Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

 
     Με πρόσφατες αποφάσεις του Δ.Σ του Πράσινου Ταμείου εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» τρία νέα έργα και μελέτες για το Δήμο μας.

Ειδικότερα πρόκειται για:


1.
Το έργο με τίτλο «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου Πλαγιάς Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας». Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 393.505,26 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο με το ποσό των 235.808,00 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο μέρος από ίδιους πόρους του Δήμου. Αφορά στην ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο της Πλαγιάς με νέες επιστρώσεις , κατασκευές πεζοδρομίων και διαμορφώσεις χώρου πρασίνου.

2. Τη χρηματοδότηση Πανελληνίου Αρχιτεκτονικού διαγωνισμού προσχεδίων με θέμα «Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Βόνιτσας». Η πράξη χρηματοδοτείται με το ποσό των 16.733,00 ευρώ  και αφορά στην διεξαγωγή πανελληνίου διαγωνισμού για την σύνταξη προσχεδίων για την ανάπλαση τμήματος από ΑΝΑΙΣ έως και Οικία Προδρομίτη. Τα προσχέδια που θα προκριθούν θα αποτελέσουν τη βάση για τη σύνταξη της οριστικής μελέτης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Βόνιτσας.
 

3. 
Τη σύνταξη μελέτης με τίτλο «Σχέδια φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο)». Η πράξη έχει προϋπολογισμό 39.680,00 ευρώ  και αφορά στην σύνταξη μελετών για την κατασκευή Σ.Φ.Η.Ο σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου μας.
                                                                                                                        ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

 

 

 

8 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά ενημερώστε μας όμως μιας και τα σιμβουλια δεν μεταδίδονται ζωντανά τι έγινε το τεχνικό πρόγραμμα προϋπολογισμός η γεώτρηση στον ιδιώτη πρεπει και ο λαός να μαθαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου φαγοπότι που θα πέσει εκεί πέρα. Φάτε φάτε να δούμε που θα καταλήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μπείτε στο Διαύγεια θα δείτε τι παίζεται. Βιτσας και θερμοσίφωνας κάνουν πάρτι.Καθε μέρα κόβουν για γραφική ύλη χιλιάδες ευρώ.Και κοροϊδεύουν τον κόσμο για πράσινα ταμεία κι άλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φωστήρες της κατουνας ψηφίσανε η γεώτρηση του δήμου να πάει στον ιδιώτη να ξανάρθεις Πανακια και Μουλια από τους άλλους δεν έχουμε εκπλαγεί τους μάθαμε από εσάς δεν περιμέναμε γιατί αλλα φωνάζες πανακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΕΛΟΣ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τεχνικό πρόγραμμα καρρυ τι έγινε είχες την πλειοψηφια απλά ρωταμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή ο δήμος θα βάλει κοντά στις 160000 από ίδιους πόρους για την πλαγιά. Αφήστε το δούλεμα ρε.Δεν ντρέπεστε.Ειπαμε μην υποτιμάτε τόσο πολύ τη τη νοημοσύνη μας.Εσεις λέτε ότι δεν υπάρχουν λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράσινο και πεζοδρόμια. Τι λέτε; Τι σχέση έχει το πράσινο με τα πεζοδρόμια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο