Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Πέτσας: Προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων, πιθανό να ανοίξουν στις 8/1


         Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, το πρωί του Σαββάτου, χαρακτήρισε πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου, τόνιζοντας πως το άνοιγμα των σχολείων αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση.


Ο κ. Πέτσας, μιλώντας στο OPEN TV το πρωί του Σαββάτου 26/12, σημείωσε πως θα ανοίξουν όλες οι βαθμίδες και όχι μόνο τα δημοτικά.
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως μετά τα σχολεία θα ανοίξουν κι άλλοι τομείς της καθημερινής δραστηριότητας, «αρκεί να συνεχιστεί η καλή πτωτική πορεία που έχουμε».
Σχετικά με τα πρώτα εμβόλια που έφτασαν τα Χριστούγεννα στη χώρα μας και το πρωί στην Αθήνα, ο κ. Πέτσας είπε ότι από αύριο, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, θα γίνουν συμβολικά οι εμβολιασμοί της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και σιγά - σιγά τα σκευάσματα θα διανεμηθούν στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα. «Εφόσον τα εμβόλια έχουν πάρει έγκριση από τον ΕΟΦ, είναι ασφαλή όποιας μάρκας και αν είναι», συμπλήρωσε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι τον ανησυχεί συνολικά η διαδικασία γιατί είναι πρωτόγνωρη ενώ υπογράμμισε τη σημασία του να μην χάσει κανείς το ραντεβού του για το εμβόλιο.
Τέλος, σχετικά με την προτεραιοποίηση στους εμβολιασμούς, ο κ. Πέτσας είπε ότι πρώτα θα εμβολιαστούν οι 65 άνω και έπειτα θα μειώνεται το ηλικιακό όριο, ανά 5 - 10 χρόνια. «Θα μας πει η Επιτροπή», ανέφερε.

7 σχόλια:

  1. Πο πο δεν υπαρχει συνενοηση για τιποτα σ αυτη τη χωρα.μια λενε στις 7 μια στις 20 μια καθολου.τωρα ξανα παλι θα ανοιξουν στις 8.αυριο θα δεις θα λεει 20.μιλαμε αυτη η κυβερνηση πραγματικα δεν ξερει τι λεει.βαρεθηκε η ψυχη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμα δεν σου κάνει αυτή να ψηφίσεις αλλη στις εκλογές το 23. Τώρα αυτή την κυβέρνηση διαλεξε ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ εσυ να φανταστω εισαι ενας απ αυτους που την διαλεξε κ εισαι ικανοποιημενος με ολο αυτο το πανηγυρι..

      Διαγραφή
    2. άμα ολοκληρωθεί στην τετραετία το έργο της κυβέρνησης
      τότε θα βγάλω τελικό συμπέρασμα.τωρα είναι σε εξέλιξη το κυβερνητικό πρόγραμμα

      Διαγραφή
  3. Συγγνώμη αλλά τέτοιες σκέψεις μάς έφεραν σε αυτό το χάλι απ όλες τις πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κλείνει όλα κάποιοι λένε γιατί τα κλείνει τα ανοίγει πάλι κάποιοι λένε γιατί τα άνοιξε.Οι μάσκες σε άλλους είναι γελοίο πράγμα σε άλλους τρόπος ζωής πλέον,άλλοι είναι στις ΜΕΘ στα τελευταία τους άλλοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κορονοιος,αν βγει άκρη ποτέ πάρτε με τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βγει ακρη απ τα στελεχη της κυβερνησης πρωτα κ ας ανακοινωσουν κατι το οποιο θα χει ισχυ κ μετα θα βγει και ακρη με τον κοσμο.οταν η κυβερνηση λεει ο κορονοιος ειναι μια απλη ιωση κ μετα βγαινει κ λεει ειναι θανατηφορος ιος.μια λεει οχι στις μασκες.οι μασκες δεν προστατευουν μη τις φορατε κ μετα βγαινει κ λεει υποχρεωτικη η μασκα αλλιως προστιμο.μια οι μασκες οι απλες ειναι απλο υφασμα δεν προστατευει απ τον ιο κ απ την αλλη φορεστε υφασματινες μασκες.μια τα παιδια δεν πρεπει να φορανε μασκες κ απ την αλλη κ τα παιδια πρεπει να φορανε μασκες.δεν κλεινουμε τα σχολεια κ μετα κλεινουμε τα σχολεια..κ πολλα πολλα αλλα που για να τα γραψω θελω ωρες..τοτε δεν ειναι λογικο ο κοσμος να διχαστει?δεν ειναι λογικο ο κοσμος να λεει οτι θελει?εφοσον οι ιδιοι λενε καθε μερα διαφορετικα πραγματα..κ αναιρουν καθημερινα οσα λενε καθε μια μερα

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο