Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ: Συνεδριάζει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10)

             Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 18 Φεβρουαρίου  2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού 4ου τριμήνου του έτους 2019». (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
2.-Περί καθορισμού τέλους Ύδρευσης-Άρδευσης-Αποχέτευσης  Δήμου για το έτος 2020 και εφ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
3.-Περί καθορισμού τελών φωτισμού και καθαριότητας για το έτος 2020 και εφ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος).............



4.-Περί καθορισμού τέλους χρήσης Νεκροταφείων Δήμου για το έτος 2020 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
5.-Περί καθορισμού δικαιώματος εμπορίας πόσιμων υδάτων τα οποία ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου για το έτος 2020 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
6.-Περί καθορισμού τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων Δήμου για το έτος 2020 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
7.-Καθορισμός τελών διέλευσης, τελών χρήσης δικαιωμάτων διέλευσης και ύψους εγγυητικής καλής εκτέλεσης εργασιών βάσει του αρ. 29 του Ν.3431/2006 και τον με αρ. 528/075/2009 Κανονισμό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, μετά την με αρ.184/2012 Α.Ο.Ε. για το έτος 2020 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
8.-Επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων και για τον καθορισμό του συντελεστή για το έτος 2020 και εφ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
9.-Τροποποίηση μελέτης πρόσβασης μέσω Ι.Μ. Ρόμβου στον ΑΣΠΗΕ «ΠΕΡΓΑΝΤΗ» ισχύος 41,8 MW, στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας Ν. Αιτ/νιας. (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
10.-Περί συγκρότησης επιτροπής παραλαβής έργου "Κατασκευή ΣΜΑ Ακτίου-Βόνιτσας." (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
11.-Περί τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης για το έργο " ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ" . (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
12.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Βελτίωση Εθνικού Σταδίου Κατούνας».  (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
13.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ».  (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
14.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Τ.Κ. ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ». (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
15.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ».  (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
16.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΤΡΥΦΟΥ». (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
17.-Κατανομή ποσού από Κ.Α.Π. στις Σχολικές Επιτροπές για λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2019 (Δ΄ κατανομή)». (Εισηγητής κ. Καούρας Ξενοφών) 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ    

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους. 




34 σχόλια:

  1. Περί καθορισμού τέλους χρήσης Νεκροταφείων Δήμου για το έτος 2020.
    Πηγαίνετε σήμερα σε όποιο νεκροταφείο του Δήμου. Το χορτάρι μέχρι επάνω, τα μπάζα των κατασκευαστών τάφων μέχρι επάνω, κανένα λάστιχο για πότισμα τάφου, ανοικτές οι πόρτες νύχτα μέρα και ο φωτισμός ελλιπής έως σκοτάδι.
    Για ποιό λόγο να εισπράττουν;
    Τόσα χρήματα που παίρνουν ως ανταποδοτικά τι τα κάνουν;
    Θέλουν αύξηση;
    Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μοιράζουν τάφους στη πρώτη σειρά, λες και πάνε στα μπουζούκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δώσουν στην τρυφο να κάνει την προτομή της Βασιλειάδου.

      Διαγραφή
  2. Μέσα Φλεβάρη και δεν έχουν συζητήσει το προυπολογισμό του 2020. Ξεχάστε τις 7-8 αναμορφώσεις του προυπολογισμού και τις απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς, κουμπάρους, ημετέρους κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων και για τον καθορισμό του συντελεστή για το έτος 2020 και εφ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)

    Και άλλος φόρος που θα πληρώσουν οι συνεπείς και δεν θα πληρώσουν οι διαπλεκόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To πάρτι με το δημόσιο χρήμα τελείωσε. Θα απολογηθούν για όλα και όλοι και θα τιμωρηθούν. Υπάλληλοι σταματήστε να υπογράφετε τις παρανομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ποιόν Δήμο οι απλοί υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι παραλαβής έργων;
    Αγαπητέ υπάλληλε. Προσλήφθηκες σαν γραμματέας. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ.
    Γιατί τους υπογράφεις τις παραλαβές έργων. Τα έχεις δεί ποτέ;
    ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πλακα εδω μεσα ειναι οτι μερικοι που σχολιαζουν ως ανωνυμοι, επειδη γραφουν τα ιδια και τα ιδια και με τον ιδιο τροπο, αλλες φορες επωνυμα και αλλες ανωνυμα, νομιζουν οτι ετσι κρυβονται, λες και εμεις που διαβαζουμε τρωμε σανο ή κουτοχορτο. Οτι να'ναι. Μετα περιμενετε ο κοσμος να σας παρει στα σοβαρα....αρε κατακαημενο ξηρομερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ τι γραφεις ρε βλακα ανωνυμα δεν γραφεις.αντε πηγενε για υπνο και ξυπνα οταν θα ξερεις τι θελεις και τι ζητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 5.04
      "Βλάκα" πάντως δεν αποκαλώ κανέναν, έστω και ανώνυμα οπως κάνεις εσύ. Δεν το θεωρώ πολύ παντελονάτο. Το τι θελω και το τι ζητάω, το ξέρω καλυτερα απο σένα και κυρίως δεν θέλω να με δουλευουν μεσα στα μουτρα μου κάποιοι σαν εσένα που το παίζουν μια ανωνυμοι μια επώνυμοι για να φάινονται στο τέλος πολλοί. Αντε τώρα να πιείς κανενα καφέ κυριακάτικο να ξελαμπικάρεις.

      Διαγραφή
  8. To αν τρώτε σανό ή κουτόχορτο είναι δικό σας θέμα. Τα χρήματα μας να μην τρώτ@. Τα Διαβ!τά ξέρεις τι είναι και κατά που πέφτουν; Γιατί δεν έγραψες άρθρο ξανά αυθεντικό ρεκντίκολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tώρα διαβάζετε. Με το φίλο σου το Νιόνιο τον καταγόμενο από ορεινά μεριά , από τότε που βγήκατε στην επιφάνεια σταματήσατε ως αυθεντικοί υβριστές να γράφετε τις ανοησίες σας. Να ξέρατε τι έρχεται. Θα έρθεις ξανά παρακαλώντας μέσω κοινών συγγενών πανάθλιε φασιστάκο. Νόμιζες πως έχεις μαγαζί δικό σου να κάνεις ότι θέλεις. Εσύ και η παρέα σου θα πληρώσετε ακριβά.Πολύ ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα κοιμητήρια ο δήμος υποχρεούται να τα καθαρίζει, αλλά και εμείς επιβάλλεται να σεβόμαστε και να καθαρίζει ο καθένας τον οικογενειακό του τάφο. Στο κάτω κάτω δική μας άνθρωποι αναπαύονται εκεί και όχι του δημάρχου ή τών συμβούλων αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ ΡΕ ΒΙΤΣΑ ΑΥΞΗΣΕΙς ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΤΑΝΤΑΡΟ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΕΛΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΒΕΡΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, για την σημερινή παρουσία του στο νησί μας . Ο υπουργός έγραψε:

    “Στη Λευκάδα σήμερα. Στη Λευκάδα όπου συνυπάρχουν η φυσική ομορφιά με την ανεξέλεγκτη διάθεση των απορριμμάτων δίπλα στην πόλη. Έχουμε ήδη εργαστεί μαζί με τον γενικό γραμματέα Μανώλης Γραφάκος – Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων, έτσι ώστε πριν από το καλοκαίρι να εξαφανιστούν όλες οι απαράδεκτες εικόνες που βλέπετε. Τα απορρίμματα, δεματοποιημένα και μη, μεταφέρονται απέναντι στην Πάλαιρο, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί σύγχρονη μονάδα ολοκληρωμένης επεξεργασίας απορριμμάτων στο νησί. Ταυτόχρονα, δέσμευσή μας είναι να αναβαθμιστεί αμέσως ο βιολογικός καθαρισμός.”

    Γι αυτά θα λογοδοτήσουν οι κύριοι του Ακτίου Βονιτσας.
    Και μάλιστα πολύ σύντομα.
    Επιτέλους καθαρή η Λευκάδα! Δια στόματος του Υπουργού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1.Εγκρίνει την ανάθεση σύμβασης με τίτλο «Αποκατάσταση καθίζησης σε Δημοτική οδό
    Κατούνας » με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση,
    σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν.4412/2016, λόγω του κατεπείγοντος και των έκτακτων
    εργασιών για την αποκατάσταση της καθίζησης του οδοστρώματος στην Κατούνα και
    αναθέτει την εκτέλεση της, στην επιχείρηση ΤΖΟΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ, που
    εδρεύει στην Αιτωλ/νια με αριθμό μητρώου ΜΕΕΠ 29301 έναντι του συνολικού ποσού των
    18.000,00 € με ΦΠΑ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ
    Η πρώτη απευθείας ανάθεση για το 2020

    μη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, και όλως τυχαία πήγε στο γαμπρό του Λ@κι@.

    Υπογραφή Βίτσας Δημήτριος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπάλληλοι προσέξτε τις υπογραφές σας. Θα εκτεθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βιτσα καηκες. Κρίμα. Ίδιος και εσύ με τους άλλους.κάνε καμία βόλτα στην πλατεία να τάσεις τον κόσμο σαινο ότι κάνεις κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα θεματα της Παλαίρου γιατί δεν τα εισηγούνται οι αντιδήμαρχοι παλαίρου το γνωρίζει καλύτερα το θέμα τού χητα ο Πάντας και όχι ο τσακαλής πού είναι καί στο φοσδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δείτε τα ποσά που παίζονται στα σκουπίδια

    Την οριστική κατακύρωση του διαγωνισμού στην εταιρία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ ως ανάδοχο έναντι
    894.000,00 € (οκτακόσιων ενενήντα τεσσάρων χιλιάδων ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ
    24%, αριθμό συστήματος 76617 διαγωνισμό για τη: Λειτουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής
    Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) 3ης Γεωγραφικής Ενότητας Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

    Τι δεν καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωρε μας έκανε ο καριολης, να μη ξέρουμε που γερνουμε... Έπρεπε να ντρεπομαστε ακούς καριολη... Αυτά, τίποτα άλλο. Σκεφτείτε μόνοις σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βιτσα συμφωνεις με την συμβαση που υπογραψε ο κασολας με ΜΕΣΟΓΕΙΟ;ειναι ελεγμενη;τι λες;βαλατε τον κασολα προεδρο για την βρωμικη δουλεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΠΑΡΩΝ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΝΑΙ ΚΑΣΟΛΑΣ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
    ΦΕΡΕΝΤΙΝΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πριν τις εκλογές του Μαΐου ο βιτσας έκανε κήρυγμα και διατυμπανιζε αλίμονο και πέσει σε λάθος χέρια η διοίκηση του δήμου κάτι ήξερες Δημήτρη την είχες οργάνωσή καλά τη μάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ήταν η ευκαιρία της ζωής του εκεί που δεν είχε ούτε για καφέ μέρα νύχτα καλοπέραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επίτροπος χρόνια λογιστής χρόνια ξέρει πολύ καλά πως θα γίνει η δουλειά έτσι δεν είναι βίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα σας...
    Επειδή σχολιάζετε πράγματα και χωρίς να ξέρετε, τη λέει ο Νόμος 4412/16 "Περί Συμβάσεις Προμήθειας Υλικών και Παροχής Υπηρεσιών " δε νομίζω ότι ξέρετε απλά γράφετε για να γράφετε κάτι με τη λογική να κατηγορείσετε ο νόμος λέει μέχρι του ποσού 20.000 ευρώ +συν ΦΠΑ 24 % μπορείς να κάνεις απευθείας ανάθεση ή διαπράγματευση. Ενα εργο ο εργολάβος αποδίδει ΦΠΑ , κρατήσεις, φόρο, αλλά που να τα ξέρετε αυτά απλά γράφετε και σας φταίει ο Κύριος Τζούρος ο γαμπρός του Λάκια......έλεος μάλλον όλοι είστε γνώστες στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ Καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως γίνεται εφόσον δεν ξέρουμε τι νομοθεσία να παίρνει όλες τις απευθείας αναθέσεις στην Κατούνα ο κύριος ντζουρος

      Διαγραφή
    2. γειά σου φίλε καλημέρα να εισαι καλά.
      σήμερα 18 του μηνος εχω και τα γενέθλιά μου
      κλείνω τα 52 μου χρόνια.
      και χαιρομαι που μιλάς σωστά και κανονικά

      Διαγραφή
  25. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ 12:51 ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΑΠΛΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 1/3 ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΥΧΤΑΝΕ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο αφραγκος βιτσας ειδε μανευ και κανει ολες τις βρωμικες δουλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ολα τα χατηρια τα κανει ολα κακοχρονο να. Εχετε τενεκεδες που μιλατε ακομα.η τιμωρια ειναι κοντα γιΑ ολαυς εκεινους που εβαλαν δαχτυλο στο μελι.ο καπετανιος ειναι ο στουπας που προηδρευε αποψε στο συμβουλιο δειχνωντας ενοχες παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ντροπή για τους εκλεγμένους εκπροσώπους του δήμου. Και για την κατάντια των χωριών μας ακούς πρόεδρε του τοπικού συμβουλίου της Παλαίρου, πρόσεχε που υπογράφεις και πως εργάζεσαι για το χωριό μας μην μας απογοήτευσης. Γιατί το ποτάμι δεν έχει γυρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο