Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Πολύ όμορφη η Χοροεσπερίδα του συλλόγου Γουριώτισσας «Ο Άγιος Δημήτριος» (ΦΩΤΟ)


          Πραγματοποιήθηκε η πολύ όμορφη χοροεσπερίδα-Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουριώτισσας «Ο Άγιος Δημήτριος», στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΤΗΜΑ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ» (διασταύρωση Λεπενούς) χθες Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.
            Η εκδήλωσε ξεκίνησε με την κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο αξιοσέβαστος Ιερέας π. Χρήστος Γιώτης εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου της ενορίας Γουριώτισσας κι αμέσως μετά η Γραμματέας του συλλόγου κα Ευγενία Γουρνάκη καλωσόρισε τους Καλεσμένους και ο Πρόεδρος κ. Κώσταντινος  Κωστας ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία......      Αμέσως μετα με φοβερό κέφι, χορό και διασκέδαση ανέβηκε το κέφι στα ύψη με τη συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας του Ηλία Πλαστήρα με την ζυγιά του, την υπέροχη ατμόσφαιρα και παρέα, ενώ προσφέρθηκε δωρεάν σε όλους το περίφημο βλάχικο γαμήλιο γεύμα (κρέας με μακαρόνια) μαγειρεμένο σε παραδοσιακά καζάνια.
        Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρόεδρος της Κοινότητας Γουριώτισσας κ. Δημήτριος Καλογεράκης, ο ειδικός συνεργάτης της αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Σταύρος Λαινάς, ο πρόεδρος της Κοινότητας Οχθίων κ. Χρήστος Αδάμος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ρίγανης κ. Μιχάλης Χαραλάμπους, κ.α.

Και του χρόνου...


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχα να δω τόσους δημόσιος υπάλληλος μαζεμένους από την τελευταία φορά που πήγα σε 4 υπουργεία για ρουσφέτι

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ έχω να δω τόσα ορθογραφικά απο τότε που μαθαίναμε την Αβ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν προτιμότερο να σχολιάσει κανείς κάτι σχετικά με την εκδήλωση παρά να ειρωνευτεί τους παρευρισκόμενους.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν προτιμότερο να σχολιάσει κανείς κάτι σχετικά με την εκδήλωση παρά να ειρωνευτεί τους παρευρισκόμενους.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα που δεν ήσουν και εσύ θα είχαμε έναν Δ. Υ. παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Κι έρχεται ο άνθρωπος του ρουσφετιου να πει τη βλακεία του!!!! Μεγάλο κατόρθωμα!! Πες καμία καλή κουβέντα κακιασμενε για τον σύλλογο και τις δραστηριότητες του!!!!!!!😡🤮😠