Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Πολύ όμορφη η Χοροεσπερίδα των εν Αθήναις ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ στο Κέντρο "Παλατάκι" στην Καλλιθέα | ΦΩΤΟ





        Μέσα σε χαρούμενο και όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, η χοροεσπερίδα του συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων, στην αίθουσα Δεξιώσεων "Παλατάκι", Καλλιθέα. 
          Την εκδήλωση ξεκίνησε η πρόεδρος του συλλόγου κα Σταματία Κυρίκου– Καραούλη η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου. Με το κλαρίνο του Πάνου Πλαστήρα και τα όμορφα τραγούδια το κέφι ανέβηκε στα ύψη κι όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν κι απόλαυσαν ενα ομορφο μεσημέρι..........


 Την εκδηλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι εξής: ο Σπήλιος Λιβανός Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, η Αντιδήμαρχος του δήμου Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη, ο πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων Φίλιππος Ντόβας, απο το Κ.Σ. της ΟΠΣΥΞ ο Βασίλης Μπουρνάζος και η Αθηνά Μπούρχα, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Βόνιτσας Ρένα Μπίντζου, η πρώην πρόεδρος γυναικών Βόνιτσας Χρύσα Μάρη, ο δημοσιογράφος Φώτης Μπρούμος, απο το Σύλλογο Παλαίρου η Γεωργία Τσακάλη, ο πρωην πρόεδρος του συλλογου εν Αθήναις Βονιτσάνων Κώστας Τσαβαλάς, η εκπρόσωπος της Φιλαρμονικης Βόνιτσας Ευστρατία Βρακατσέλη, η Γωγώ Μακρυγιάννη πρόεδρος συλλόγου Μοναστηρακιωτών Αθήνας, ο Πρόεδρος   της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Αττικής "Η ΦΛΟΓΑ" Σπύρος Παναγιωτόπουλος, κ.α. 

































































1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο