Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Αντικατάσταση ολόκληρου του πίνακα ηλεκτρικής ισχύος των δύο κρίσιμων αντλιών ομβριών του Μύτικα.


Μετά την αντικατάσταση το κουτιού του πίνακα ισχύος που τροφοδοτεί τις δύο αντλίες ομβρίων στον κεντρικό Μύτικα στις 14 Δεκεμβρίου (δείτε
εδώ), την συντήρηση και των δύο αντλιών στις 28 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ), οι οποίες είχαν να συντηρηθούν κοντά 5 χρόνια,....
Διαβάστε περισσότερα »
προχώρησε και η αντικατάσταση ολόκληρου του πίνακα ισχύος των αντλιών, ο οποίος λόγω του σαπισμένου κουτιού που υπήρχε επί χρόνια, είχε πολλά προβλήματα και λειτουργούσε αναξιόπιστα όπως συνέβη και στην πρόσφατη νεροποντή, όπου κατά την διάρκεια της αργά το βράδυ κάηκε η ασφάλεια της μεγάλης αντλίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στον οικισμό από τα συσσωρευμένα βρόχινα νερά. 

Από χθες Δευτέρα, μπήκε πλέον καινούργιος πίνακας ισχύος, ο οποίος δουλεύει με αυτοματισμό φλοτεροδιακοπτών, όπου για την μικρή αντλία ο φλοτεροδιακόπτης είναι τοποθετημένος πιο χαμηλά και για την μεγάλη πιο ψηλά. 

Έτσι σε ενδεχόμενη βροχόπτωση θα εκκινούν αυτόματα, πρώτα η μικρή αντλία και όταν η βροχόπτωση είναι πιο έντονη θα εκκινεί και η μεγάλη και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Η μόνη δυσάρεστη περίπτωση είναι η ενδεχόμενη παρατεταμένη διακοπή ρεύματος ταυτόχρονα με μία μεγάλη νεροποντή. 

Δυστυχώς στα ηλεκτρολογικά, ο Μύτικας παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 σε μία πολύ άσχημη κατάσταση, με ηλεκτρικές διατάξεις να βρίσκονται παρατημένες και ασυντήρητες για πάρα πολλά χρόνια, κυριολεκτικά σαπισμένες, κάτι το οποίο καθόλου δεν συνάδει με το ύψος των ποσών από εντάλματα πληρωμής που κόπηκαν τα προηγούμενα χρόνια για τα ηλεκτρολογικά του Μύτικα.


 
mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο