Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ποιοί εκλέγονται στο πρώτο Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" (ΟΝΟΜΑΤΑ)



Τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου Απανταχού ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" - Ποιοι εκλέγονται στο νέο ΔΣ

          Με πρωτοφανή συμμετοχή, ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα του Σάββατου 22 Φεβρουαρίου 202, οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου ΔΣ στον Σύλλογο Απανταχού Αρχοντοχωριτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ", που διεξήχθησαν στο κοινοτικό κατάστημα Αρχοντοχωρίου. 
        Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι: Λευτέρης Πιτσινέλης, Γιάννης Πεταλιάς, Παρασκευάς Κολλιάς, Γιάννης Ρετούλης, Γεράσιμος Καβούνος, Σπύρος Κρίθυμος και Ντανιέλα Γκλουντεάνου-Παπαναστάση.
    Αναπληρωματικοι: Παναγιώτης Κρίθυμος, Χρήστος Σιδεράς και Αντώνης Πιτσινέλης
     Εξελεγκτική Επιτροπη: Χρήστος Ρετούλης, Διονύσης Σκέντος, Παναγιώτης Καλλιμάνης και Ευστράτιος Παναγιωτίδης...............



                Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής αναμέτρησης ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και τον στήριξαν με απόλυτη επιτυχία. 
          Ευχαριστεί επίσης τον Πρόεδρο του Χωριού κ. Γεώργιο Λιοντάκη για την βοήθεια και στήριξη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χοβολιοτών Αστακού κ. Γεώργιο Βασίλα και μέλος του τοπικού συμβουλίου Αστακού καθώς και τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο και Δικηγόρο Αστακού κ. Κωνσταντίνο Δημόπουλο για την άψογη συνεργασία
         Σχετικά με την σύσταση σώματος θα υπάρξει νέα ενημέρωση απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".



















































































13 σχόλια:

  1. Ένα χωριό πρέπει στηρίζεται στην ομόνοια και την αγάπη όχι στο μίσος και στις αντιπαλότητες. Μην περιορίζεται το πνεύμα σας δημιουργώντας διχόνοιες ανάμεσα σας..ενώστε τις δυνάμεις σας αναδεικνύοντας το χωριό σας! Είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο χωριό να είναι χωρισμένο στους ''μεν'' και στους ''δεν'' εξαιτίας πολιτικών αντιπαραθέσεων! Συγχαρητήρια και στους δύο συλλόγους Αλλά καλό θα ήταν η συμμετοχή στα κοινά να είναι ομαδική και όχι η αιτία για την διάσπαση του χωριού σε δύο ''στρατόπεδα''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν έτσι είναι το σωστό,
      γιατί να είναι έτσι στο χωριό μας
      και να μήν είναι έτσι και για όλη την χώρα μας.

      Διαγραφή
  2. Αν ήξεραν οι περισσότεροι γτ ψήφιζαν εμένα σφυραμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο πρώτο σύλλογο ψήφισαν 26 ΣΤΟ δεύτερο 113 και νόμιμες παρουσίες ο πρώτος πρέπει να παραιτηθεί είναι φανερό πως το χωριό διάλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σύνολο ψηφισάντων ; δεν αναφέρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιτυχία παιδιά. 113 άτομα στην εκλογική διαδικασία είναι υπέρ αρκετά . Προχωράτε , απ΄ ότι βλέπω σε σωστές , αλλά και σε στέρεες βάσεις . Είστε ο μοναδικός Σύλλογος που κάνατε εκλογές με Δικαστικό αντιπρόσωπο . Διακατέχεστε από νομιμότητα - ισότητα- δικαιοσύνη και ανθρωπισμό. Προχωρήστε, το χωριό θα σας αγκαλιάσει , να είστε σίγουροι . Εμείς θα είμαστε αρωγοί σας !!! Καλή επιτυχία να έχετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο πρώτο σύλλογο δεν ψήφισαν μόνο 26...ψήφισαν τα άτομα που ήταν γραμμένα στο καταστατικό...λίγα άτομα ελειπαν..Όσο αφορά αν θα πρέπει να διαλυθεί ο σύλλογος ο πρώτος άστο να το αποφασίσουν οι ίδιοι κ όχι εσύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άτομα που ήταν γραμμένα ήταν πάνω από 70 φίλε10:14 Και πλήρωσαν την εγγραφή τους

      Διαγραφή
  7. Από το να γυρίζεις από σπίτι σε σπίτι για ψήφους αυτό λέει πολλά.😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δούμε αυτός ο σύλλογος θα κάνει κάτι την καθαρά Δευτέρα η το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κατηγορήσει τον άλλον σύλλογο. Η έγινε μόνο για το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζήτω το καλαμποκισταν ζητω το γαλουνισταν και ΣΙΑ αε
    Νά
    τούς χαιρόμαστε
    Π.ο.λ.α..μπραβοοοοοοοο
    ΑΞΙΟΙ
    Παρακαλω να αναρτηθη..ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρωτοπορία η ζαφτσα,όλα τα χωριά από ένα σύλλογο αυτοί καμμία δεκαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άκουσα πως σας έχει δωράκι εκδρομή όσοι πήγατε για ψήφο.. Αλλά σας έχει κ ένα γεύμα μαζί.. Αυτά είναι...Καλή σας όρεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο