Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

«Φυσιολογικός ορός στο εμβόλιο;» – Η ανάρτηση νοσηλεύτριας που καταρρίπτει τις θεωρίες συνωμοσίας

 


Την δική της απάντηση στους συνωμοσιολόγους και όσους διαδίδουν πως όσοι εμβολιάστηκαν χθες, δεν έκαναν πραγματικό εμβόλιο δίνει η δίνει η νοσηλεύτρια Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠαΣΟΝοΠ) και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας (ΙΝΕΠΥ).

Μία από τις θεωρίες που διακινείται είναι ότι ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, έκαναν εμβόλιο το οποίο δεν είχε το σκεύασμα της Pfizer αλλά φυσιολογικό ορό.

«Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος», αναφέρει η κυρία Πέτρακα.

Παράλληλα σημειώνει ότι: «Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δηλαδή» για να καταλήξει: «όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».

Ολόκληρη η ανάρτηση της κυρίας Πέτρακα:

Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω….

«Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό» λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα.

True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιάζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ.

Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο. Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

Άς ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη. Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα.

Πηγή:protothema.gr

7 σχόλια:

 1. Σιγά μην έκανε το εμβόλιο ο κύριος πρωθυπουργός,μας δουλεύουν κανονικά όλοι τους από όλα τα κόμματα!
  Ακόμη κ ή παπάδες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όποιος τό αμφισβητεί πρέπει να είναι η ψυχικά διαταραγμένος η βλαξ ή
  να έχει πολλά κόμπλεξ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. η κυρια νοσηλευτρια καλο ειναι να εκφραζεται λιγο πιο κοσμια.εσυ 9.14 πηγαινε να το κανεις και ασε τις υποδειξεις.δεν γινεται να ειμαστε ολοι ιδιοι.και εγω το βλεπω λιγο αναποδα και απλα ειναι μια γνωμη και τιποτα αλλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μην ακούς κανέναν νοσηλευτή άκουσε τη λογική σου.
   τα νέα εμβόλια απαιτούν 5-10 χρόνια για να εξαχθούν ασφαλή και 100% ιατρικά συμπεράσματα.

   Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
   ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΌΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΑΣΦΑΛΈΣ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ.
   Από την απλή καθημερινότητα θέματα, μέχρι και την φιλοσοφία των φιλοσόφων.

   Διαγραφή
 4. Κύριε 9:14 ψυχικά διαταραγμενος βλαξ & κομπλεξικός είσαι εσύ πού δεν σέβεσαι τίς απόψεις τον φίλον τίς εφημερίδας Ξηρόμερο!
  Κ από το τρόπο πού συμπεριφέρεσαι φαίνεται ότι είσαι δεξιός και έχεις παρωπίδες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο