Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου


Αγαπητοί φίλοι, 

Διανύουμε τις τελευταίες ώρες του 2020. 
Μιας χρονιάς που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στις ζωές όλων μας. ....
Μιας χρονιάς όπου οι ανατροπές που συνέβησαν ήταν πολλές, απρόβλεπτες και σοβαρές επηρεάζοντας τον τρόπο της ζωής, της συμπεριφοράς αλλά και της σκέψης μας. 
Όμως μέσα από αυτές τις ανατροπές, μάθαμε όλοι να είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι, είτε ατομικά είτε συλλογικά. Να λειτουργούμε με πνεύμα ενότητας κι αλληλεγγύης, να στηρίζουμε και να στηριζόμαστε. 
Προσδοκούμε με την βοήθεια του Θεού, την στήριξη της επιστήμης και την ενεργοποίηση κάθε κοινωνικής δύναμης σύντομα να υπερβούμε τις δυσκολίες. 
Το 2020, παρά την έντασή του κλείνει με τρόπο ελπιδοφόρο. 
Η έναρξη του Νέου Χρόνου μας βρίσκει πιο δυνατούς, πιο ώριμους. Με δίψα για ζωή. 
Για εμάς τους Έλληνες το 2021 έρχεται να υπενθυμίσει μέσα από τις μνήμες του ιστορικού παρελθόντος μας, πως η βαθιά πίστη σε ένα σκοπό και στόχο μπορεί να υπερνικήσει ακόμη και τον πιο ισχυρό αντίπαλο. 
Συμπολίτες και συμπολίτισσες, 
Φίλες και Φίλοι, 
Το 2021 ας είναι η χρονιά της απελευθέρωσης των δυνάμεων εκείνων που με ασφάλεια θα μας οδηγήσουν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη. 
Βαδίζοντας πάνω σε αξίες και οράματα και με την πρόσφατη εμπειρία της δύσκολής χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας, μπορούμε ενωμένοι να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει και να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. 
Έχουμε τη δύναμη και τη θέληση να το πετύχουμε. 
Ενωμένοι μαζί σε μια αγκαλιά! 
Χρόνια Πολλά – Καλή Χρονιά σε όλους 
Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου 
Κώστας Λύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο