Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Επαναλαμβάνεται ο αγώνας Κανδήλα-Ακαρνανικός Φυτειών


        Ο διακοπής αγώνας μεταξύ της ΑΟ Κανδήλας και Ακαρνανικός Φυτειών για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας που είχε διακοπεί στο 87’ λεπτό λόγο επεισοδίων σύμφωνα με ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ, θα διεξαχθεί εκ νέου σε ουδέτερο γήπεδο.
Αναλυτικά:

     Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως κατά τη συνεδρίαση της 17-4-2013 (σήμερα) ομόφωνα αποφάσισε όπως ο διακοπής αγώνας.........


      .....για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ, επανοριστεί και επαναληφθεί με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ενώσεως και ταυτόχρονα επιβάλει στο σωματείο ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ την ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στο γήπεδό του για τέσσερις (4) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο τετρακοσίων (400) ευρώ.

7 σχόλια:

  1. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou tha ginei telika o agwnas re paidia;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ksereis ti ginetai file 7:50.o diaititis ekane simpliromatiki ekthesei thn epomeni mera.kai anaferei oti o akarnanikos den hthlele na katevei na paiksei to upolipo tou agvna.ara den mporei na dikaiothei pouthena.me liga logia tha swthei h kandila kai tha pesei o akarnanikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ "ΠΑΤΗΣΕΙ" Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΕΣΗ. ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ, Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ (ΕΠΟ) ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ (ΡΙΤΑ ΧΕΙΓΟΥΟΡΘ, ΤΑΙΝΙΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Η ΦΙΦΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ, ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ). ΕΓΩ ΠΑΝΤΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1226 svuhke h kandhla tvra alla den glitvnei sthn efesh. den yparxoyn symplhrvmatikes kai tetoia. ena einai to fyllo agvna. kolokyuia ua paizoyme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο