Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Το 2o Agrinio Santa Run - The virtual edition είναι γεγονός.

Τρέχεις στο 2ο Agrinio Santa Run-The virtual edition; 
Αγκαλιάζεις τους Εθελοντές Αιμοδότες του Αγρινίου!!! 

Το 2o Agrinio Santa Run - The virtual edition είναι γεγονός. Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου σας προσκαλούν και φέτος σε ένα ξεχωριστό Santa Run....
Έως τις 3 Ιανουαρίου 2021 φοράμε τα αθλητικά μας και τρέχουμε εξ’ αποστάσεως, αλλά πάντα από κοινού και πάντα για καλό σκοπό!!! Σε μια κρίσιμη περίοδο για όλη την χώρα ενισχύουμε την προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου. 

Η διαδικασία συμμετοχής στον αγώνα είναι απλή. Αρχικά ο κάθε δρομέας ή η ομάδα των δρομέων (ανά τρεις το πολύ) επιλέγει τη διαδρομή που θα κάνει. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές: 

1. Ελεύθερη Διαδρομή – “Χιλιόμετρα προσφοράς” 

2. Αλσύλιο Αγ. Χριστοφόρου- “Μπάρα με μπάρα” 

3. Στίβος- ΔΑΚ Αγρινίου “5χλμ-12,5 στροφές” 

Ο κάθε δρομέας μπορεί να επιλέξει περισσότερες από μια διαδρομές να εκτελέσει. Δεν υπάρχει περιορισμός. Ο μόνος περιορισμός είναι στην κατηγορία των επάθλων. Σε περίπτωση που πετύχει βράβευση σε περισσότερες από μία διαδρομές, θα βραβευθεί μόνο σε μία και αυτή θα είναι η διαδρομή στην οποία έχει καλύτερη κατάταξη. Σε περίπτωση που έχει την ίδια κατάταξη σε περισσότερες από μία διαδρομές -κατηγορίες, θα βραβευθεί τυχαία σε μία από αυτές. 

Κάνετε τη διαδρομή σας και αφού τελειώσετε, θα πρέπει να ανεβάσετε τη διαδρομή σας μαζί με τη φωτογραφία σας σε μια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε (Strava, Garmin, Polar, ) είτε πιο εύκολα να την μοιραστείτε στο : 

· Facebook fan page: Agrinio Santa Run 

· Instagram με hashtag #agriniosantarun 

Φυσικά μπορείτε απλά να μοιραστείτε τη φωτογραφία σας μόνο και να μπείτε στην κλήρωση για τις καλύτερες φωτογραφίες. Σημειώνεται πως η προσπάθειά σας μπορεί να είναι από έναν απλό περίπατο στην πόλη έως και έναν αγώνα ταχύτητας στις σηματοδοτημένες διαδρομές ή μία μεγάλη διαδρομή δικής σας επιλογής. 

Δεν υπάρχει περιορισμός στις προσπάθειες που θα κάνετε. Μπορείτε να μας στείλετε το υλικό σας μέχρι τις 03/01/2021 στις 12:00μμ. 

Στείλτε μας το υλικό σας και τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς. 

Συγκεντρωτικά στο τέλος της ημέρας θα βλέπετε έναν προσωρινό κατάλογο αποτελεσμάτων με τους χρόνους κάθε διαδρομής και τα περισσότερα χιλιόμετρα ανά προσπάθεια. 

Επίσης, οι φωτογραφίες σας θα αναδημοσιευτούν στην ενότητα Αρχείο Φωτογραφιών. 

Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή. Μπορείτε να την κάνετε με 2 τρόπους: 

· Online από το Site στην ενότητα Εγγραφές 

· Απευθείας στο χώρο παραλαβής του υλικού (Scoufaki Suburban Coffee House) Αγ. Κωνσταντίνου και Σμύρνης 1, Αγρίνιο 2641022107

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 10 €. 

Σημειώνεται πως τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογό μας και η συμμετοχή σας θα μας βοηθήσει αρκετά να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την αυτάρκεια αίματος στη χώρα μας. 

Μετά την εγγραφή σας, θα πρέπει να μεταβείτε στο σημείο παραλαβής (Scoufaki Suburban Coffee House| Αγ. Κωνσταντίνου και Σμύρνης 1, Αγρίνιο 2641022107) έτσι ώστε να πάρετε το διαθέσιμο υλικό (Αριθμός και μπλούζα – τεχνικό t-shirt). Στο σημείο σας προσφέρουμε το ρόφημα της επιλογής σας. Μια προσφορά από την Buondi σε συνεργασία με το Scoufaki. Το ρόφημα μπορείτε να το πάρετε όποια στιγμή θέλετε κατά τη περίοδο διεξαγωγής του virtual Αγώνα. 

Ώρες παραλαβής Υλικού: 

· 11.00-13.00 καθημερινά 

· και 15.00 έως 20.30 καθημερινά 

Η περίοδος διεξαγωγής του virtual αγώνα θα είναι από τις 21/12/2020 έως και τις 03/01/2021. 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Αγώνα: www.agriniosantarun.gr

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αγρινίου και τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Αγρινίου. 

«Τρέχουμε για την Αιμοδοσία και για τη ζωή...» 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 

Δήμητρα Αβράμπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο