Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Σε Μεσολόγγι και Αστακό τα κρούσματα κορωνοϊού της Δευτέρας


Σε Μεσολόγγι και Αστακό χρεώνονται τα δύο κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε στην Αιτωλοακαρνανία ο ΕΟΔΥ την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.....
Ειδικότερα, από ένα κρούσμα εντοπίζεται στις περιοχές Μεσολογγίου και Αστακού, ενώ για μία ακόμη ημέρα ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται σε επίπεδα μονοψήφιων αριθμών. 

Παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία έχουν μειωθεί ξανά τις τελευταίες ημέρες, αυτό ενδεχομένως να οφείλεται και σε μείωση των ελέγχων, ενώ η ανησυχία παραμένει για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα καθώς οι νεκροί ξεπέρασαν και επίσημα χθες το «φράγμα» των 5.000. 

karvasaras

21 σχόλια:

  1. Οταν στον Αστακο γινεται λειτουργεια και ειναι μεσα καμια εκατοστη ατομα,τα οποια δεν φορουν μασκες τι περιμενεις. Και λιγα ειναι. Αν ερθει το συνεργειο του ΕΟΔΥ θα βρεθουν πολυ περισσοτερα. Οταν ο νεαρος παππας δηλωνει οτι δεν θα φορεσει ποτε μασκα και η αστυνομια(διπλα απο την εκκλησια)εθελοτυφλει ,τι περιμενεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε άσχετος λέει και τις αμπελοφιλοσοφιες του
      Ο κόσμος τώρα ποιον να ακούσει εσένα Η το κ Νίκο Ζώγα

      Διαγραφή
    2. Αν εφταιγε η εκκλησια για τη διασπορα του ιου οπως λετε..τοτε δε θα ηταν ενα κρουσμα θα ηταν ολος ο αστακος εφοσον ειναι 100 ατομα στην εκκλησια..ακους 100 ατομα..τοσα δεν ειναι ουτε το πασχα..ελεος με την προπαγανδα κατα της εκκλησιας.

      Διαγραφή
  2. Καλό είναι να μάθουμε το άτομο ώστε να ξέρει ο κόσμος να προφυλαχτει. Δεν είναι κακό αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αληθεύουν οι καταγγελίες του 11:51 πρέπει να παρέμβει η αστυνομία και πέρα από τα πρόστιμα σε παπά και "πιστούς"΄, για τα ποινικά αδικήματα του παπά να παρέμβει ο εισαγγελέας. Μπορεί η δημοκρατία μας να είναι ανάπηρη. Αλλά σίγουρα δεν έχουμε θεοκρατία, για να γράφουν οι ιερείς τους νόμους τις πολιτείας, στα παλιά τους υποδήματα, επειδή δεν τους αρέσουν. Και όταν μάλιστα οι νόμοι αυτοί προστατεύουν τη δημόσια υγεία, από τον φονικό ιό. Και μετράμε κάθε μέρα δεκάδες θανάτους, συγγενών, φίλων, συνανθρώπων μας. Τι δεν καταλαβαίνει ο νεαρός παπάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι ο 11:51... Χτυπάει από μακριά η χρήση του κόμματος (,), η επίκληση της αστυνομίας, οι παραθετικες προτάσεις και ο νεαρός παπάς. Πάσχεις από μια ιδιάζουσα μορφή συμπλέγματος... Σχολιάζεις το δικό σου μήνυμα για να φανεί ότι κάποιος ασχολήθηκε με αυτό. Α, επιπλέον να ξέρεις όλες οι εκκλησίες έχουν κόσμο. Στον Αστακό δε μαζεύονται στην εκκλησία 100 άτομα ούτε με ανοιχτές πόρτες, μη σου πω ούτε με καταναγκασμο. Α... Το νεαρός παπάς μου κάνει λίγο ρατσιστικό ρε παιδάκι μου... Σα να λες ότι οι άλλοι δύο είναι γέροι...

      Διαγραφή
  4. Αν το κρούσμα είναι από τον εκκλησιασμό, τότε θα ήταν όλοι κολλημένοι.... μάλλον δεν είναι όπως τα λέτε ανώνυμε 11:51.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά το πάτε. Να γίνει ο Αστακός Κοζάνη και μετά θα σας φταίει τι lockdown.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ οι υπόλοιποι Αστακιωτες που δεν πάνε εκκλησία τηρούν τα μέτρα ευλαβικά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεχρι αυτη την στιγμή ουτε ο Δήμος ούτε το Κέντρο Υγείας Αστακού έχει κάποια ενημέρωση για κρούσμα. Θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να ενημερώσουν. Αλλα οπως κ αλλη φορά που ειχαν χρεωθεί κρούσματα στην περιοχή ηταν με βάση την δήλωση της εφορίας ενω τα κρουσματα στην πραγματικότητα ηταν εκτός περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλοι μου διαβάζω τα σχόλια και γελάω μόνος μου. Ναι πηγαίνουν πολλά άτομα στην εκκλησία, ναι ο ιερέας μας δεν φοράει μάσκα και προκαλει. Ας κάνει και η ΕΛ.ΑΣ το καθήκον της και με τον ιερέα και με τους πιστούς. Επισκεφτήκατε καθόλου τον Αστακό όλο το τελευταίο δεκαπενθήμερο??? Μάλλον όχι. Θα βλέπατε λοιπόν τον συνωστισμό στα super market, στα κομμωτήρια, στους δρόμους και προπάντων στις καφετέριες. Ναι φίλοι μου στις καφετέριες. Μπήκατε μέσα καθημερινές, πίσω από τις στιβες των τραπεζιων, η ακόμη στο μπαρ μπροστά? Στα καταστήματα με καφέ στο χέρι η στα σαντουιτσαδικα, η ακόμη και στα παγκάκια η στα κράσπεδα έξω από τα καταστήματα? Κάντε μια βόλτα λοιπόν και θα καταλάβετε τι γίνεται και αν τηρούνται μέτρα. Άλλωστε ακούστηκε ότι ο έχων τον ιό είναι 18χρονος. Είδατε πολλούς 18χρονους στην εκκλησία????? Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες και ας κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει και η αστυνομία την δουλειά της!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από την στιγμή που δεν έχει ενημερωθεί ούτε ο Δήμος ούτε το Κέντρο Υγείας Αστακού δεν ξέρω τι ακριβώς πάει λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ? ΓΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος δήμος; για ποιό κέντρο Υγείας Αστακού μιλάμε ; αυτό που έγινε καθιστικό σαλόνι με γατες και να ξαπλώνουν με τα παπούτσια εκεί οπου εξετάζουν τους ασθενείς; ούτε το φαίνεσθαι δεν τηρούν εκεί. Οτι ειχε μείνει όρθιο τωρα πια εχει ισοπεδωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως γενικά βλέπω ότι τα περισσότερα σχόλια γράφονται όταν το άρθρο είναι περί εκκλησίας.
    Αυτό φανερώνει ότι ο Χριστός ενοχλεί. Πολύ όμως ενοχλεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω αγαπητε φιλε 9.54.τελικα η εκκλησια ενοχλει..ισως ειναι το μονο που ενοχλει τοσο..εν τω μεταξυ για τα τζαμια των μουσουλμανων στην ελλαδα ουτε λογος...εκει μαλλον δεν κολλαει ο κορονοιος...οπως κ στις δομες των μεταναστων..κανενας κινδυνος...καλη χρονια ευχομαι με υγεια

      Διαγραφή
  13. Γατι να ενημερωθεί ο δήμος και το κέντρον υγείας ωρε παλικάρια? Προσωπικά δεδομένα τα ξέρετε? Ο ασθενής ενημερώνει για τις επαφές που είχε και ενημερώνονται εκείνοι για την ιχνηλατιση. Δεν είναι υποχρέωμενος να ενημερώσει το δήμο.
    Επίσης να σας ενημερώσω όλους εσάς που βαλεσθε κατά της εκκλησίας ότι όλες οι καφετέριες του Αστακού είχαν 20 30 άτομα, κανενας έλεγχος πουθενά και με καρεκλιτσες. Στα δε σουεπρ μάρκετ το αδιαχώρητο. Η εκκλησία σας έφταιξε πάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρίν ένα μικρό χρονικό διάστημα ανακοίνωσαν πάλι κρούσμα.. έγινε πάλι το ίδιο!!! Ενώ ήταν από κάποιο διαμερίσματα τού Δήμου αστακού, αυτός που το ανακοίνωσε δήλωσε ότι είναι από τον αστακό!!! Τελικά είναι υπεύθυνη η υπηρεσία ότι δηλώνει το σωστό μέρος διαμονής του παθόντος ;;; η ρίχνει τουφεκιές στο γάμο του καραγκιόζη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το χειρότερο είναι ότι ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό του.. Ένα!!! Δεν είναι από τον αστακό.. Δύο!! Δεν είναι από εκκλησία... όλο Αυτό που συζητιέται το δημιούργησε ένας δεκαοχτάχρονος ο οποίος έκανε ταξίδι στην Αθήνα και με την επιστροφή του εξετάζουν την οικογένειά του η οποία εργάζονται σε κάποια επιχείρηση.. νομίζω ότι ξέρουν πάρα πολύ την επιχείρηση που παίρνουν δείγματα για να εξετάσουν άν έγινε ή εξάπλωση του ιού. Γι'αυτό μερικοί ας σταματήσουν την παραπληροφορούν τον κόσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατηγορείτε την Εκκλησία αλλά όταν του Αγίου Νικολάου την κλεισατε και ήρθαν οι ανεμοστροβιλοι τότε τσιμουδια όλοι σας. Όλοι ανοίγετε από την πίσω πόρτα μαγαζιά, καφενεία, γυμναστήρια και τις μάσκες μέχρι και στα σούπερ μάρκετ στο πιγούνι αλλά σας φταίει η Εκκλησία... Βρε άντε από εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι είναι περιστατικό από ένα χωριό του Δήμου μας με ένα νέο παιδί να βρέθηκε φορέας του ιού σε έλεγχο ύστερα από ένα τυχαίο τεστ που έκανε στην δουλειά του και είναι σε καραντίνα στο σπίτι του ,ύστερα από υπόδειξη του ΕΟΔΥ .
    Έτσι ορίζουν οι κανονισμοί και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία ,γιατί διαφορετικά θα έκανε προληπτικά τεστ ο ΕΟΔΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο