Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Θανατηφόρο τροχαίο στην Παράβολα - Νεκρός 26χρονος


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εθνική οδό Αγρινίου - Θέρμου, στην Τραγάνα της Παραβόλας. Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες.

      Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αγρίνιο, κινούταν με υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να συγκρουστεί με διπλανή μάντρα και στη συνέχεια, εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει, ξεκίνησε μια τρελή πορεία στριφογυρίζοντας στο δρόμο ανεξέλεγκτο........



     Το σοβαρό τροχαίο με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 στην Τραγάνα Παραβόλας στην επαρχιακή οδό Θέρμου-Αγρινίου. 
     Όχημα που επέβαιναν τέσσερα άτομα, τρία αγόρια και μία γυναίκα, όλα νεαρής ηλικίας 20-26 ετών εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε  λίγα μέτρα από την είσοδο του χωριού.  
    Και τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου, δύο με ελαφρά τραύματα (ο οδηγός και η γυναίκα) και δύο με σοβαρά  πολλαπλά τραύματα από τα οποία  δυστυχώς το ένα κατέληξε
    Πρόκειται για νεαρό 26 ετών κάτοικο της Παντάνασσας που επέβαινε στο όχημα.
    Το όχημα, διαμορφωμένο ως αγωνιστικού τύπου με μόνο καθισμα αυτό του οδηγού,  είχε κατεύθυνση προς Αγρίνιο  για να συμμετάσχει στο drag day που θα λάβει χώρα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. 
    Στο τροχαίο δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου  ενώ το συγκεκριμένο όχημα αναφέρεται ότι  είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα  και χτύπησε σε τοιχίο και μάντρα. 
     Μαρτυρίες αναφέρουν ότι δύο  εκ των επιβαινόντων εκσφενδονίστηκαν σε μεγάλη απόσταση έξω από το όχημα και ότι η γυναίκα έπεσε πάνω σε συρματόπλεγμα μάντρας. 
     Στο σημείο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, αρχικά των κατοίκων του χωριού που αναστατωμένοι έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες και άμεσα του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και  της Τροχαίας Αγρινίου η οποία ερευνά για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.




3 σχόλια:

  1. το drag day μας μαρανε . ολα τα εχει η μαριορη....... εχασε την ζωη του ενα παιδι τσαμπα και βερεσε . απο τι ? απο βλακεια , του οδηγου που ειχε την αντιληψη οτι η αυτοκηνητοβιομηχανια θα τον εκανε βασιλιά αν εβγαινε πρωτος . φερει ευθύνη και η πολιτεία . απο την στιγμη που το αυτοκινητο ηταν γιάυτη την δουλεια , να απαγορευεται ρητα απο τον νομο η χρηση του σε δρομους , εκτος απο την πιστα , που και εκει θα πήγαινε μεταφερόμενο απο αλλο οχημα . αισχος σκοτονονται νεα παιδια απο ηλιθιες βλακειες ... πρωτα να φτιαξει το κρατος οδική παιδια , και μετα ας καταστρωνουν ντρανγκστερ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ , ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ???? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΦΩΤΗΣ?? Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ . ΕΛΕΟΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ , ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσείς οι παραπάνω δεν πρέπει ξέρετε τις σας γίνεται. Το αυτοκίνιτο ήταν ιχ πολιτικό και όχι αγωνιστικό επομένος περνάει κτέο και κυκλοφορεί κανονικά, το γεγονός ότι μπήκαν επιβάτες σε αυτοκίνητο χωρίς καθίσματα είναι εγκληματικό. Και κάτι ακόμα το τροχαίο έγινε σε δημόσιο δρόνο και όχι στο drag day όπου η ασφάλεια και η οργάνωση είναι προτεραιότητα. Και ΝΑΙ τα drag day δεν μας μάραναν γιατί απέτρεψαν άλλους 140 οδηγούς εκείνη τη μέρα να τρέξουν έξω στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο