Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τάσος Κατσιπάνος: «Κατεβαίνω υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου»


ΤΙΘΕΜΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ  ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

       Την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου,  ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Κατσιπάνος. 
      Να σημειωθεί ότι ο Αναστάσιος Κατσιπάνος ο οποίος κατάγεται από τις Φυτείες, είναι ο δεύτερος μέχρι στιγμής υποψήφιος δήμαρχος που έχει ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του αυτή, μετά τον Αστακιώτη επιχειρηματία Κώστα Γαλάνη.
     Στη δήλωσή του ο Αναστάσιος Κατσιπάνος αναφέρει:

      Διαβάζοντας το  άρθρο του MYTIKAS PRESS το οποίο αναδημοσιεύτηκε και στο ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS, έμεινα έκπληκτος και λυπήθηκα μ’ αυτή τη δημοσίευση, γιατί θα μπορούσα να ερωτηθώ πριν γίνουν οι διάφορες εικασίες.
   Επίσης ουδέποτε σκέφτηκα η υποψηφιότητα μου να καλυφθεί από μια πολιτική ομπρέλα. Ο συνδυασμός μου είναι ένας ΚΑΘΑΡΟΣ συνδυασμός με υποψηφιότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους και ανοιχτός σε κάθε ανεξάρτητο δημότη............



        Αυτό θα το διαπιστώσετε μόλις μάθετε τα παλικάρια που με στηρίζουν τα οποία δεν θα αργήσουν να ανακοινωθούν ως υποψήφιοι.

Υ.Γ:  ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
-ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΗΛ.6932528815


18 σχόλια:

  1. ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΑΧΘΕΙΣ ΑΠΟ Τ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥΣΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΕ ΤΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ....ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο τασος ! αυτος δεν ειναι που εχει και πολυκατοικία στο αγρινιο ? ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν με στηρίξει το πατίνι της γιαγιάς μου θα γίνω και εγώ αστροναύτης να του πείτε. Τώρα που μυρίστηκαν καρέκλα τα ''συνταγματικά τόξα'' θυμήθηκαν την Χρυσή Αυγή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαρές τσ' Ντινας και του Πυθαγόρα αυτές..... από το κότερο θα τις ξαναπάρει τις εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιος ο τασαρας....αντι να ψαχνει ο ιδιος ψηφοφορους εδωσε το τηλεφωνο του να τον ψαχνουν αυτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O TAΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΥΤΟ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝΕ ΞΑΝΑΝΕΒΗΚΑΝΕΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ.ΩΜΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΩΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΙΠΑΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. bale mas to biografiko soy re taso na mauoyme gia sena.ti prosonta exeis kai ti dynameis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατα καημένε Ξηριμερίτη ... άλλος ένας μάστορας στου κασιδιάρη το κεφάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΤΑΣΟΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακαρι φιλε να φτασεις ως το τελος Τιμιους ανθρωπους με ορεξη για δουλεια θελουμε Σου ευχομαι οτι καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε λενε Τασαρα και το αξιζεις...
    Αν ειχες το μπο'ι' μου πως θα σε λεγανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τάσο μ' προυχόρα είμι κι γω μαζίσ!!!!!!!!!Απλικιέισον εχιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα βάλου κι γω υποψηφιότητα.θα μι ψφίσνει στου ξηρόμερο οι συντουπίτις μμμμμμμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πεσανε ολα τα κορακια, οσοι ονειρευονται μιζες για αλλη μια φορά να ρίξουνε λάσπη σε εναν ο οποίος διαφοροποιήθηκε απο τον ολοφάνερο εκμηδενισμό της συλλογικότητας στις αποφάσεις για το δημο Ξηρομέρου απο τραμπούκους και νεόπλουτους.. Δεν είμαι υπέρ του αλλα εαν δε δω ολοκληρωμένη τη πρόταση του δε θα τον κρίνω. Oσων αφορά τα βιογραφικά ο λαός τα έχει σαφώς γραμμένα γιατι οι περισσότεροι με ''δάφνες'' ειναι τα μεγαλύτερα λαμόγια που εξυπηρετούν συμφέροντα και νείρονται κανα 100ευρω.
    Υ.Γ Επιλεκτικές αναρτήσεις αγαπητο Ξηρόμερο αποτελούν ύβρη για τον απλό πολίτη και αναγνώστη. Είσαι υποχρεωμένο εφόσον είσαι σελίδα ενημέρωσης και όχι κλειστό club ορισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑΣ..Π ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ..ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ...ΠΕΙΤΕ Μ ΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ Τ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...?ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ?ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ,ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ,ΑΠΟ ΠΕΡΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΙΣΙΣ ΠΟΙΟΝΑ ΘΕΛΤΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΙ ΤΣΟΥΠΑΝΟΥ?ΙΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΥΤΕΡΑ?Ν ΜΟΙΡΑΣΙ ΚΙ ΚΑΝΑ ΚΑΤΟΥΣΤΑΕΥΡΟΥ?
    Υ.Γ ΧΙΡΟΜΕΡΟ ΟΝΤΟΣ ΧΤΥΠΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ Σ...ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΜ ΔΕΝ ΘΑ Τ ΒΑΛΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο