Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Θανάσης Κασόλας : Να σας θυμίσουμε επίσης και το δημοσιογραφικό-γκεμπελικό σας ταλέντο χωρίς λόγια . Ας μιλήσουν οι εικόνες…..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΧΘΙΑ 2 
Όσο αφορά την προχθεσινή σας ανακοίνωση θα είμαστε ιδιαίτερα φειδωλοί. 


Σας δίνουμε λοιπόν τον ΑΔΑ της υπογεγραμμένης σύμβασης (ΑΔΑ:ΒΛΠΠΩ6Ζ-ΑΡΟ) μιας και μπορείτε να την αναζητήσετε.....
Διαβάστε περισσότερα »
Επιπρόσθετα, ήταν υπογεγραμμένη από τον αντιπρύτανη του Πανεπιστήμιου Πατρών κ. Γεώργιο Παναγιωτάκη, νομίμως εξουσιοδοτούμενου και όχι από κανέναν εργολάβο των δικών σας έργων, που παίρνουν προκαταβολές. Ο κωδικός του τότε προϋπολογισμού ήταν Κ.Α.30-7412.202, με πόσο 45.387,00 ευρώ. 

Να σας θυμίσουμε επίσης και το δημοσιογραφικό-γκεμπελικό σας ταλέντο χωρίς λόγια. Ας μιλήσουν οι εικόνες….. 


ΥΓ1: Καμαρώνετε τα έργα σας? 

Για την μείζονα αντιπολίτευση 
ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

8 σχόλια:

Unknown είπε...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ .Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΤΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δείξε έλεος Κασολα τι τον κανείς έτσι ;

Ανώνυμος είπε...

2 ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από εδώ από τα ΟΧΘΙΑ ξεκινάει το έργο μου , δήλωνε ο Αποστολάκης. Να τον χαίρεστε αυτόν και το έργο του. Κοσμάκη μη διαπλεκόμενε ξύπνα.

Ανώνυμος είπε...

Πού πήγαν τα 700.000,00 του έργου στα Όχθια γιατί το έργο σταμάτησε ποιοι φάγαν τα χρήματα γιατί γίνεται προσπάθεια να γίνει δεύτερη δημοπράτηση κάποιοι φοβούνται την φυλακή

Ανώνυμος είπε...

Τα Όχθια έπρεπε να έχουν τελειώσει πριν ένα χρόνο δηλαδή το Φεβρουάριο του 2020 γιατί δεν έχουν τελειώσει ακόμη και ψάχνουν δεύτερη χρηματοδότηση είναι παλιό κόλπο άλλων εποχών που το ξέρει καλά η παρέα της παλαίρου η καλοπέραση θέλει χρήμα για φωτογραφίες καί τεντώματα στην πλατεία της παλαίρου καλή είστε

Ανώνυμος είπε...

Και στην Κατουνα έλεγε θα αρχίσει από τα σφαγεία και από την γεώτρηση που πουλήσε

Ανώνυμος είπε...

Η τσαπα τινος ει ναι .Ωραια φωτο χωμα τσαπα μιζα