Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρης Οικονόμου, ψευδή επιχειρήματα του Δήμου Ξηρομέρου.


    Σήμερα 07 Δεκεμβρίου συζητήθηκε στην Βουλή η Επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε από την Σ. Σακοράφα, βουλευτή του ΜεΡΑ25, για την επικείμενη νομοθέτηση επέκτασης των Υδατοκαλλιεργειών στη περιοχή Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρης Οικονόμου έδωσε εξηγήσεις δημόσια με τους λόγους για τους οποίους εμμένει στην απόφαση επέκτασης της Π.Ο.Α.Υ. στην περιφέρεια του Δήμου Ξηρομέρου, αδιαφορώντας για τις μεγάλες αντιδράσεις του Δήμου,των Φορέων του Δήμου, και της Τοπικής κοινωνίας που μάχονται με όλα τα μέσα που διαθέτουν να εμποδίσουν την παράδοση αυτής της περιοχής στα καταστροφικά σχέδια των ιδιοκτητών Υδατοκαλλιεργειών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ΜΕΡΑ25.
Στα παρακάτω βίντεο με την ερώτηση της Η’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτού  Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 κυρίας Σοφίας Σακοράφα, ο υφυπουργός έκανε λόγο μεταξύ άλλων και για ψευδή επιχειρήματα του Δήμου Ξηρομέρου.
 
Δείτε το βίντεο:


40 σχόλια:

  1. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΠΑΛΑ!!!!! ΝΕΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ!![ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το ζόρι να μας ... αναπτύξει και να μας σώσει ο εντιμότατος κος υφυπουργός. Υποσχόμενος τουριστική ανάπτυξη με επέκταση των ... ιχθυοκαλλιεργειών. Και θαυματοποιός ο κος καθηγητής!!!. Και επικαλείται, λέει, μελέτες "ειδικών". Οι οποίες, όμως, διαψεύδονται από την πραγματικότητα των ρυπογόνων συνεπειών των ήδη ιχθυοκαλλιεργειών, που εμείς οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουμε. Και ως τέτοιες αποδεικνύονται μηδενικής αξιοπιστίας. Προκατασκευασμένες, μόνο, για να συμπληρώσουν την νομιμοφάνεια μιας προειλημμένης πολιτικής απόφασης, καταστρεπτικής για τον τόπο μας. Και χρειάζεται, απύθμενη υποκρισία και θράσος να χαρακτηρίζει ένας δοτός Υφυπουργός ψευδή τα επιχειρήματα ενός εκλεγμένου, μετρημένου και υπεύθυνου Δημάρχου, επειδή αυτά αντιστρατεύονται τα συμφέροντα εκείνων με τα οποία ο κος υφυπουργός διαπλέκεται ως συνεργάτης/μελετητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλάβαμε και πολύ καλά μάλιστα, καταλάβσμε,
    Με δύο λόγια "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"
    που είπε και ο Αείμνηστος για την Ελλάδα Μας Μπάρμπα Γιάννης Μακρυγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταλάβαμε και πολύ καλά μάλιστα, καταλάβαμε,
    Με δύο λόγια "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"
    που είπε και ο Αείμνηστος για την Ελλάδα Μας Μπάρμπα Γιάννης Μακρυγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ηλίθιος εσυ.ο δήμαρχος βγήκε κουρεμενος. Ο μόνος που νοιαστηκε τόσα χρονια. Πουλημενοι

      Διαγραφή
    2. εστόν 11.44 Ο Γαλούνης παντως ο ... δυνστός αυτός αργηγός σου
      Δεν πρόκειται να ξανά- βγεί ούτε τοπικός σύμβουλος.
      Να είσαι σίγουρη-ος γι αυτό. 100 %
      πάρτο απόφαση.

      Διαγραφή
    3. Παμψηφεί θα ξαναβγεί
      Να το θυμάσαι
      Ήδη όλοι το έχουν μετανιώσει που έφεραν ξενόφερτο δήμαρχο

      Διαγραφή
    4. εστόν 12.03 ξυνόφερτος είναι ο αργηγός σου.Παρτο απόφαση.
      τοπικιστή έ τοπικιστή.
      που θα πεις εσύ κουβέντα τοπικιστά έ τοπικιστα για τον
      Άξιοπρεπέστατο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

      Διαγραφή
  6. Νόμισε ο δήμαρχος ότι θα γίνει ήρωας από αυτή την υπόθεση
    Αλλά ο υπουργός τον άδειασε εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαρρος λεγεται αυτό που εχει ο δημαρχος.σε αντίθεση με σένα που είσαι σκυμμένος και ξέρεις τι συμβαίνει όταν είσαι σκυμμένος

      Διαγραφή
  7. Αν θέλουμε αυτή την ανάπτυξη που δίνει θέσεις εργασίας και βελτιώνει τους δείκτες της εθνικής οικονομίας όπως είπε ο υπουργός ας το παλέψουμε όλοι μαζί. Είναι αυτό το μαύρο που φαίνεται στό χάρτη όπως είπε. ΖΗΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 11.44 δεν κατάλαβες ότι το πρόβλημα είναι της περιοχής μας και μας αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι προσωπικά μόνο τον Δήμαρχο; Τον οποίο ασφαλώς και δικαιούσαι να μην τον πας. Δεν δικαιούσαι όμως να επιχαίρεις για το κακό του τόπου μας, δηλαδή ΟΛΩΝ μας (και της αφεντιάς σου). Τέτοια αντιπολιτευτική τύφλωση και ηλίθια χαιρεκακία; Καληνύχτα και σύνελθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στην κα Σακοράφα που έκανε αυτό που θα έπρεπε να ειχαν κάνει άλλοι αν νοιαζονταν για τον τόπο. Όσο για τον μελετητή - υφυπουργό που τέσταρε την κα Σακαρόφα αν θα αναφέρει οτι είναι μελετητής της ΠΟΑΥ και θα το έλεγε, μετά το σημερινό σαν τον πινόκιο η μύτη του θα βγήκε από τον θόλο της Βουλής. Πολύ ψεμα και παραπλανηση κύριε Οικονόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έπαιξε Ν.Δ .ο Δήμαρχος προεκλογικά με τον Φεύγα αγκαλιά ,αλλά τώρα άρχισαν τα όργανα και πάει το κούρεμα σύννεφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος ήταν με την κοινωνία για αυτό πήρε 80%. Μόνο η μάνα σας και η θεια σας δεν τον ψηφισε

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ; ΓΡΑΨΤΟ

      Διαγραφή
  11. Την πάτησε ο δήμαρχος
    Τον παραπλάνησαν οι Αθηναίοι και τον έκαψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΡΙΖΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ , ΕΦΣΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΟΜΕΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ??? ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΡΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΨΑΤΕ . ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΜΕΝΟΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ 2011. ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 952 η ΠΟΑΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ18-19. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΑΛΟΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ 2019.

      Διαγραφή
    2. Ο υπουργός λέει ότι ψεύδεται ο σημερινός δήμαρχος

      Διαγραφή
  15. 9 35 τα λεγατε προεκλογικα και σας εθαψε στις εκλογεσ .τραινο σασ πηγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα παπαγαλακια των ιχθυοκαλλιεργητων φανερωθηκαν.
    η κοινωνια ηδη τους εχει καταταξει και ηδη παιρνουν τα μηνυματα της κοινωνιας
    η επιτροπη αγωνα προχωρα και ηδη κερδιζει πραγματα
    τον υπουργο τον βριζουν ολοι οι νεοδημοκρατες δημαρχοι γιατι δεν ειναι υπουργος
    στο ντοκουμεντο και στην εφημεριδα των συντακτων δεν εδωσε κανενας καμια συνεντευξη, απλα ως αντιπολιτευομενες εφημεριδες βλεπουν το σκανδαλο και το λαθος που κανει η κυβερνηση με τον οικονομου και φυσιολογικα το αναδεικνυουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΚΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
    Η ΚΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ) ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΟΑΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΙΑ ΚΥΑ ΤΟΥ 2011.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΥΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΦΘΑΣΑΜΕ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ.
    ΕΠΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΤΟ 2015 ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΑΥ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΚΙΑΜΑΧΟΥΜΕ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΙΣΙΟΔΟΣΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΥΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΟΔΟΞΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΝ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Ρε μεγάλε των 12.13 τις ευθύνες του Σύριζα του Κατσιφάρα και του Γαλούνη δεν τις βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φαγωθείτε κομματόσκυλα για ένα πενηντάρικο τον ψήφο χαχαχααα τα διαβάζω και γελάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ νομίζω
    ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ τί λέει ο κ Νικόλας Ζώγας πάνω, και ην πρόταση διαλόγου των Κωνσταντίνου Λαινά Καί Απόστολου Ντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Εάν αυτά που λένε στην επιστολή τους έχουν βάση νομίζω ότι πρέπει να το ξανασυζητήσουμε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εάν υπάρχει πολιτική βούληση αναθεωρείται ή αλλάζει και με ειλικρινή κοινωνικό διάλογο,
    η χωροθέτηση της συγκεκριμένης ΠΟΑΥ, με τις επίμαχες μονάδες υδατοκαλλιέργειας της ΠΟΑΥ επί της παράκτιας τουριστικής παραλιακής περιοχης του Ξηρομέρου και της επέκτασης της μονάδας υδατοκαλλιεργειας των δυο νησιών του Ιονίου Καλάμου/Καστού.
    Και όπως για παράδειγμα πολιτικό ακυρώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ η κατασκευή μονάδας βιομάζας στην Κοινότητα Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου Αιτωλ/νιας.
    Και με πολιτική απόφαση απο τον τότε αρμόδιο Υπουργό Κον Πάνο Σκουρλέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3.32 σκεψου διάβασε ενημερώσου η ΠΟΑΥ δεν ειναι μονο στην περιοχή μας είναι σε όλη την ελλάδα με πλήθος αντιδράσεων από πολλές περιοχές
    το ατυχές παράδειγμα της βιομάζας ήταν μόνο για την συγκεκριμένη περιοχή εδω ολοι διαμαρτύρονται σε κατι που πρεπει να γινει(το κρατος το λεει με νομους) τι θα κανει η περιοχή μας θα βαλει "μέσω" για να μην γινει και να γιμει σε ολες τις αλλες.
    Βεβαια να μεγαλοσουμε και τον τοτε υπουργό ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

    σκεψου, διαβασε, ενημερωσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα μπορεί να αλλάζουν και σε όποιο διοικητικό στάδιο βρίσκονται.
      Αρκεί να υπαρχει πολιτική βούληση από το Υπουργείο.
      Αυτά που λέει ο κος Οικονόμου-κος υπουργός,
      δέν τα πιστεύει πολιτικά ο δημοκρατικός μας λαός.
      Οι αποφάσεις λοιπόν αλλάζουν.Πολιτική Βούληση χρειάζεται από τα υπουργεία.

      Διαγραφή
    2. Και κάτι άλλο φίλε 6:06 και ας είμαι και Συριζεος.
      Η αλήθεια πρεπει να λέγεται :
      Μακάρι να ήταν καί Υπουργός Χωροταξίας ωσάν τον Νικόλα.
      Μονο αυτός ξέρει να Χωροθετεί Σωστά.
      Εύγε Του Νικόλα και Χρονια Του Πολλά.

      Διαγραφή
  24. Κ ΠΑΝ.ΣΤΑΙΚΟ ΜΗ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ [[ζυγίζεις]].Το τι θα πείς. Πέστο αυθόρμητα.
    Να γίνει Η να μη γίνει δι άλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μάλλον η κ.Σακοραφα δεν ήταν το κατάλληλο πρόσωπο να θέσει το θέμα στη Βουλή.Εδειχνε να μη έχει κατανοήσει η ίδια το πρόβλημα και τα επιχειρήματα της φτωχά έως άστοχα.Δεν ήταν καν σε θέση να αντιδράσει όταν ο υφυπουργός έκανε λόγο για προϊόν συναλλαγής και για ψευδείς βεβαιώσεις.Ποιοι ήταν αυτοί που μίλησαν στον κ.υφυπουργο για συναλλαγή και ψευδείς βεβαιώσεις; Γιατί δεν τον κάλεσε να κατονομάσει τους πληροφοριοδότες του;Οι οποίοι φυσικά δεν θα είναι κάποιοι ανώνυμοι πολίτες...Ως προς τον κ.Οικονομου έδειξε ξεκάθαρα ότι θέλει πάση θυσία να προχωρήσουν οι επενδύσεις στιςιχθυοκαλλιέργειες.Ως προς την αλλαγή της ΚΥΑ αυτό μπορεί να γίνει,ανά πάσα στιγμή, αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση, που φαίνεται να μην υπάρχει.Εδω ανατρέπονται διατάξεις του Συντάγματος, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, δεν μπορεί να ανατραπεί μια ΚΥΑ; Αλλά τεράστιες οι ευθύνες για τους Δημοτικούς Άρχοντες, που δεν είχαν καμμιά αντίδραση, όταν όλα αυτά σχεδιάζονταν.Το είπε ξεκάθαρα ο κ.Οικονομου.Το μόνο που δεν μας είπε ξεκάθαρα ήταν για τη συναλλαγή.Μεταξυ ποιών κ.Οικονομου;Η κ.Σακοραφα το άφησε αυτό να περάσει στο ντουκου....Η υπόθεση φαίνεται δύσοσμη...Θα βγάλει κανείς το φίδι από την τρύπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσύ πρώην ΔΉΜΑΡΧΆΡΑ τί λές
    να γίνει αυτός ο περιβόητος διάλογος.
    για ρωτά και το Κουμπάρο κάτι θα ξέρει καλλίτερα από εμάς και χωρίς εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Επιτροπή Αγώνα έχει μπερδέψει εμάς τους απλούς πολίτες στο τι ακριβώς θέλει . Κατάργηση των ΠΟΑΥ? Κατάργηση της συγκεκριμένης ΠΟΑΥ ?? αλλαγή της ΠΟΑΥ ?? Κατάργηση όλων των μονάδων με τα ψάρια ??? να φύγουν όλα τα κλουβιά ??? να μεινουν τα παλιά? αλλά να να μην γίνουν νέα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλάκα μας κάνεις ή σοβαρολογείς.
      100 φορές έχει πει η Επιτροπή Αγώνα τι θέλει :
      Επαναχωροθέτηση της συγκεκριμένης/προτεινόμενης ΠΟΑΥ
      ΌΧΙ δηλαδή στην επέκταση των ιχθυοτροφείων σε Τουριστικές περιοχές και ακρογιαλιές.
      Εάν αυτό δέν το καταλαβαίνεις, δέν πειράζει.
      Άντε γειά και χαρά και θα τα πούμε στις εκλογές το 23.
      Καλή ψήφο.

      Διαγραφή
    2. Τι πιό δημοκρατικό και ειρηνικό.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο