Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Οι μετρήσεις ποιότητας του νερού στις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου.


Ημερομηνία 30.12.2020 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 

Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τον Σεπτέμβριο του 2019, δημιουργήθηκε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου, ειδική ενότητα με τίτλο: ''ΝΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ''....
Διαβάστε περισσότερα »
Εκεί ξεκίνησαν από το Καλοκαίρι του 2020 να δημοσιοποιούνται, για πρώτη φορά σε ξεχωριστή ενότητα, τα αποτελέσματα των μετρήσεων ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, οι οποίες θα είναι σε μηνιαία βάση για όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών να ξέρουν τι νερό πίνουν και υποχρέωση του Δήμου να ενημερώνει. 

Μπορείτε λοιπόν να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου και να δείτε ποια είναι η ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης κάθε Κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου. 

Σε όποιες Κοινότητες εντοπίζεται πρόβλημα, παρεμβαίνουμε άμεσα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς που ισχύουν. 

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέσα από πολύ δουλειά, να βάλει τάξη και νοικοκυριό και στον τομέα της ύδρευσης, στον οποίο η κατάσταση που παρελήφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, δεν τιμούσε κανέναν και ήταν επιεικώς απαράδεκτη. 

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου 
Επισυνάπτεται το διαβιβαστικό παράδοσης των μετρήσεων ύδρευσης: 


251 kB 

dimosxiromerou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο