Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο των γηπέδων Μύτικα και Κανδήλας.


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην ενότητα ''ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ'', που δημιουργήθηκε από τον 1ο μήνα με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, αναρτήθηκε πρόσφατα (13.8.2020), πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 370.688,58 € (δείτε εδώ)..... 
Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του. 

Ο διαγωνισμός έγινε, το επίσημο έγγραφο ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και έχουμε τα εξής αποτελέσματα: 

Δημοπρασία έργου: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου». 

Προϋπολογισμός: 370.688,58 € με ΦΠΑ. 

Συμμετέχοντες: 4. 

Έκπτωση: 18,30 %. 

Πρόκειται για έργο ενταγμένο στο Φιλόδημος ΙΙ στις 2 Δεκεμβρίου του 2019 (δείτε εδώ) και αφορά την τοποθέτηση και κατασκευή με συνθετικό χλοοτάπητα στο γήπεδο Μύτικα και την περίφραξη του γηπέδου της Κανδήλας. 

Τα επόμενα βήματα είναι ο προσωρινός ανάδοχος να καταστεί οριστικός, κατόπιν του απαραίτητου ελέγχου των δικαιολογητικών του και αφού δεν έχουμε τυχόν ενστάσεις από κάποιον από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. 

Προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό αν δεν κάνουμε λάθος δεν προβλέπεται και μένει να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο. 

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον προσωρινό ανάδοχο. 

mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Σαν τις Κανδήλας να το κανουν καί τού Μύτικα πλαστικό κ μετά να γίνει σιγά σιγά φυσικό από μόνο του...τι να πούμε αυτό το άρπα κόλα μια ζωή
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο