Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ξέχασε να διαβάσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης.

      Προφανώς, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ξέχασε να διαβάσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης που επικυρώνει το 95% της αναμόρφωσης και για το υπόλοιπο ποσοστό, που είναι τακτοποιητικού χαρακτήρα, θα επικυρωθεί άμεσα.
Είναι εντυπωσιακή η παραπληροφόρηση, ο λαϊκισμός και η εγγενής τους αδυναμία τους να δουν την πραγματικότητα. Κύριοι, είστε παρελθόν!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

 

 


 

14 σχόλια:

  1. Χαχα
    Σας πείραξε πολύ Ε;
    Εσείς οι νόμιμοι κ οι τυπικοί;
    Που εξαπατήσατε τον κοσμάκη με τα ψέματα σας και με χίλια αλλά μέσα τα οποία τώρα βγαίνουν στη φόρα;
    Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νόμισε πως ο δήμαρχος είναι μόνο για λάιφ σταιλ και για αυτοπροβολή
      Του κόπηκαν αυτά
      Του κόπηκαν όλα

      Διαγραφή
    2. Relax παιδακια.καναπε και μωκο. Δεν θέλω βιασυνες

      Διαγραφή
  2. ΑΡΧΗΣΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΚΗ ΑΡΧΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι αυτό δικαιώθηκε ο γαλουνης και ο γεωργουλας? Κομμένα πια τα παραμύθια σας. Δουλέψτε επιτέλους με αξιοπρέπεια. Αρκετή χάσατε για να κόβετε βόλτες. Μιμηθειτε τους μεντορες σας δημάρχους τρικκαιων και Περιστερίου με επιτυχία και όχι προβάλλοντας την καμία ομοιότητα σας. Ο ωμφαρμακης είναι δικός σας άνθρωπος. Ότι ζητάτε λέει ναι. Και πάλι μαντάρα γα κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην τσιμπάτε ρε παιδιά. Αυτοί πάνε για ψάρεμα και τους κόπηκε το αγκίστρι. Αφήστε τους να νομίζουν ότι ψαρεύουν για να δικαιολογήσουν τα βρεγμένα παντελόνια τους. Ανατροπή τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάρρευση δημοτικής αρχής στο χρόνο πρώτη φορά βλέπω.
    Στο τέλος μόνος του θα μείνει
    Ήδη του έφυγαν δημοτικοί σύμβουλοι και αναμένεται να φύγουν και άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πιο αναξιόπιστη και άσχετη δημοτική αρχή
    Θα μείνει στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκφρασεις τυπου ‘Κυριοι ειστε παρελθον’ θεωρουνται απαραδεκτες κατα τη γνωμη μου από μια δημοτικη αρχη. Απαραδεκτη ανακοινωση και απαραδεκτη σταση. Πιστευα σε κατι καλυτερο αλλα απογοητευομαι.
    Επισης για ποιο λογο οι ανακοινωσεις υπογραφονται απο την παραταξη; Ο Δημαρχος που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημαρχε κοψε πλεον την επικοινωνια μαζεψέ τον ξερόλα και διώξε απο δίπλα σου τον αποτυχημένο.Δεν μπορεί να διοικεί εναν δημο καποιος που την δικη του ζωή την έχει τερματίσει.Μαζί θα διαλυαετε και τον Δήμο και η ευθυνη θα ειναι δική σου ο αποτυχημένος
    Το εχει τερματισει δεν εχει γυρισμό.Παρέ αποφασεις εστω και την τελευταία στιγμη εχει πλεόν σιψαιμια η ηγςτική σοθ ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ωραία έκφραση βρήκες κύριε Δήμαρχε. Τακτοποιητικού χαρακτήρα. Άνετ τώρα να πείσεις τους αμφισβητίες. Λίγο προσόχή χρειάζεται τουλάχιστον στις εκφράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Τριανταφυλακη καμία φορά το παρελθόν ,γίνεται παρόν και τον παρόν, μέλλον .......Το λιγότερο προκλητική η ανάρτηση σας ,το γραφείο τύπου μην σας παίρνει στο λαιμό ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 12:42
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ. ΠΟΣΑ "ΕΡΓΑ" ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ-ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΟΓΩ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΡΓΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ,ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΤΡΕΝΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ,ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ , ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο