Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Δηλώστε συμμετοχή στο 3ο παιδικό καρναβάλι και τα Γληγοράκεια 2020

          Όλα έτοιμα για το 3ο Παιδικό Καρναβάλι το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στην Κατούνα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Επίσης όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στα ΓΛΗΓΟΡΑΚΕΙΑ 2020 την Καθαρά Δευτέρα στη Βόνιτσα υπάρχουν 12 θέσεις αδιάθετες για το γκρουπ του Αστερίξ και Οβελίξ..........


         Υπάρχουν ακόμη θέσεις για τα παιδιά στο αποκριάτικο γκρουπ με θέμα Φλινστόουνς που θα αναχωρήσει από την Βόνιτσα. 
         Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας και στο τηλ 2643022232 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 14:30 έως και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020.
         “Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας και στο τηλ .2643022232 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 14:30 έως και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020”, καταλήγει η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

7 σχόλια:

  1. Kάποιοι είναι πολιτικοί μασκαράδες και πολιτικά ρεντίκολα όλο το χρόνο. Να τους χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο πνεύμα από τον Δήμο:
    Παρά τις καταστροφικες επιθυμιες και τις εικασιες των καλοπροέραιτων φίλων μας ..............θα γινει φετος ο Γληγορακης , θα φτάσει στην παραλια της Βόνιτσας και θα δωθεί στην πυρά.

    Ποιός σας εμποδίζει να κάνετε τις αθλιότητες; Πληρώνετε και εχετε ότι θελετε. Παλιά γίνονταν σάτυρα για κάθε τι, τώρα μονο αθλιότητες για να μην υπάρχει σάτυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι άλλο η σάτυρα και το ωραίο γέλιο
      Και άλλο το γελοίο και η γελοιότητα

      Διαγραφή
  3. Βρε εσεις δεν θέλετε να σας κανουν τιποτα αφου δεν ντρεπεστε λιγο τοτε που τα τρωγανε δυο τρεις σας άρεσε και δεν έκαναν τίποτα για τα παιδιά σας γυρίστε οχτώ χρόνια πίσω αι σιχτίρ επιτελους ατελείωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο μεγαλυτερος μασκαρας ειναι ο θερμοσιφωνας αυτο το ζομπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:56 πρεπει να τρως καλα απο το δημο καιτι μας λες βρε αθεοφοβε οτι τωρα τα τρων πολοι ενω πριν τα τρωγαν λιγοι.αρε σκοπ που θελεις κτηνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φέτος έμαθα ότι ο κάρυ θα ντυθεί Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο