Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μιλά για την επιλογή της δημόσιας αποκομιδής των απορριμμάτων σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου (ηχητικό).


Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης παίρνει τον λόγο και εξηγεί ποιο είναι το σχέδιο της νέας δημοτικής αρχής για την δημόσια αποκομιδή των απορριμμάτων για όλο τον Δήμο Ξηρομέρου (μέχρι τώρα στην Δ.Ε. Αστακού την έκανε ιδιώτης)......

Ανέφερε λοιπόν:
233.000 € ζήταγε ο ιδιώτης για την αποκομιδή μόνο στην Δ.Ε. Αστακού, δηλαδή 19.400 € τον μήνα. Με πρόχειρους υπολογισμούς, σήμερα η αποκομιδή στην Δ.Ε. Αστακού γίνεται με 5 εργάτες με μικτό μισθό 1.200 €/μήνα, άρα σύνολο 6.000 € και περί τα 3.000 € - 4.000 € καύσιμα. Στοιχίζει λοιπόν τα μισά με μία πρόχειρη οικονομοτεχνική μελέτη, δηλαδή οικονομικό όφελος για τον Δήμο Ξηρομέρου στο 50%.
Για τον Μύτικα που δεν βρωμάει, αλλά βρωμούσε. Ο Μύτικας ήταν βρώμικος και κάποιοι παραπλανούν λέγοντας ότι υπήρχε κάτι που ήταν σωστό και ήρθαμε εμείς και δημιουργήσαμε το πρόβλημα. Εμείς παραλάβαμε τον Μύτικα βρώμικο όπως και όλη την Δ.Ε Αλυζίας. Πως λειτουργούσε το απορριμματοφόρο στον Μύτικα και πως μαζεύονταν τα σκουπίδια.
Υπήρχε απαξίωση της υπηρεσίας καθαριότητας, ορατός κίνδυνος να καταργηθεί και να οδηγηθούμε νομοτελειακά ώστε να τα δώσουμε όλα σε ιδιώτες. Το κεντρικό κράτος σου δίνει την ευκαιρία να στήσεις μία σωστή υπηρεσία καθαριότητας για δημόσια αποκομιδή και αυτό θα πράξει η νέα δημοτική αρχή.
Για τα δημοτικά τέλη στα ανταποδοτικά και τα χρέη. Ποιοι άφησαν χρέος 550.000 € στην ΔΕΗ και 110.000 € στο ΦΟΔΣΑ Παλαίρου είναι γνωστό. Κάποιοι λοιπόν να μην παραπλανούν και να μην κάνουν πολιτική με τα ανταποδοτικά τέλη, γιατί έχουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την κατάσταση που παραλάβαμε.
Ακούστε το σχετικό ηχητικό, από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

mytikaspress

38 σχόλια:

  1. Μόνο που αυτή τη στιγμή δεν γίνεται αποκομιδή κ βρωμάει ο τόπος. Κ ο κόσμος είναι λίγος. Το Πάσχα κ το καλοκαίρι τι θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αγορά και συντήρηση αυτοκινήτων δεν στοιχίζει;Δεν την ανέφερες,Και το πιο βασικό θα δουλεύουν όπως οι ιδιώτες αυτοί που θα προσλαβει ο δήμος;Σε οποια γωνία και να στρίψεις στον Αστακό τις ώρες εργασίας θα πέσεις πάνω σε δημοτικό υπάλληλο που κάνει βόλτες.
    Σταμάτησε ο ιδιώτης και γεμησε ο τόπος σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνετε μία βόλτα στα χωριά να δείτε τι γίνεται μια φορά κάθε 15 μέρες και οι κάδοι στα στενά δρομάκια έχουν βρωμησει γιατί δεν γίνεται αποκομιδή σωστά τι θα γίνει όταν πειασουν οι ζέστες η κατάσταση είναι ανυπόφορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ή δεν τα πάει καθόλου καλά με τα μαθηματικά ο κύριος Δήμαρχος ή μας δουλεύει παίζοντας με την νοημοσύνη μας .!!!!
    Τι τα πέρασε αυτά τα μηχανήματα ;
    Για τις Vespes του Βέγγου και θα καθαρίζει με 130 ευρώ την ημέρα ;;;;;
    Ή πως καίνε κάτουρο από τα μοσχάρια ελευθέρας βοσκής , που δόξα τω θεώ έχουμε πάρα πολλά στον Δήμο μας!!!!!
    Έχει οδηγήσει φορτηγό ποτέ του ;
    Ξέρει πόσο κάνουν τα ελαστικά των φορτηγών και αυτών των βαρέων οχημάτων και κάθε πότε χρειάζονται αλλαγή , γιατί δεν είδα καμιά τέτοια αναφορά στην << εμπεριστατωμένη μελέτη του - κουρελού >>.;;;;;!!!!
    Γνωρίζει πόσο κοστίζουν η συντήρηση , οι επισκευές και οι αποκατάσταση των βλαβών αυτών τον μηχανημάτων .!!!
    Τότε οι αριθμοί στα αντίστοιχα εντάλματα πληρωμής είναι αμείλικτοι εντάλματα και σου έρχεται ο ουρανός κεραμίδα .!!!
    Να μας πει τον ακριβή αριθμό , γιατί δεν του πάει ο ρόλος του Αλχημιστή και λοιπόν όχι άλλες αλχημείες , γιατί δεν τρώμε κουτόχορτο.!!!!
    Νομίζει ότι οι εργάτες –υπάλληλοι δεν δικαιούνται κανονικές ή αναρρωτικές άδειες και τα ρεπό τους;;;;!!!!
    Γνωρίζει ότι τα σκουπίδια μαζεύονται και Σαββατοκύριακα και αργίες για τους υπαλλήλους και εορτές ;;;!!!
    Και τον λογαριασμό στο τέλος τον πληρώνουν οι πολίτες .
    Όσο για το αν βρωμάει ο Μύτικας ή όχι, μάλλον θα πρέπει να αλλάξει γυαλιά ο κύριος Δήμαρχος, γιατί πως αλλιώς να το εξηγήσω , ότι δεν έχει δει σκουπίδια στην ίδια μεριά για 5 μήνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με απελευθερώνεται από την πλήρη περίοδο χάριτος των 6 μηνών , που σας έχω δώσει ( και εγώ επειδή κατά την δικιά σας φρασεολογία, και μάλιστα εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου , φοράω παντελόνια και κρατάω τον λόγο μου ) , για να κάνω ανάρτηση απόψε κιόλας , όχι αύριο στα blogs απόψε με φωτογραφίες . Do it .!!!
    Κάντε το . Σας προκαλώ .
    Σας παρακαλώ δώστε μου το O.K ( το ελεύθερο ) και σε ένα λεπτό θα τις έχω αναρτήσει στα Blogs .!!!
    Και αργότερα σε μια Χολιγουντιανή παραγωγή με drones κλαρίνα και βιολιά και με αρκουδιαραίους θα τα δείτε σε real time. I promise you και τότε θα κρύβεστε .!!! Σας το υπόσχομαι ειλικρινά .!!
    Και τότε να δούμε ποιος είναι η πατερίτσα του Γαλούνη και του Πανταζή, αφού εγώ δεν σκοπεύω να κάνω την σικέ αντιπολίτευση , που κάνατε εσείς στον κύριο Γαλούνη .
    Όχι μανία εκδίκησης , αλλά τα καθήκοντά μου , όπως απορρέουν από το Σύνταγμα ( εξ άλλου μέχρι στιγμής σας τα έχω ψηφίσει όλα τα θέματα, δείχνοντας τις προθέσεις μου , ανεξάρτητα από την δικιά σας συμπεριφορά ) .!!!
    Συνέθετε κύριε Δήμαρχε από τις << δήθεν κομουνιστικές ιδεοληψίες σας >> πριν είναι αργά και έχετε καταστρέψει τελείως τον Δήμο .!!!!
    Στο τέλος Ξυρίζουν τον γαμπρό .!!!
    Αλλά τότε θα είναι πολύ αργά αφού οι πολίτες θα έχουν πληρώσει ήδη τον λογαριασμό και τα σκουπίδια θα κείνται χαμέ και ο Αρχιδιαφημιστής σας κύριος Σούλας δεν θα μπορεί να τα κρύψει με κολπάκια .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μην ξεχάσετε όχι απλά τα μακαρόνια να είναι Mikso ,αλλά όταν σε κλίμα νηφαλιότητας-ευπρέπειας –ευγένειας , όχι με ύβρεις ,αλλά με επιχειρήματα , κατά την συζήτηση στο Δ.Σ για τον καθορισμό των τελών , με τα οποία θα καλούμε τους πολίτες να πληρώσουν , όχι μόνο να μην προτείνετε καμία αύξηση αυτού του τέλους , αλλά όταν θα έλθουν από το Υπουργείο Οικονομικών στον Δήμο τα νέα συνολικά ηλεκτροδοτούμενα τετραγωνικά μέτρα βάσει του Ε9, ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΔΗΛΏΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ Ή ΌΧΙ , τα οποία αναμένεται να είναι τουλάχιστον διπλάσια ,αφού η πλειοψηφία των σπιτιών του Δήμου είναι παλιά , αλλά τότε θα πρέπει να μειώσουμε αντίστοιχα το τέλος καθαριότητας στο μισό .!!!
    Οι συνεργάτες σας αλήθεια , ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν στο Συμβούλιο , συμφωνούν όλοι με την ιδεοληψία σας, να μην συνεχίσει στον τέως Δήμο Αστακού να γίνεται , όπως γινόταν η αποκομιδή των απορριμμάτων , γιατί σε συζητήσεις μαζί τους ακούονται άλλες απόψεις και κάποιοι είναι απογοητευμένοι με την εμμονή σας ;;;;!!!!
    Αν αυτούς τους αστείους ισχυρισμούς για το όφελος κατά 50% , τους παρουσιάζατε ως φοιτητής Λογιστικής στον Καθηγητή σας , πιστεύετε ότι θα σας έβαζε Άριστα 10 ή θα σας έκοβε .!!!
    Θα σας πέταγε έξω κλοτσηδόν , όπως λένε στην γλώσσα των εξετάσεων .!!!!
    Να είστε λοιπόν βέβαιος, ότι με τον τρόπο σας και την πρότασή σας ,ο λογαριασμός στο τέλος θα ανέβει πάνω από 50%.!!!
    Γνωρίζετε κύριε Δήμαρχε , ότι ουχί μόνον οι άνθρωπο γηράσκουν ,αλλά και ο στόλος αυτών των μηχανημάτων και αυτά σε δύο ή τρείς τετραετίες θα θέλουν αντικατάσταση ;;;
    Το κόστος αυτό το έχετε υπολογίσει ή δεν σας νοιάζει αφού τότε θα είναι κάποιος άλλος στην θέση σας , αλλά οι δύσμοιροι πολίτες θα είναι εδώ και θα επωμιστούν και αυτό το κόστος ;;;;!!!
    Σας κάνω έκκληση λοιπόν πριν είναι αργά .!!!
    Μην το κάνετε και βουλιάξετε τον τόπο .!!!
    Με αίσθημα ευθύνης
    Παναγιώτης Στάικος
    Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
    Αναζωογόνηση Ξηρομέρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς εσυ δεν κατάλαβες ότι ο λαός του Ξηρομερου σε έδιωξε κλοτσηδόν και ακόμα να το ξεπεράσεις ,εν ολίγοις αλλά λόγια να αγαπιόμαστε Παναή
    Ακάκιεεεεε τα μακαρόνια να ναι ΜΙΣΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχε το νου σου μην έδιωξες τους κακους κι έφερες τους χειροτερους

      Διαγραφή
    2. Μεγαλύτερο ψέμα και χειρότερο πολιτικό από εσένα και το δικό σου το Γαλουνακο δεν θα ξαναδούμε ποτέ.... Παρακαλώ να ανεβει

      Διαγραφή
  8. Εμμονικός για ακόμα μια φορά nothing more nothing less να σας τα πούμε και εμείς στα εγγλέζικα μάνούλαμ’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ αυτά τα πανηγύρια μόνοι σας θα είστε. Ο λαός γνωρίζει αναγνωρίζει και περιμένει. Τέλος στις δοκιμασμένες αποτυχημένες συνταγές. Η νέα δημοτική αρχή θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας (εκτός αν κάνετε πρόωρες εκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΈ ΠΌΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΕΗΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΆΒΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΏΝ.... ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΑΝΈΒΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μωρέ καψούρα να τα πάρει ο ιδιώτης. Αντί να πειτε να βάλουμε όλοι πλάτη μπας και πάρει κανέναν υπάλληλο μόνιμο στην καθαριότητα να διορθωθεί η κατάσταση, αμέσως ΣΔΙΤ και ιδιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παλι εξω θα πεσεις και ξερεις γιατι;;;;; γιατι εκφερεις λογο που περικλιει πολυ κακια και εχεις ταπεινα κινητρα
    οι δημοτες εχουν εικονα για την καθαριοτητα στον δημο και θα συγκρινουν και θα κρινουν και την υπηρεσια και το κοστος και αυτο αγχωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λαικισμος αναμεικτος με κακια για οσους δεν ηταν μαζι του στις εκλογες και με το μυαλο του θεωρει οτι του στερησαν το δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάντε δουλειά αυτό περιμένει ο κόσμος οργανωθείτε ξέφραγο αμπέλι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήδη ο Δήμος για τον Ιανουάριο εξοικονόμησε 10 χιλιάρικα για το ταμείο του και αυτό δεν είναι θεωρητική οικονομική μελέτη αλλά ζεστό πραγματικό χρήμα στα ταμεία του Δήμου και όσο να λαϊκίσει κανείς αυτό είναι δεδομένο. Τα 9 χιλιάρικα που έδωσε τα πήραν εργάτες και βενζινάδες δημότες Ξηρομέρου και τα χρήματα μένουν εντός Δήμου και δεν τα παίρνει ο ιδιώτης έξω από το Δήμο ο οποίος εκμεταλλεύεται την αδυναμία του Δήμου να πράξει το απλό να μάσει σκουπίδια. Τι το σπουδαίο κάνει ο ιδιώτης και το παρουσιάζεται ως μέγα επίτευγμα;;;; Με δυο οχήματα και 5 εργάτες μαζεύει σκουπίδια και δεν πλένει και τους κάδους. Ο Δήμος ήδη και τώρα το κάνει καλύτερα. Σε λίγο θα βγείτε με τα βάγια και με πανό στην παραλία για καμία διαδήλωση υπερ του ιδιώτη με κλαρίνα και βιολιά.
    Έλεος με τους λαϊκισμούς και τις γραφικότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αύξηση στα δημοτικά τέλη.πότε θα έλθει ξέρεις ?

      Διαγραφή
    2. 4:01η αύξηση στα δημοτικά τέλη ήρθε από το 2017 που τα λαμογια εφεραν το δάνειο 1200000......για να πληρώσουν τα χρωστούμενα και ακόμα τα ίδια και περισσότερα χρωστάνε.....

      Διαγραφή
  16. Γιάνη σε κουμαντάρουν οι κουλτουριάριδες αριστεροί
    Βάλε μυαλο? ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από Τζαχρηστα - Ματζαρη οι υπόλοιποι είναι δεξιοί με βούλα.... Εκτός και γυρνάς ακόμη με την εφημερίδα της τουαλέτας στο Αγρίνιο και ψάχνεις τρόπο να ξαναβγαλεις μαύρα με τα Πασοκια τα συντροφιά σου......

      Διαγραφή
    2. διαβάζω ότι θέλω Εγώ

      Διαγραφή
    3. Χα χα τι έγινε Τζογανακο τελείωσαν οι δικαιολογίες ή ντρέπεσαι να βγεις έξω μετά τα δικαστήρια με το Γαλουνη που το βγάζετε λάδι; αποκαλύφθηκατε.... Μαζί τα τρωγατε.... Κρυψου στη σπηλια σου.....

      Διαγραφή
  17. Ο δήμος πάντως βρωμάει κ ακόμη είναι χειμώνας κ τα σκουπίδια λίγα! Ας έρθει καλοκαίρι ή έστω Πάσχα κ θα δούμε τι θα γίνει. Κ κάτι άλλο. Το κόψιμο παράνομων παροχών ολοκληρώθηκε με τις 2 παροχές που έχουν κοπεί κστεπσνσληψη? Των φίλων κ συγγενών ποτέ? Αν θέλατε να δώσετε το καλό παράδειγμα από κει έπρεπε να ξεκινήσετε! Όλα για τις εντυπώσεις γίνονται! Μόνο στο επικοινωνιακο είστε καλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά μην σπάτε αλλά αυγά χορτάσαμε ομελετες.Μπεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από την ημέρα που ανέλαβε αυτό το δημοτικό συμβούλιο μας λέει Πόσο χρέος άφησε ο προηγούμενος δήμαρχος!!! Τώρα όπως μάς είχες εγγυηθεί μπορείς να κάνεις κάτι... βρομισαμε δεν πάει άλλο... Όχι άλλη κουβέντα, έχει κουραστεί ό κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλός ο δήμαρχος στην επικοινωνία καλη και η act της αντιπολίτευσης και της υπηρεσίας που όλοι μαζί θέλουν ιδιώτη. Κάτι μπορεί να ξέρουν... Να τους ρωτήσει ο τριανταφυλλακης γιατί δεν έφτιαξαν την καθαριότητα από το 2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWSS
    Πραγματικά το απόλαυσα.!!!
    Απήλαυσα μετά από αρκετό καιρό τους υβριστές μου, να πέφτουν χαμηλά για άλλη μια φορά.!!!
    Βάλε τα άρθρα και τα σχόλια μου και κέρνα τους πόνο .!!!!
    Δεν θα μπω στον κόπο, να απαντήσω σε κάποιους, που αντί να αντιτάξουν επιχειρήματα , καταφεύγουν σε αυτό που μόνο είναι ικανοί , στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις .!!! ( φαντάζομαι να σας αρέσουν τα Ελληνικά μου .γι αυτό είμαι βέβαιος ).!!!
    Άκου εκεί: εκφέρεις λόγο που περικλείει πολύ κακιά και έχεις ταπεινά κίνητρα.!!!!
    Μόνο το δικό σας αρρωστημένο μυαλό κάνει τέτοια διαπίστωση , αφού ακόμη και συνεργάτες του Δήμαρχου σήμερα μου έδωσαν συγχαρητήρια γι αυτήν την ανάρτηση .!!!
    Άξιος ο μιστός σας παιδιά .!!!!
    Μόνο σε λίγο θα προκαλέσω τον αξιότιμο κύριο Δήμαρχο να δώσει στην δημοσιότητα τις αποφάσεις για τον καθορισμό του τέλους καθαριότητας της περιόδου 2010 με εμένα με τον ιδιώτη και την δικιά του 2020 με προσωπικό του Δήμου , το οποίο όταν θα μονιμοποιηθεί μετά από κάποιο χρόνο ,τότε ο μισθός τους θα διπλασιαστεί μαζί με τα επιδόματα και τα εξαιρέσιμα και τότε θα δούμε με τους αμείλικτους αριθμούς ποιος θα τρέχει να βρει τρύπα να κρυφτεί .!!! Στάικος τόσο το τετραγωνικό μέτρο . Τριανταφυλλάκης τόσο .
    Θα περιμένω με πολλή χαρά .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο λαός μας λέει:
    Θέλει η Πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει .!!!!
    Έτσι και εσύ ως δήθεν ανώνυμος κάνεις μπάμ ποιος είσαι.!!!
    Εγώ σου απαντώ επώνυμα και εσύ ανώνυμα χαρακτηρίζοντας με λαϊκιστή και γραφικό .!!!
    Το προσπερνώ όμως, αφού αυτά σε χαρακτηρίζουν .
    Το ωραίο είναι ότι προσπαθείς ΄΄ αξιότιμε κύριε ………. ΄΄ να παίξεις όχι μόνο με την δικιά μου νοημοσύνη , αλλά και με την νοημοσύνη όλων και νομίζεις πως πείθεις .!!!!
    Καλά με τον ιδιώτη, σε Δημότες Ξηρομέρου δεν έπεφταν τα χρήματα είτε αυτά αφορούσαν στους οδηγούς των απορριμματοφόρων ή στους εργάτες που ήταν πίσω στην βαρέλα , τους οποίους άφησες άνεργους και έκαναν μαύρα Χριστούγεννα ,ενώ δούλευαν για 8 χρόνια σε αυτές τις θέσεις και όχι απλά δεν είχαν εκφράσει ποτέ κανένα παράπονο ,αλλά δήλωναν και πολύ ευχαριστημένοι ή στα βενζινάδικα που έβαζαν καύσιμα .!!ή μήπως θέλεις να μας πεις ,ότι έβαζαν καύσιμα εκτός Δήμου Ξηρομέρου .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και το άλλο το κουφό για τον καθαρισμό των κάδων τι είναι και τούτο ;;;!!!
    Μη μας πεις ότι θα πάρεις αυτοκίνητο -πλυντήριο κάδων με 200 χιλιάδες ευρώ , γιατί θα πέσουμε κάτω ξεροί .!!!
    Θα πηγαίνουμε το καλοκαίρι με κλαρίνα και βιολιά να πίνουμε τον καφέ μας δίπλα στους κάδους , οι οποίοι θα μοσχοβολάνε ,από το πλύσιμο που θα γίνετε με την πρόταση του κύριου Τριανταφυλλάκη .!!!
    Μην ξεχάσεις να μας φέρεις εκεί στον χώρο και λίγα Τριαντάφυλλα ,για να είναι το μέρος ειδυλλιακό.!!!!
    Ω δυστυχία μου
    Ω Πατρίδα μου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς
    Ω Ελλήνων Χώρα τι γαϊδάρους που γεννάς τώρα
    Έλεγε ο μέγας Σουρής , ο οποίος ήταν με την γραφίδα τους ο Τρομοκράτης κάποιων λαϊκιστών και γραφικών δήθεν αρχόντων .!!!!
    Ω ρε γλέντια που έχουμε να ρίξουμε , όταν κάποιοι θα χορεύουν στο ταψί .!!!!!
    Και μην ξεχάσεις Ακάκιε :
    Τα μακαρόνια να είναι MISKO .!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον Πάνο είσαι έτοιμος να μετακομίσει στο ΠΑΠΟΥΙ με τα συνετερακια σου.... Τώρα που εδω όλα κόπηκαν, βλέπω τελευταίες προσπάθειες ανάκαμψης της οικονομίας σου αλλά μάταιος κόπος.... Μετανάστης ξανά;;;;

      Διαγραφή
  24. Δημαρχάρα μη τους ταπώνεις άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.ΔΛΔ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ Κ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ Κ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ 2010 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ; ΕΧΟΥΜΕ 2020 ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΟ ΩΣ ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΗΣΥΧΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ελα αλεκο αν με ακους παρε το μεδεν αν οχι πες στο δημαρχο να αφησει τα σαπια και να παρει τη σκουπα και το φαρασι και να γινει εθελοντης γιατι για δημαρχος δεν κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε το τίποτα........

      Διαγραφή
    2. Πωπω πλήρη παράκρουση τα γαλουνακια τώρα που κόπηκε το μαύρο...... Πεινάνε τα καημένα.....

      Διαγραφή
  27. Ο κόσμος γουστάρει να βλέπει τον δήμαρχο μέσα από τα έργα του να κάνει και λάθη πάρα να βλέπει να τα μασάνε τα τρεχαντιρια πάρτε το χαμπάρι επιτέλους δήμαρχε προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πονάτε πολύ με Τριανταφυλλακη που κόπηκε η κουτάλα.Εχετε να πονέσετε πολύ ακόμα υπομονή όλα θα γίνουν γιατί ο δήμαρχος είναι λεβεντιά
    Όσο για εσένα Πάνο μόνο λύπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο