Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Νεκροί σε τροχαίο πατέρας και η 14χρονη κόρη του, στο Δοκίμι Αγρινίου


ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ

        Τραγωδία χθες το βράδυ στο Δοκίμι Αγρινίου, όπου 50χρονος και η 14χρονη κόρη του βρήκαν τραγικό θάνατο σε σύγκρουση του δικύκλου τους με τρακτέρ. 
     Σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, το δίκυκλο με κατεύθυνση προς Καλύβια έπεσε στο πίσω μέρος της πλατφόρμας ενός προπορευόμενου τρακτέρ που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είχε φώτα με αποτέλεσμα να μην είναι ορατό στον 45χρονο οδηγό του δικύκλου.........



       Ο πατέρας σκοτώθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ η 14χρονη διεκομίσθη σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα της.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Αγρινίου.





1 σχόλιο:

  1. δεν χωρανε και εδω λογια ...... κριμα , κριμα ! ενας πατερας , και η κορουλα του . και μια ζωη τα ιδια και τα ιδια με τα τρακτερ να μην τιρουν εστω και τα απολύτως απαραίτητα . ποσο αυστηρος λοιπον μπορει να ειναι ο νομος για δυο ψηχες ? για δυο φερετρα στο ιδιο σπιτι ? για αλλη μια φορα οι ασφαλειες θα κοστολογισουν την αξια απο δυο συνανθρωπους μας . και αν παρεπιπτοντος δεν υπαρχει ασφαλιστικη καλυψη θα δικαστει , με τα ελαφρυντικά , το οτι δεν εγινε σκοπιμα .... και παει λεγωντας . για μενα ομως ειναι εγκληματικη η κινηση του οδηγου του αγροτικου μηχανιματος , πρωτον γιατι δεν ειχε καμια δουλεια στον δρομο μιας και επιτρεπονται μονο σε αγροτικους δρομους , και δυτερο που δεν φροντισε εστω να βαλει ενα φακο στο πισω μερος του ριμαδοτρακτερ του , με αποτελεσμα να χαθουν τσαμπα δυο ανθρωποι . για μενα πρεπει να δικαστει σαν κακουργημα , και οχι απο αμέλεια. για αλλη μια φορα ο νομος εδω και χρονια , και δεν μπορει να βγαλει ακρη με τα φονικα αγροτικα μηχανηματα . για αλλη μια φορα το κρατος απόν !! , που δεν μπορει να πιασει απο το αυτι καποιους χειρηστες αγροτικων μηχανιματων και να τους κοψει τον κ @@λο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο