Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Κέφι και χορός στη χοροεσπερίδα των ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ "Τα Κόροντα" στο κέντρο Μπαϊρακτάρης στη Μοναστηράκι - ΦΩΤΟ









ΑΠΟ MPAMPINH IN 
          
     Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων "Τα Κόροντα" στο κέντρο Μπαϊρακτάρης και ώρα 13.00 στην πλατεία μοναστηρακίου, παρά τις πολλές ιώσεις, τα πένθη και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.
       Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας καλωσόρισε των κόσμο και έκοψε την πίτα, που ήταν προσφορά του Κώστα Κύρου μετόχου των καταστημάτων BREADFACOTRY΄..............


Αμέσως μετά βραβεύτηκε με αναμνηστική πλακέτα ο Παναγιώτης Λαζαρόπουλος συνεργάτης της Εφημερίδας Χρυσοβιτσάνικα νέα για την προσφορά του στην έκδοση της.

           Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής και ο ιδιοκτήτης του κέντρου Σπύρος Μπαιρακτάρης.

         Διαβάστηκαν τα Μηνύματα του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του επιχειρηματία Απόστολου Νικ. Πανταζή ο οποίος για άλλη μια χρονιά ενίσχυσε τον Σύλλογο με το ποσό τον 1.500 ευρώ, επίσης ο Κώστας Κύρου πρόσφερε οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ  στην μνήμη των γονέων του.

    Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή  για τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Ανδρέα Χαντζή και το φίλο του Συλλόγου Τάκη Κοθρούλα.

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι εξής: οι πρώην Δήμαρχοι του Δήμου Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης και Παναγιώτης Στάϊκος, ο συγχωριανός  Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Γεωργούλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Χρυσοβίτσας Δημήτρης Μούρκας, ο Πρόεδρος ΑΙ.ΠΟΕ Παναγιώτης Κοντός, ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, απο την ΟΠΣΥΞ η Μαρία Μαντζάνα και ο Βασίλης Μπουρνάζος, απο τον Σύλλογο Μπαμπίνης ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Κομπλίτσης, απο τον Σύλλογο Μαχαιριωτών ο Πρόεδρος Γρηγόρης Τσίντζος και ο ταμίας Γιώργος Καραγιάννης, απο τον Σύλλογο βελανιδιάς ο Πέτρος Μπουρνάζος.

Ήταν όλα τέλεια και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ανταμώνουμε...






























































































































foto:Μπαμπίνη ΙΝ 
κείμενο:https://xiromeritis.blogspot.com/

19 σχόλια:

  1. Στάϊκος και Γαλούνης σαν αδέλφια είναι δέν ξεχωρίζουν
    το ίδιο και λευκό πουκάμισο φοράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τού χρόνου μπράβο σας αλλά ποιος πρόεδρος τής Α.Ε.ΧΡΥΣΟΒΙΥΣΑΣ δεν υπάρχει ομάδα πλέον άρα ούτε ποεδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ομάδα την διέλυσε ο πρόεδρος του χωριού μας που δεν άφηνε τα παιδιά νά παίξουν

      Διαγραφή
  3. ΩΡΕ ΚΑΛΑ ΕΚΙΟΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡ ΣΥΝΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαστε ενωπιον μιας αληθινης βαθιας αδελφικης φιλιας που στηριζεται στην εκτιμηση και το σεβασμο

    αλλωστε παντα ελεγαν τα καλυτερα ο ενας για τον αλλον οπου στεκοταν , τοσο καλα λογια ελεγαν που δυσκολευομαι να τα γραψω γιατι θα συγκινηθω

    μπραβο σας ειστε ακτυπητο διδυμο και δινεται το καλο παραδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ.

    Το ίδιο και λευκό πουκάμισο φοράνε
    Και συντονισμένα και μαζί χεροκροτάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα εσείς δεν λέγατε πως ήμουν η πατερίτσα των Γαλούνη –Πανταζή προεκλογικά πετώντας μπόλικη λάσπη ;;;;
    Δεν σας έμαθε όμως κανένας σοβατζής , ότι όταν πετάξεις πάρα πάνω λάσπη ,από όση χρειάζεται για να σοφατίσεις και να πετύχεις τον σκοπό σου ,τότε η λάσπη όλη πέφτει στην μούρη σου .!!!!
    Ε στην μούρη σας θα πέφτει από δω και στο εξής η λάσπη.!!!!
    Εμένα με κάλεσαν στον χορό και μόλις το βράδυ είχα επιστρέψει από Γαλλία , όπου καθόμουν μόνος μου και όταν ήρθε η παρέα του κύριου Γαλούνη και της κυρίας Άννυς Πανταζή με κάλεσαν από ευγένεια και πήγα μαζί τους .
    Και εσείς αφού προεκλογικά τα καταφέρατε με την λάσπη σας ( αλλά δεν είναι κάθε μέρα τα ΄ Άϊ Γιαννιού ) ,τώρα δεν έχετε να ασχοληθείτε με τα χάλια του Δήμου , για τα οποία έδωσα περίοδο χάριτος 6 μηνών , η οποία τελειώνει σε 11 ημέρες ( όμως αν χρειαστεί όπως μου ζήτησε ο φίλος μου ο Σωτήρης ( κύριος Γερόλυμος δεν θα έχω αντίρρηση να την παρατείνω , με τον οποίο ήπια καφέ που με κέρασε ή θα έπρεπε να αρνηθώ ;) θα δώσω και παράταση για ένα και για δυο μήνες καθόλου ,αφού δεν έχω κανέναν λόγο να βιάζομαι .!!!
    Λέων Τολστόϊ στο πόλεμος και ειρήνη : Έχω δυο ισχυρούς συμμάχους. Την υπομονή και τον χρόνο .!!!!
    Άλλοι δεν έχουν πολύ χρόνο να σπαταλήσουν , αφού έχουν ήδη σπαταλήσει τελείως αδικαιολόγητα και ακατανόητα πολύτιμο πολιτικό χρόνο , αλλά που το δικό σας το μυαλό . Μόνο στην λάσπη και στις ανοησίες .!!!!
    Αλλά σας ετοιμάζω κάτι χορούς για το καλοκαίρι , όχι σαν της Χρυσοβίτσας , στους οποίους θα χρειαστείτε μαύρα – κατάμαυρα πουκάμισα για τους φίλους σας.!!!
    Εμένα πάντως ήταν μπεζ και λευκό του Γαλούνη ΚΑΙ δεν θα χρειαστώ καθόλου την βοήθεια Γαλούνη για τα μαύρα πουκάμισα .!!!!
    Really .!!!
    I promise you .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος
    Για την ακρίβεια ο τρομοκράτης των εργολάβων και ας βλέπει παντού φαντάσματα ( θα δούμε ποιος γράφει επώνυμα και ποιος ανώνυμα ) ο κοντός με την γραβάτα και τότε θα δούμε ,αν είναι κότα ο τρομοκράτης των εργολάβων ή ποιος θα το παίζει το καλοκαίρι κότα μου μωρή κότα μου, που λέει και εκείνο το όμορφο Δημοτικό Τραγούδι .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον πρόεδρο τον Χρόνη δεν έχετε να πείτε τίποτα που ήταν στα κοραντα και για τα δέντρα στο κοινοτικό χτηριο που τα έκοψε από την ρυζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλέ; Τι βλέπουν τα μπιρμπιλωτα μου μάτια; Η πατεριτσα δίπλα στον μουστάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μετά κύλησε ένα δακρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Re asxete 2:44 to sigekrimeno dentro einai kato opo kalodia tis ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σχολείο για τη δεν τα κοβη που είναι επηκινδινα για τα παιδιά μας ,η μηπως να έκοψε για της 17 Αυγούστου ???

      Διαγραφή
  11. Τώρα σκιαχτηκαμε. Άλλη έννοια δεν είχαμε αν θα δώσεις εσύ περίοδο χάριτος. Ο λαός μίλησε. Δεεεεν σε θέλει. Ασχολήσου με το επάγγελμα σου και τερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την λάσπη εσύ την πετάς και εσύ την τρως στα μουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπάρμπα Πάνο σφύριξε κ έληξες!!! Πάρτο χαμπάρι πατερίτσαμ.Την επόμενη τετραετία κατεβείτε αγκαζέ ίσως καταφέρετε τα δυο σας μαζί να πάρετε ένα 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσυ που γραφεις για πατεριτσα προσεχε μην σου μπει στον πωπο .η μηπως σου μπηκε και θελεις το γιατρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο