Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Υλοποίηση 3 προγραμμάτων κατάρτισης 78 νέων αγροτών του Δήμου Ξηρομέρου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Στα πλαίσια του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με το κέντρο «Δήμητρα» Ι.Π. Μεσολογγίου θα προχωρήσουν στην υλοποίηση τριών (3) προγραμμάτων κατάρτισης Νέων Αγροτών.......

 
          Τα προγράμματα αφορούν «Φυτική - Ζωική Παραγωγή» και πρόκειται να τα παρακολουθήσουν εβδομήντα-οκτώ (78) Νέοι Αγρότες, κάτοικοι του Δήμου Ξηρομέρου.
      Η χρηματοδότηση των ανωτέρω γίνεται κατόπιν Αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων. 


12 σχόλια:

  1. Απο ποτε τον ελγο δημητρα τον καπηλευεται ενας δημος;
    Σε ιθαγενεις απευθυνεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσε σε μερικούς από το σινάφι σου να το πεις και αυτό....

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή είναι πιο σωστό οι νέοι αγρότες που πρέπει να παρακολουθήσουν τα μαθήματα να πηγαίνουν και να ταλαιπωρούνται στο Αγρίνιο καθημερινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε συνεργασία με τον δήμο οι ενημερωτικές συναντήσεις θα γίνουν εντός ορίων του δήμου και όχι εκτος
    σε ενοχλεί πολύ αυτό;;;;
    μια συνεργασία με τον Δήμο, προς ώφελος να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι νέοι αγρότες του Ξηρομέρου.
    δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την περίπτωση σου, έχεις απωθημένα από 26 Μάη μάλλον και θεωρείς πως και σε αυτό το τόσο απλό και κατανοητό απ' όλους τους στοιχειωδώς σκεπτόμενους, θα κάνεις αντιπολίτευση.
    Περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΣΕΤΕ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ;ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΞΕΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν εχει μεινει τιποτα να φτιαχτουν

    τα φτιαξατε εσεις 5 χρονια ολα τελεια

    τσιτωσατε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αμισθοι επιστημονες τι λενε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμβουλευνται το κολια τον φιλο σου για να πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε πατριώτες δεν κατάλαβα τι ενόχλησε. Μήπως είναι λάθος η εκπαίδευση νέων αγροτών; Και κακό αν αυτό γίνεται στον Αστακό,ώστε να διευκολυνθούν οι συμμετέχοντες και να περιορισθούν τα έξοδα μετακίνησης; Όταν το παλεύεις να κάνεις αντιπολίτευση, μην φτάνεις να παίρνεις και διαζύγιο από την απλή λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 12.22 πμ, πράγματι στο παρελθόν όλα γίνονταν αθόρυβα, όπως όλα όσα γίνονται στα κρυφά. Και η βιομηχανία ανάθεσης έργων, στο μουλωχτό, εικονικών ή αμφίβολης ωφελιμότητας, αθόρυβα γίνονταν, τόσο που δεν τα έπαιρνε κανένας χαμπάρι, μέχρι που ήρθε ο λογαριασμός στο Δήμο, δηλαδή στα κορόιδα τους δημότες, ακόμα και σε κείνους που παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κακώς γίνεται στο Αστακό. Έχω σουβλατζίδικο στο Αγρίνιο. Απαράδεκτος ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αμισθοι ειναι οι μεγαλυτεροι επιστημονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο