Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Φουλ για άνοδο ο Παναιτωλικό 3-1 τον Θρασύβουλο


    Ο Παναιτωλικός πέρασε από την Φυλή επικρατώντας με 3-1 του Θρασύβουλου και φουλάρει για την απευθείας άνοδο. 

    Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλαν Μπόγιοβιτς ο Παναιτωλικός πέρασε σαν σίφουνας από την Φυλή επικρατώντας του Θρασύβουλου με 3-1 στην αναμέτρηση για την 35η αγωνιστική της Football League.
    Η ομάδα του Μάκη Χάβου έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόγιοβιτς. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Θρασύβουλος απάντησε και έφερε το ματς στα ίσια με τον Βασιλείου. Η αντίδραση όμως των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και 8 λεπτά αργότερα ο Κούσας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Παναιτωλικό και το 2-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου......



    Στην επανάληψη, οι Αγρινιώτες πέτυχαν και 3ο γκολ και πάλι με τον Μπόγιοβιτς, ο οποίος στο 64' διαμόρφωσε το τελικό 3-1 πετυχαίνοντας παράλληλα το 8ο του γκολ στους τελευταίους δέκα αγώνες. 
   Με την νίκη αυτή ο Παναιτωλικός προσπέρασε τον Εργοτέλη και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 59' βαθμούς.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Μαρούλης, Τζιώρτζοπουλος, Σύρος, Βλασόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος, Σερέπας, Πλαβούκος, Προβατίδης, Μπακαλής, Σκόνδρας (46' Σκόνδρας).





Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Δάρλας (51' Γκόλιας), Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς, Μουμίν, Ιορδανίδης, Μπακάκης, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο