Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» :ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Μετά βαθύτατης λύπης πληροφορηθήκαμε χτες το απόγευμα, ημέρα Τετάρτη, τον άδικο χαμό του νεαρού ηλεκτρολόγου Νικολάου Τσίρκα ,υπαλλήλου της ΑΔΜΗΕ, ο οποίος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία που υπέστη κατά τη διάρκεια έργων συντήρησης στα δίκτυα υψηλής τάσης, στο χώρο του υποσταθμού της ΔΕΗ στη περιοχή Λαζαρέτα Ζακύνθου. ...

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» κ. Σελεβίστας Κωνσταντίνος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. 

Για ακόμη μία φορά επισημαίνουμε τους κινδύνους που εγκυμονεί η ενασχόληση με το ηλεκτρικό ρεύμα, είτε πρόκειται για επαγγελματίες συναδέλφους, είτε για υπαλλήλους ,είτε για ερασιτέχνες πολίτες, όταν δεν εφαρμόζονται πιστά οι βασικοί κανόνες και δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ζωής. 

Τέλος, αναμένουμε η επιθεώρηση εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) κι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού ατυχήματος. 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Σελεβίστας Κων/νος                                                                       Μπούρας Γεώργιος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο