Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Στον Μπόμπολα (ΑΚΤΩΡ) τμήμα του «Άκτιο – Αμβρακία»


         Τελικά το σενάριο για πώληση της ΑΕΓΕΚ που είχε διακινηθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο προχώρησε και πλέον η ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική που έχει αναλάβει ένα τμήμα της κατασκευής του οδικού άξονα «Άκτιο – Αμβρακία» πέρασε στην θυγατρική της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ συμφερόντων Γ. Μπόμπολα. 
       Η εξέλιξη αυτή πιθανόν να επισπεύσει της κατασκευής του οδικού άξονα, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό τι θα γίνει με τους εργαζομένους στο εργοτάξιο της ΑΕΓΕΚ στη Βόνιτσα και τις υποχρεώσεις της ΑΕΓΕΚ σε αυτούς........



       Όσον αφορά τη συνολική πορεία του έργου οι εταιρείες «ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.» και «Consorzio Stabile ITALIMPRESE S.CaR.L.» που έχουν αναλάβει τις άλλες τρεις από τις τέσσερις εργολαβίες του έργου παραμένουν στο έργο, αφού όπως αποκάλυψε πριν ένα μήνα περίπου το ΑΓΡΙΝΙΟCULTURE.GR,  το υπουργείο Υποδομών έκανε δεκτές τις ενστάσεις που κατέθεσαν ώστε να μην κηρυχθούν έκπτωτες.
        Διευκρινίζεται ότι οι εταιρείες αυτές, αν και συμφερόντων Μαρούλη όπως και η ΑΕΓΕΚ, δεν εξαγοράστηκαν από τον ΑΚΤΩΡ συμφερόντων Μπόμπολα.
    Είναι προφανές ότι η εξαγορά της ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική από τον ΑΚΤΩΡ έγινε όχι τόσο για το «Άκτιο – Αμβρακία», αλλά για το γεγονός ότι η ΑΕΓΕΚ έχει στο χαρτοφυλάκιό της το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο