Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Τραγωδία στη Ζάκυνθο – Σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία 38χρονος από το Αγρίνιο


Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 2 μ.μ. στο χώρο του υποσταθμού της ΔΕΗ στην περιοχή Λαζαρέτα, στο δρόμο για το Αργάσι.....
Διαβάστε περισσότερα »

Νεκρός είναι 38χρονος υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) ο οποίος πραγματοποιούσε συντήρηση στα δίκτυα υψηλής τάσης που φθάνουν στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος υπάλληλος, χτυπήθηκε από την υψηλή τάση και πέθανε ακαριαία.

Ο 38χρονος από το Αγρίνιο και πατέρας δύο παιδιών ήταν στο νησί με κλιμάκιο για διόρθωση προβλημάτων που παρουσιαζόταν στο δίκτυο μεταφοράς ρεύματος.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Συλλυπητήρια Χατζηδάκη για το θανατηφόρο ατύχημα

O υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Καλεί τη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ να διερευνήσει τα αίτια και υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο ΑΔΜΗΕ θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τεχνικού της εταιρείας.

Η ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ

Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ζάκυνθο με θύμα τον εργαζόμενο της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς, Νικόλαο Τσίρκα συνέβη στη 1.30 μ.μ. το μεσημέρι της Τρίτης, 29.12.2020.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ, ο θανών υπέστη ηλεκτροπληξία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης στον Υποσταθμό Ζακύνθου.

Αρμόδια στελέχη της Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ μεταβαίνουν αυτή την ώρα στη Ζάκυνθο προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Ο ΑΔΜΗΕ απηύθυνε θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του θύματος.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο