Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Αποχώρησε και δεν συμμετέχει στο ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ, ο δραστήριος σύλλογος Παλαίρου ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ανακοίνωση για το Αποκριάτικο δρώμενο ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ που θα γίνει την Κυριακή 1η Μαρτίου στην Πάλαιρο, εξέδωσε ο πολύ δραστήριος σύλλογος Παλαίρου ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. 
Η ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Ανακοίνωση
Ο πολιτιστικός σύλλογος Παλαίρου ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
       σας ενημερώνει ότι θα αποχωρήσει απο την εκδήλωση του Δήμου με τίτλο ΒΛΆΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ. Δεν θα συμμετέχουμε με καμία μορφή στην εκδήλωση . Μπορουν όμως αυτοί που επιθυμούν αυτοβούλως να βοηθήσουν χωρίς τον τίτλο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
       Εμείς υπηρετούμε μόνο το πολιτισμό και εργαζόμαστε αφιλοκερδώς για την ΠΑΛΑΙΡΟ.
       Η πολιτιστική αναβάθμιση της ΠΑΛΑΙΡΟΥ ειναι για εμας ο στοχος μας τον οποίο προσπαθούμε με καθε τρόπο μικρο η μεγάλο να επιτύχουμε. Είμαστε περίπου 6 Χρόνια σύλλογος κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.
    Αρνηθήκαμε να δεθουμε πισω απο ενα πολιτικό άρμα αγαπάμε τον τόπο που μένουμε που μεγαλώνουν τα παιδια μας.
-ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ και το δείχνουμε.
        
  Σας περιμένουμε στο αποκριάτικο πάρτυ του συλλόγου σήμερα 6.30 στην αιθουσα χορού για να ακουστεί μια νότα αποκριάς μέχρι τα κούλουμα.Η είσοδος ειναι δωρεάν.

Υ.Γ: Πρόταση του χρόνου τα κούλουμα της Παλαίρου να γίνουν στο Βάτο.........







7 σχόλια:

  1. Για ποιο λόγο θα πάτε του χρόνου στο Βατο δεν έχει τίποτα η Παλαιρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΓΕ!!
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ...ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΕΙ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΙΤΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ. ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καριολοτσακαλησταν. Διάλυση κ εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο συλλογο και την πρόεδρο γι αυτήν την απόφαση να αποχωρισουν απο τις αποκριατικες εκδηλωσεις του δημου,ο πολιτιστικος σύλλογος Παλαίρου Αγιος Δημήτριος δεν έχει αναγκη τις εκδηλώσεις του δήμου για να δειχθει,έχει πλούσιο πολιτιστικό έργο και όχι μονο που όλοι στην Παλαιρο γνωρίζουμε αν και δεν το παραδεχομαστε. Μπράβο στην πρόεδρο και σε όλο το συμβούλιο για το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολος ο λαος αρχιζει τελικα και βλεπει την βρωμια και τη δισοδια του αυταρχικου καριολη βιτσα και στουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Α Α Α Α. ΤΑ ΚΟΥΣ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ,ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα που ένας συλλόγος αποχωρεί από την εκδήλωση του Βλαχικου γάμου. Ότι και να έγινε αν θέλατε θα βρίσκεται λύση. Λοιπαμε πολύ και σας είχα σε εκτίμηση. Αυτή η στάση σας δεν μου άρεσε. Γιατί οποίο πρόβλημα και να υπάρχει με οποιαδήποτε αρχή, εσείς συμμετάσχετε για το χωριό μας και όχι για τους Δήμαρχους και κτλ. Κρίμα όλο αυτό μου βγάζει πολύ κακία και δεν σας καταλαβαίνω. Που είναι το πλούσιο πολιτιστικό σας πρόγραμμα;στην οποία δυσκολία αποχωρητε; γιατί δεν μένετε εκεί να αποδείξετε σε όλους μας ποιοι είστε.;;; Λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο