Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού στον Μύτικα από τον ηλεκτρολόγο και το καλαθοφόρο του Δήμου Ξηρομέρου.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει, σήμερα Δευτέρα ο ηλεκτρολόγος του Δήμου μαζί με το υπεραπαραίτητο καλαθοφόρο που προμηθεύτηκε μεταχειρισμένο η νέα δημοτική αρχή, ήταν στον Μύτικα και με τις υποδείξεις του Προέδρου Δημήτρη Φάρρου, αντικατέστησε κάποιες καμένες λάμπες εντός του οικισμού και διόρθωσε την βλάβη που υπήρχε στον ένα πίνακα του λιμανιού του Μύτικα που σας είχαμε αναφέρει (δείτε
εδώ). ....

Φωτογραφίες και όπως γράφει στην σελίδα του στο Facebook ο Πρόεδρος του Μύτικα: « +Νίκος Δρακάς... Εμείς και με κρύο συνεχίζουμε....»

 
mytikaspress

8 σχόλια:

  1. Όταν η ελάχιστη μικροεργασια της μικροκαθημερινοτητας γίνεται είδηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία μέρα ηλιόλουστη έδωσε εντολή ο δήμος να αλαχθούν δυο λάμπες στο Μύτικα με τον ηλεκτρολόγο να απολαμβάνει την λιακάδα πάνω στο καλαθοφόρο .Αυτή είναι υποχρέωση του δημου αντικατάσταση ηλεκτροφωτισμού .Στον οικισμό Ρίβιο υπάρχουν 25 λάμπες καμένες που δεν έχουν αντικατασταθεί και πίνακας προβληματικός που έχουν αφήσει στα σκοτάδια το μισό χωριό και στον οικισμό Άγιο Στέφανο στην αγροτική οικία του προέδρου να είναι αναμένες οι λάμπες όλο το 24 ωρο απο τον Αυγουστο μήνα .Συγχαρητήρια στους αρμόδιους του δήμου Ξηρομέρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ !!!ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣΑΤΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν σας σώνει τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eidhsh to kanane ta mesa oxi o dhmos .re den mporeite na anasanete .
    h eidhsh einai mia oti o dhmos exei parei mhxanhma pou tosa xronia den eixe .gkegke?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδηση γινεται το εργο και η δουλεια γιατι με εσας ειχαμε συνηθισει μονο μονο να κοβεται ενταλματα για τις τσεπες σας και απο εργο παπαλα. Τωρα βλεπουμε εργο ενω με σας βλεπαμε μασα.
    Στις φωλιες σας

    Παρακαλω να μπει τις αληθειες λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΤΑΙ!!!!!!!ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο