Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Από τη Σταμνά το θύμα του μακελειού της Πάτρας


Στη Σταμνά Μεσολογγίου θα γίνει αύριο η Κηδεία του 38χρόνου Παναγιώτη Τσίρκα που έπεσε νεκρός στο μακελειό της Πάτρας
   Ο 38χρονος που κατάγονταν από τη Σταμνά, έπεσε νεκρός απο τα πυρά αγνωστών χθές στα Ζαρουχλείκα της Πάτρας μετά από βεντέτα-Αναζητούνται οι δράστες-Έρευνες και στην Αιτωλ/νία

      Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 38χρονου Πάνου Τσίρκα στην οδό Ανθείας χθες το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί αναζητούν ένα Daihatsu Terios, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχουν στραφεί και στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και την Ήπειρο......



    Η κηδεία του 38χρονου Π. Τσίρκα σύμφωνα με πληροφορίες του CityVoice.gr, έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 11 το πρωί στην Σταμνά Αιτωλ/νίας από όπου και καταγόταν, ενώ η είδηση της μαφιόζικης εκτέλεσης, έχει πέσει σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία του χωριού.

Τι δείχνουν οι έρευνες
      Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ τις μαρτυρικές καταθέσεις, καθώς και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το σημείο της δολοφονίας του 38χρονου που έγινε χθες το μεσημέρι, στην περιοχή Ζαρουχλέικα της Πάτρας, ερευνά η Αστυνομία, προκειμένου να φθάσει στα ίχνη των δραστών. 
        Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών, θεωρούν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι δύο άνδρες που πυροβόλησαν εναντίον του 38χρονου, αλλά και εναντίον των άλλων δύο ατόμων που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με το θύμα, δεν είχαν καλύψει τη στιγμή της επίθεσης, τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. 
      Το γεγονός αυτό εκτιμάται, ότι θα βοηθήσει για την καλύτερη αξιοποίηση των μαρτυρικών καταθέσεων, που έχουν ήδη στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Επίσης, οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα, που αναζητούνται για την δολοφονική επίθεση, γεγονός που σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας, συμβάλλει θετικά στην πρόοδο των ερευνών.

        Ταυτόχρονα, ανάλογα πάντα με την πρόοδο των ερευνών, δεν αποκλείεται να κληθούν και πάλι κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες, για να δώσουν εκ νέου κατάθεση στην Αστυνομία. Επίσης, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την κατάθεση που έχει ο 26χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Όσον αφορά τον δεύτερο τραυματία, ηλικίας 31 χρόνων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας» και προς τον παρόν δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. 
      Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας που γίνεται στους επτά κάλυκες και στις τρεις βολίδες, που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να μάθουν αν τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες, έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Παράλληλα εξετάζονται και τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όχημα των θυμάτων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο