό των δημοτικών τελών (ύδρευση, αποχέτευση, καθαριότητα, φωτισμό κλπ) για το έτος 2020, και η δεύτερη στη συγκρότηση επιτροπών έργων. Καμία αναφορά από τον κ. Μασούρα ούτε για το πρώτο ούτε για το δεύτερο.
         Γιατί κ. Μασούρα δεν ενημερώσατε τους Δημότες ότι με τις ψήφους της παράταξης μας αποφασίστηκε να μην γίνει καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για 5η συνεχόμενη χρόνια; Γιατί δεν λέτε ότι δεν παρουσιάσατε ολοκληρωμένη, κοστολογημένη και αιτιολογημένη πρόταση για τα δημοτικά τέλη, με αποτέλεσμα να μην έχετε δικαίωμα ούτε στην ψηφοφορία να θέσετε την πρόταση σας;

            Αναφέρατε ότι απορρίφθηκε η πρόταση σας για παροχή έκπτωσης στο τιμολόγιο ύδρευσης για οικογένεια με άνεργο μέλος. Δεν είναι αλήθεια. Η πρόταση σας δεν μπήκε καν σε ψηφοφορία διότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του Νόμου. Δεν ήταν δηλαδή ολοκληρωμένη πρόταση αλλά ένα απλό πυροτέχνημα δημιουργίας εντυπώσεων. Εξάλλου θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε μείωση συνοδεύεται από ισόποση αύξηση σε άλλες κατηγορίες πολιτών.
  
Επίσης, στο Δ.Σ. συζητήθηκε η συγκρότηση επιτροπών έργων. Κουβέντα και εδώ από τον κ. Μασούρα. Γιατί δεν ενημερώνετε τους πολίτες ότι αυτή την ώρα εκτελούνται σε όλες τις ενότητες του Δήμου μας μια σειρά από μεγάλα έργα υποδομής; Γιατί δεν λέτε ότι πολλά νέα έργα δημοπρατήθηκαν και σύντομα θα ξεκινήσουν ενώ κάποια άλλα (Τουριστικό αγκυροβόλιο Βόνιτσας) βρίσκονται πολύ κοντά στη δημοπράτηση τους;

      Η συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου είναι πρόσφατη. Παρουσιάσατε μήπως, ως παράταξη, κάποια πρόταση, ολοκληρωμένη για την ανάπτυξη του Δήμου; Ούτε καν δικαίωμα να θέσετε την πρόταση σας σε ψηφοφορία δεν είχατε, γιατί και εδώ δεν παρουσιάσατε δυστυχώς πρόταση. 
            Αντί λοιπόν να αναφέρεστε σε αυτά τα μεγάλα και σοβαρά θέματα, εκφράζετε την ανησυχία σας για την ανάπλαση του κέντρου της Βόνιτσας και ότι τάχα ζείτε στο σκοτάδι γιατί δε έχετε καμία ενημέρωση για το έργο. Είστε Δημοτικός Σύμβουλος μπορείτε εύκολα να απευθυνθείτε στη Τεχνική Υπηρεσία να δείτε την ολοκληρωμένη μελέτη και να ενημερώσετε τον κόσμο. Το κάνατε; ΟΧΙ!
       Αλλά μην είστε τόσο ανυπόμονος, όταν το έργο ολοκληρωθεί τα ξαναλέμε.

     Τέλος, θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να τονίσουμε το εξής:
           Ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ανάγκη από τη συμβολή της παράταξής σας και προσωπικά από σας στη διαμόρφωση των αποφάσεων του. Χρειάζεται όμως πολιτική τόλμη και αποφασιστικότητα για να το πράξετε. Χρειάζεται να αφήσετε στην άκρη την στείρα αντιπολίτευση, να αφιερώσετε χρόνο και να μπούμε από κοινού (ως συμβούλιο) στη ουσιαστική και αποτελεσματική συζήτηση για τα μεγάλα θέματα του τόπου μας.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
  

46 σχόλια:

  1. Όποιος ήταν παρών σε αυτή τη συνεδρίαση, ή παρακολούθησε για παράδειγμα τη ζωντανή μετάδοση από τον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ξέρει.
    Όλοι κατάλαβαν και από τις ερωτο-απαντήσεις του καθενός, αν πράγματι υπάρχει κενό ή όχι.
    Στα κοινά, έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι πάντες.
    Δεν απαιτείται να ξέρουν τι λένε.
    Η εκλογή δεν σημαίνει αυτομάτως επιφοίτηση αγίου πνεύματος στους εκλεγέντες για να ασκήσουν καλύτερα το λειτούργημά τους.
    Αυτό επαφίεται στους πολίτες που τους εκλέγουν
    Λένε, πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αυτό για τα κοινά, το λένε όταν οι αριθμοί ευημερούν και δυστυχούν οι άνθρωποι.
    Αλήθεια, αυτοί που έχουν τις τύχες αυτής της περιοχής στα χέρια τους τόσα χρόνια, ακόμα δεν βλέπουν;
    Δεν έχουν καμία ευθύνη για την κατρακύλα;
    Ακούστηκε καμία αυτοκριτική;
    Είπαμε, η επιφοίτηση...




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣΟΥΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ LIVE ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΑΡΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΧΙΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περί νομιμότητας.
    Αφιερώνεται στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη , στον Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών κ Βίτσα και τη Δημοτική Αρχή του Δήμου- Ακτίου Βόνιτσας.

    Σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 4:55μμ από το διαδίκτυο ακολουθώντας τη διαδρομή
    Υπουργείο Εσωτερικών-Οικονομικά Στοιχεία ΟΤΑ- Δήμοι- Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας- 2020 -αναζήτηση
    γράφει

    Ο φορέας ΔΕΝ έχει υποβάλλει ΟΠΔ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ των διατάξεων
    του άρθρου 4Ε του ν4411/2013.

    Σημείωση ( δική μου) Ο Φορέας είναι ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας.

    Αυτά για πρώτο σχόλιο.

    Τα συμπεράσματα των αναγνωστών.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ...ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΟΚΟΦΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩ ΘΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γελάνε κι οι πέτρες με το βιντεάκι του συμβουλίου....οτι ναναι την καλυτερη αντιλπολιτευση βεβαια ποιος μασουρας ποιος φερεντινος μονο ΚΑΣΟΛΑΣ ωρε εξ αποστασεως συνεργαζεται με τον καργιολη για τα σκουπιδια....αμ κοτζαμ προεδρος χυτα τι ψηφισα ωρε ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ στην ενότητα Μεδεώνος μας έχουν στα ύψη τα δημοτικά τέλη και κάνουν τραπεζώματα τάχα από την τσέπη τους. Κατά τα άλλα τους νοιάζει το καλό μας χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο εσεις λυσατε κατα του καρυ τοσο ο λαος θα ψηφιζει το καρυ.αλλαξτε τακτικη και κανετε πολιτικη και οχι μισος και κακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ Ο ΚΑΡΥ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΥ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΟΥΡΗΔΕΣ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο θα γίνονται ζωντανά τα συμβούλια τόσο θα γίνονται γέλιο όσοι ψήφισαν την παράταξη Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΧΟΛΙΟ 2
    Για να γίνει ένα έργο χρειάζεται η εφαρμογή του νόμου. Πρέπει να εγγραφεί στο Τεχνικό πρόγραμμα, να γίνει δέσμευση πίστωσης, να υπάρχει μελέτη, να γίνει ανάθεση ή διαγωνισμός ή αυτεπιστασία του Δήμου. Για να κινηθούν τα αυτοκίνητα του Δήμου πρέπει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να υπογράψει εντολή μετακίνησης. Να γίνουν η βεβαίωση καλής εκτέλεσης και η παραλαβή.
    Στη περίπτωση του έργου , εξυπηρέτηση!!!!! το ονόμασε η Αντιδήμαρχος κ Καρέλου , τι από όλα αυτά έγινε και τι δεν έγινε;
    Eίτε απαντήσετε , είτε δεν απαντήσετε οι αρμόδιοι της συντεταγμένης πολιτείας έχουν το λόγο. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κασόλας στο ΦΟΣΔΑ είναι παρών. Ο Κασόλας στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι απών. Πως εξηγείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφου ολα ειναι μπαχαλο τι περιμενεις .πρωτα το φαγοποτι και μετα οτι μεινει βλεπουμε τι θα κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε βιτσα τι δεν καταλαβες? σε κανει ο καρυ ρομπα σε εβαλε αν και επιτροπος δημων να εισηγηθεις κατι που ξερεις οτι δεν ειναι νομιμο? που ειναι ο προυπολογισμος μαρτη μηνα? το λιμενικο σου ταμειο λειτουργει νομιμα? για ψαξου οι ελεγκτες δημοσιας διοικησης ερχονται μην το παιζεις ξερολας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γίνεται της Καρέλου.... στα βολέματα με τους «δικούς τους»....
    Δώσε και μένα μπάρμπα.. Καλά εκανες Βαρβάτε και ξεγύμνωσες αυτούς που εκτελούν ρουσφέτια σε κολλητούς..
    Να τους πας στον εισαγγελέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπατζανάκηδες, γαμπροί, κουνιάδια, ξαδέρφια, όλοι βολεύονται απο τα πράσινα και μπλε τρωκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπόχα, βρώμα, ανομία, δυσωδία. Οι οικονομικοί επιθεωρητές έρχονται. Επίτροπε καλώς να τους δεχθείς. Θα γίνεις πλυντήριο του θερμοσίφωνα; Θα πέσεις τόσο κάτω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στα πρώτα 18.000 ευρώ δικαιούχος είναι ο γαμπρός του Λ@κι!α. Αυτό έγινε με απευθείας ανάθεση χωρίς δημοσίευση και χωρίς διαπραγμάτευση. Αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν έχουν να δείξουν τίποτα και δείχνουν μόνο φαγοπότια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πεστε γραψτε οτι θελετε εδω ετοιμαζόμαστε για καρναβάλια και κούλουμα κ εσεις το χαβά σας δεν το εχετε καταλαβει οτι δεν σας ακουει κανενας. Ο καρυ και η παρεα του παλι εδω για πολλα χρονάκια ακομα παρτε το χαμπαρι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΛΙΚΙΑ Η ΚΑΡΕΛΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΚΙΑ ΖΗΤΑΝΕ.Ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΣΙΓΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΗΠΟΣΤΕΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΙΙΙΙΙΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 30.000 ευρω ΛΕΕΙ ο Πρόεδρος απ το ΒΑΤΟ, πήραν για το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΟΜΒΟΥ!!!! Ποιοί, ποιός, γιατί;
    ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έτσι γίνεται στις συμμορίες. Μόλις ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ κατήγγειλε παράνομη χαλικόστρωση με δαπάνες του δήμου απο την αντιδήμαρχο ΚΑΡΕΛΟΥ στον Αγίο Νικολάο Κατούνας, τα μέλη της συμμορίας άρχισαν να βρίζουν τον Βαρβάτο και θέλουν να τον φάνε. Τί ξεφτίλες Θεέ μου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο Μασούρα. Να τους ξεβρακώσετε. Οι μασκες πεσανε. Για να δουμε ΤΩΡΑ ποιος τρωει με την κουταλα και ποιος μαζευει τα ψιχουλα!!! ξεφτίλες, Λιγούρια, αυτό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. στον 21 Φεβρουαρίου 2020 - 11:18 μ.μ.

    Τι έγραψες τωρα.. Για εξηγησε το μας αυτο, γιατί μαρέσει τρελά όταν βλεπω πασοκτζήδες (που εχουν φάει το καταπέτασμα) να προσπαθούν να λερώσουν τη φωλιά του ΒΑΡΒΑΤΟΥ. Για πες μας, πότε ο Βάρβατος με λεφτα του δήμου εφτιαξε Μαντριά και πού; Αν δεν έχεις στοιχεία βουλώσε το ή χαλάρωσε μη σκίσεις κάνα καλτσον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το μεγαλύτερο λάθος στη ιστορία της ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Δήμαρχος αμόρφωτος, με το ζόρι τελείωσε το νυκτερινό Γυμνάσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Yπάλληλοι να ξέρετε ότι οι μελέτες δεν αλλάζουν , όταν έχει γίνει διαγωνισμός. Προσέχετε τι υπογράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σαν τις ύαινες... που πέφτουν με τα μούτρα σε ένα σκοτωμένο ζώο προσπαθώντας να φάνε ότι προλάβουν μέχρι να τους διώξουν....
    Ξεφτιλιστείτε κι άλλο. Τριάμισυ χρόνια ακόμα θα το αντέξουμε. Λίγη τσιπα δεν υπάρχει σε αυτόν τον τόπο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βίτσα διώξε τα αυτοκίνητα του Δήμου από το βενζινάδικο. Δεν είναι μόνο η Καρέλου που κάνει ρουσφέτια με τα λεφτά των δημοτών. Καταλαβαίνεις; Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. Αυτά για σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν τις βγάζετε αυτές τις φώτο να τις δούμε και εμείς..

      Διαγραφή
  29. Κάνουν πάρτι ρουσφετιών στους δικούς τους, και μόλις τα πιάσουν τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ με τη γίδα στη πλάτη, αρχίζουν και απειλούν και κουνάνε το δάχτυλο.... Η ξεφτίλα τους δεν εχει πάτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να ξανάρθεις δρυμιτερος σε περιμένουμε να μας πεις κ αλλα . Όχι δεν θα φύγουν τ αμαξια απο εκει πεσε κ αλλα κ βάλε κ εργάτες να λένε ακούς εκεί λεει να παρει ο Βίτσας τ αμαξια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΙΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΚΡΙΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΥΜΕΝΟΝΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στον 11.18 να του πω οτι την εποχη του πασοκ γινοταν πολλα γλεντια ξερουμε τα παντα του καθενος ξεχωριστα και εναν προς εναν οσο για το καλτσον προσεχε εσυ γιατι φορας και κοντη φουστιτσα μην σου σκιστει γιατι εγω φοραω παντελονια και να ξερεις οτι δεν τα φοραω για να μην κρυωνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΌΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγω δεν θελω να ξαναδω το βιντεο με το συμβουλιο γιατι οταν βλεπω αυτο το στουπα μου ερχετε να μπω μεσα στην αιθουσα και να μην μεινει τιποτα.με αυτα τα λαμογια που μπλεξαμε με αυτα τα αρπαχτικα πουλια που τα νυχιατους ειναι σαν του γυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όποιος φοράει παντελόνια και όχι γιατί κρυώνει μιλάει επώνυμα όπως και ο βάρβατος, αλλιώς δεν μιλάει καθόλου, κλείνετε στο μαντρί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο βαρβατος ειναι ανδρας δεν ειναι ανδρικελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Βάρβατος ας κοιτάξει τα πασαλια του βλεπει τα καλαμάκια των άλλων αυτα που έφτιαχνε εκείνη την εποχή με τον φίλο του τον Σώτο αυτούς ο λαός πρέπει να τους στέλνει κατευθείαν στο σπίτι τους και οχι να τους βγάζει να μας διοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όταν απαντάς και κατηγορείς ανώνυμα κάποιον που μιλάει επώνυμα,είναι ότι πιο βρώμικο υπάρχει στην κοινωνία μας.Αν ξέρεις κάτι για τον Σώτο και τον βαρβάτο πήγαινε τα στοιχεία στον εισαγγελέα, αλλιώς μην εκτειθεσε άσκοπα και ιδίως...


    Ανώνυμα.

    Ανωνθμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με το Βαρβάτο και ψηλά πήγες Μασούρα δε ρώταγες και τους άλλους που τον είχαν νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η Αθήνα προσπαθεί να συναγωνιστεί την αφρουλα και την Χαλιμουδρα. Με τι προσωντα βρε Αθήνα ; Αν σου δώσει κανα σουβλάκι ο μπουκαλας θα παλέψεις . Αλλά ο Στουπας δεν θα σε αφήσει μαζί με τον Πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εισαι πολυ λιγος να πιανεις στο στομα σου το μασουρα.αντε ανδρικελο του καριολη που σε εχει αγορασει το 50 ευρω βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πες μας τα εργα της Αφρουλας που προσπαθεί η καρελου να την ανταγωνιστεί η φρυδω για την οικεία της κ η αθηνα για το δημο ολόκληρο ποιον στουπα κ πάντα η Αθηνούλα μας μπαίνει μπροστά κ δεν ρωτάει κανέναν οταν θελει να κανει κάτι η χαλιμουδρας δεν την έχω δει στην κατουνα ακομα να κάνει κάτι μονο φωτο ειναι στα μέσα κοινωνικής δικτιωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΙΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η καρελου ειναι η καλυτερη στο δημο εκεινο το στουπα τι τον θελουνε αυτο το εκτρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο