Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ισοπαλία ανόδου για τον Αχιλλέα Παπαδάτου 1-1 με τον Γαλατά


 Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Μπουρνάζος

           Τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας ήθελε ο Αχιλλέας Παπαδάτου στην αναμέτρηση με τον Μ. Μαλακάση, ώστε να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση της ανόδου και το 1-1  στο Γαλατά πανηγυρίστηκε σαν νίκη.
    Απομένει ένας αγώνας στην έδρα του την επόμενη αγωνιστική με τον ΑΟ Πενταλόφου  και ακόμα και με ισοπαλία  εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στη Β΄Κατηγορία. Έτσι στον επόμενο αγώνα η Παπαδάτου ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και ετοιμάζουν μεγαλοπρεπή γιορτή για να τιμήσουν το καμάρι τους που ανεβαίνει κατηγορία......



     Για τον αγώνα τώρα, στο 9΄ ο Γαλατάς πήρε προβάδισμα με δυνατό σουτ και ο Αχιλλέας έφθασε στην ισοφάριση στο 22΄ με πέναλτι που εκτέλεσε, η «ψυχή» της ομάδας, ο Βασίλης Τσιλιμαντός.














6 σχόλια:

  1. Μπραβο στα παιδια στον προεδρο και στα δυο τρια ατομα απο το συμβουλιο Παρα τις τοσες δυσκολιες χωρις καμια βοηθεια απο κ α ν ε ν α ν και πολεμο απο αρκετους απο το χωριο καταφεραν να ανεβασουν την ομαδα. Συγχαρητιρια σε ολους παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ 3΄΄4 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΛΛΙΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ .ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΨΩΡΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΠΗΓΕΝΕ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια ξερετε τι λετε,ητσαμπουναται.δεν λεω ειναι ομαδα ο αχιλλεασ αλλα και ο ακαρνανικοσ ειναι παλαιοτερη ,και εχει φτασει μεχρι και 4η εθνικη που σημενει οτι ειναι μεγαλη ομαδα. τωρα απο κει και περα και επειδη πιστευω οτι οι μαχαλιωτεσ ειναι πιοκοντα στην ομαδα τουσ ενω οι παπαδατιωτεσ δεν στηριζουν την ομαδα πιστευω οτι ο χρηστοσ θα φυγει και μετα απλλωσ θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση ...το χαοσ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΞΕΧΑΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 6.19 ΟΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΑΙ .ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ 4 ΑΔΕΡΦΙΑ ΩΠΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΕΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ..ΝΑ ΤΟ ΘΗΜΑΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο