Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αστακός: Εντόπισαν σπείρα διαρρηκτών


        Εξιχνιάστηκαν, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που είχαν συμβεί, στην περιοχή του Αστακού και σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 26 και 24 ετών, ενός 24χρονου Μπαγκλαντέζου και ενός ακόμα συνεργού τους που αναζητείται, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
        Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού προέκυψε ότι, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, την 16η Ιουνίου 2012 τα ξημερώματα, στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου, διέρρηξαν οικία 40χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα τιμαλφή............

 
     Το ίδιο βράδυ στον Αστακό, επιχείρησαν να διαρρήξουν άλλες δύο οικίες ημεδαπών χωρίς όμως να τα καταφέρουν ενώ την 9η Σεπτεμβρίου 2012 το πρωί, στο Καραϊσκάκη, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία 64χρονου ημεδαπού.

     Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο