Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Με επιτυχία ο 3ος Λαϊκός αγώνας δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»


         Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου- αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στο Αγρίνιο ο 3ος ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ « ΑΓΙΟΣ  ΑΡΤΕΜΙΟΣ» των 8 χιλιομέτρων.
      Την διοργάνωση της εκδήλωσης ,καθώς  και το οργανωτικό κομμάτι του αγώνα, ανέλαβε και έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης  Αστυνομικών  σε συνεργασία με την Τροχαία Αγρινίου η οποία με την δύναμή της ήταν παρούσα καθ’ όλη  την διάρκεια της διαδρομής  ρυθμίζοντας την κυκλοφορία και συμβάλλοντας τα μέγιστα για την ασφάλεια των αθλητών κατά την διάρκεια του αγώνα............



Συνολικά τερμάτισαν τον αγώνα των 8 χιλ  159 δρομείς.

ΟΙ κατηγορίες των δρομέων καθώς  και ανάλογες βραβεύσεις των πρώτων χωρίστηκαν ως εξής.

Α)-ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΔΡΏΝ: Νικητής του αγώνα ήταν ο ΤΟΥΣΕ ΚΩΣΤΑΣ της Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ με χρόνο 27΄:57’’ με δεύτερο τον ΚΟΚΟΛΑ ΚΩΣΤΑ και τρίτο τον ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΝΙΚΟ.

Β)-ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νικήτρια του αγώνα ήταν η ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΕΥΤΥΧΙΑ με χρόνο 38΄:20΄΄  με δεύτερη την ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και  τρίτη  την ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ και  ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ.

ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ έγινε στον πρώτο Αστυνομικό της Γενικής Κατάταξης ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ Αναστάσιο  της Δ/ΝΣΗΣ Ακαρνανίας με χρόνο 33΄:52’’ και στην πρώτη γυναίκα επίσης αστυνομικό, της γενικής κατάταξης ,ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ της Δ/νσης Ηλείας με χρόνο 39:37.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
1.Ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχων Κατσακιώρης Δημήτριος γεν 1939 καθώς και ο μικρότερος σε ηλικία Ματσούκας Ιωάννης γεν 2006
2.Πρώην Αστυνομικός Δ/ντης Ακαρνανίας, Υποστράτηγος εν αποστρατεία Γεώργιος ΚΟΛΟΝΕΛΟΣ
3.Κώστας ΕΥΘΥΜΙΟΥ, 37χρονος με προηγούμενα σοβαρά προβλήματα υγείας.

       Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  δεξίωση  στον προαύλιο  χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Α.Δ Ακαρνανίας    εις  τιμήν των Αθλητών που έλαβαν μέρος καθώς και των Επίσημων παρευρισκομένων προσώπων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά μας.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο