Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη.


Ημερομηνία 30.12.2020 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 
Η νέα δημοτική αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, ξεκινάει από το αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο, την ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων που πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της.....
Δεξιά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην κατηγορία ''ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'', έχει προστεθεί η επιλογή ''Live μετάδοση''. Εκεί μπορούν όλοι οι πολίτες να μπουν και να παρακολουθήσουν ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο και τα τοπικά Sites και Blogs να πάρουν τον κώδικα html και να τον επικολλήσουν στο δικό τους μέσο. 

Ο καλά ενημερωμένος πολίτης στα θέματα του Δήμου μας, είναι ζητούμενο και μεγάλος στόχος της δημοτικής αρχής. 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
dimosxiromerou

7 σχόλια:

  1. Προχώρα λεβέντη Δήμαρχε αλλάζοντας τα όλα με πολύ δουλειά.

    Όλοι οι δημότες βλέπουμε την μεγάλη διαφορά αλλά κυρίως την μεγάλη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλα για τον εαυτό σου! Υπάρχουν δημότες που βλέπουν αλλά! Σωρηδόν απευθευειας αναθέσεις κ φυσικά κωλοτουμπα σε6ολες τις προεκλογικές δεσμεύσεις πχ κόψιμο παριχω9, εισαγγελείς κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου κορίτσι μου! Ξεκινά να μάθεις ορθογραφία γιατι για πολιτικό μηχανικό σε βρίσκω αμόρφωτο! Αλλά έτσι ειναο οταν έχεις πληρωμένο πτυχίο! Ο 4:02 περιγράφει ακριβως το κοινό αίσθημα. Γι αυτό κάτσε στο Αγρινιο περνά καμία ριζα γιατί έφτασε στις άκρες. Ξεπεσμενη.........

      Διαγραφή
  3. Δημοτική αρχή με όρεξη για δουλειά και πάθος για τον τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΌ ΔΉΜΑΡΧΕΙΟ ΦΩΝΆΖΕΙ ΘΈΛΩ ΒΆΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προχωρά Δήμαρχε λεβέντη μέχρι και την τελευταία ημέρα του χρόνου αναμόρφωση προϋπολογισμού και απευθείας αναθέσεις με το πάρτι στο χόνδρο φαγοπότι να κρατά καλά . Αυτό θα πει λεβεντιά Δήμαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο