Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Πρόστιμα σε καταστήματα σε Αγρίνιο και Βάλτο

 


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε δημοτικό διαμέρισμα της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε τέσσερις καθήμενους πελάτες, προσφέροντας οινοπνευματώδη ποτά.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε  διοικητικό πρόστιμο (5.000,00 €) και προσωρινή αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους πελάτες βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους (300,00€).

Επίσης, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο του καταστήματος βρίσκονταν επτά πελάτες που κατανάλωναν αφεψήματα, τα οποία εναπόθεταν και σε τραπέζια του καταστήματος.

Στον ιδιοκτήτη  του καταστήματος επιβλήθηκε  διοικητικό πρόστιμο (5.000,00 €) και  προσωρινή αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους πελάτες βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους (300,00€).

sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο